Horoscop Leu mai 2011

In luna mai, Leul nu se mai culca pe lauri si , impins de la spate de ambitii sau necesitatile vietii , tinde sa isi confunde viata cu cu munca si profesia.

Luna noua , rasarita pe 3 mai in Taur este pe cale sa iti trezeasca o marita sensibilitate fata de pozitia ta sociala si telurile tale ambitioase. Intr-o astfel de conjunctura , este bine sa faci un efort in plus pentru a intia noi proiecte sau activitati capabile sa iti deschida noi sanse in profesie sau afaceri.Intr-un fel sau altul, ai sansa de a-ti perfectiona acele calitati ce se reflecta in societate si cariera.Obiectivele legate de autocontrol si disciplinare a sinelui tind sa capate o sporita importanta.

Nazuinta de a-ti fi recunoscute realizarile sau inzestrarile se infiripa din 11 mai , ca urmare a tranzitului lui Marte in Taur .Indiferent daca este vorba de profesie , societate ori viata pesonala , esti strabatut de orgoliul de a fi luat inseama , apreciat ori laudat.

Din 15 mai , intrarea lui Venus in Taur aseaza asupra ta o aura de farmec ce te face binevenit si apreciat in cercurile sociale si profesionale.Acest lucru iti poate atata ambitiile , iar succesul iti este inlesnit mai ales gratie talentelor tale ori prin mijlocirea partenerului tau de cuplu.

Comunicarea , modul in care o materializezi sau eficienta ei tind sa te preocupe intr-o mai mare masura odata cu aceeasi zi de 15 mai, data in care Mercur da startul tranzitului sau in Taur.Vorbele iti sunt incarcate cu o sporita autoritate si ai inclinatia de a-ti masura cu grija fiecare cuvant.Desi pari a fi mereu gata de a te lansa intr-un dialog , te poti indeparta de discutiile usuratice , carora nu le descoperi un sens ori o implicatie de profunzime.Prudenta care te stapaneste poate aluneca insa intr-o directie negativa , fiind tentat sa iti faci griji degeaba despre reputatia ori imaginea ta publica.

Dupa ce , vreme de doua saptamani , ai fost ocupat pana peste cap cu munca si obligatiile sociale, viata personala isi cere imperios drepturile sub efluviile Lunii pline ivite pe 17 aprilie in Scorpion.Necesitatea gasirii unui echilibru stabil intre sfera profesionala si cea familiala devine o preocupare esentiala.O chestiune legata de casa, familie sau o proprietate pare a-si pune amprenta asupra ta .

O atmosfera fericita in mijlocul prietenilor pare a se instala din 21 aprilie , sub razele calduroase ale Soarelui poposit in Gemeni.De fapt , intreaga lume a socialului este in masura acum sa te faca sa te simti ca un peste in apa.In astfel de conditii , poti fi atras de integrarea intr-un grup ori o colectivitate , iar contactele cu noi persoane tind a se realiza de la sine , fara sa depui nici cel mai mic efort.Lucrurile iesite din rigiditatea formalului si conventiilor te atrag cu precadere si gandirea inspirata poate sa iti straluceasca adeseori prin originalitate.Soarele te insufleteste in a-ti urma visele si idealurile , te imbie sa iti proiectezi dorintele pe cerurile instelate ale viitorului.


Horoscopul dragostei Leului in mai 2011


Vizita lui Venus in sectorul carierei tale iti daruieste din 15 mai avantaje nu numai pe plan social si profesional , oferindu-ti si o oportunitate amoroasa asociata cumva cu serviciul sau locul unde iti desfasori cu preponderenta activitatea zilnica.

Nevoia de a-ti prioritiza activitatile astfel incat sa gasesti timp pentru dragoste ori partenerul tau se poate face simtita odata cu 17 aprilie , sub impactul Lunii pline din a a patra ta casa (casa caminului si radacinilor).Nu de alta , dar nu ai vrea parca sa risti o destramare a armoniei din relatia de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Leului in mai 2011


Din 11 mai , parcursul lui Marte in a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii exterioare) da apa la moara ambitiilor si aspiratiilor din sfera profesionala.Nevoia de a iesi in fata te determina sa iti pui la bataie toata energia pentru a te afirma in cariera sau intr-o afacere in care esti implicat.Atentie ! Exacerbarea orgoliilor poate provoca conflicte ori dispute cu sefii.Este o vreme favorabila unui inceput pe cont propriu intr-o afacere sau initierii unor noi planuri profesionale.

Prezenta planetei Venus in a zecea ta casa te face placut la serviciu si iti scoate in evidenta autoritatea si simtul responsabil , netezindu-ti calea unor negocieri si prefigurand o apropiere de superiori ori oamenii aflati in pozitii inalte.Intr-un astfel de interval , oportunitatile spre o implinire in cariera se astern mai frecvent in calea ta.

Mercur isi face si el aparitia , de pe 15 mai , in a zecea ta casa , prilej cu care poti fi predispus sa te gandesti si mai mult la cariera ori la o afacere proprie. Pe de alta parte , serviciul iti impune o preocupare sporita legata de comunicare .Ideile si opiniile tale sunt pe cale sa ajunga sub lumina reflectoarelor , fiind capabile sa influenteze persoane aflate in functii de conducere.Nu este exclus sa fii solicitat de mai multe interese profesionale in acelasi timp.Oamenii din jur sunt ispititi sa iti ceara mai des sfatul si indrumarea.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu aprilie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Leu mai 2011 Horoscop Leu mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 05, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Nu inteleg cum apare horoscopul zodiilor pt mai 2011: pe sarite...... Leu, Fecioara, Sagetator, Balanta...... Nu are nici o ordine si logica...... Sau doar aceste zodii va sunt apropiate sau inrudite? Multumim pt atentia acordata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca si in aprilie , mi-am sa zis sa nu favorizez pe nimeni publicand horoscopul in functie de ordinea zodiilor (Berbec, Taur, Gemeni , samd).Am facut o alegere aleatorie.Daca preferi , in iunie pot incepe cu zodia ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi-a placut...un horoscop detaliat si argumentat!devin fan ....

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.