Horoscop Taur iulie 2011

In luna iulie 2011 , in incercarea de a-si construi o baza solida a existentei , Taurul se orienteaza catre valorile sigure si statornice ale caminului si familiei , dar si spre radacinile fiintei sale interioare.

Pe 1 iunie , Luna noua si eclipsa de Soare din sectorul Racului si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu) te focalizeaza asupra necesitatilor comunicationale si intelectuale.Satisfactia interioara isi poate avea ca sursa invatarea , dar nu neaparat prin studiu sistematic si organizat ci , mai curand , prin dialogul cu cei din jur si cu tine insuti.In urma unor astfel de demersuri , ai sansa de a te bucura de o sporita cunoastere a mediului tau inconjurator.

O perioada de intensificare a puterii tale de concentrare si memorizare , de care poti profita mai ales prin retragerea in singurate , se anunta din 2 iulie , ca efect al tranzitului lui Mercur in Leu si a patra ta casa (casa caminului si a radacinilor).Gandurile ti se indreapta indeosebi spre chestiunile personale , familie si persoana iubita.Uneori, acest aspect astral indica un interval foarte aglomerat in activitati asociate cu locuinta.

Mult mai sociabil , dar si cu un aer oarecum intelectual , odata cu 4 iunie , ziua intrarii lui Venus in Rac , devii foarte interesat in impartasirea ideilor tale si in schimbul de opinii.Atractia ta fata de comunicarea verbala se imbina cu abilitatea de a media conflicte.De multe ori, acest tranzit este caracterizat de beneficii prin mijlocirea comunicarii , rudelor ori a unor scurte calatorii.

Cuadratul dintre Mercur si Jupiter din 5 iulie te starneste catre marete planuri si idealuri , spre o exagerare a importantei unor evenimente banale .Tocmai de aceea , esti predispus sa treci cu vederea sau sa neglijezi detalii semnificative din viata cotidiana.

Pe 7 iulie, trigonul lui Pluton cu Jupiter iti deschide in fata o etapa promitatoare , de largire a orizonturilor personale.Intr-un fel sau altul, ai nevoie sa te extinzi in afara .Este posibil sa calatoresti mai mult sau sa iti intensifici preocuparea fata de alte stiluri de viata , culturi sau traditii.

Prilejul si pofta de a te bucura de placerile vietii apar din 8 iulie , gratie sextilului dintre Venus si Jupiter.Este vorba despre o influenta favorabila , mai ales in relationarea cu cei din preajma.Esti mult mai deschis si pari a pretui cu adevarat oamenii din jur , fiind marcat de o atitudine pozitiva si increzatoare fata de lume.

Turnura retrograda pe care o ia Uranus in Berbec din 9 iulie poate implica o schimbare radicala a valorilor si prioritatilor tale.

O criza personala , vadita de lipsa de incredere in tine sau in telurile tale , se intrevede de pe 15 iulie , sub impactul Lunii pline din Capricorn si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii).Satul de responsabilitatile cotidiene , iti doresti parca sa calci stramb , sa te avanti in aventuri si riscuri neasumate pana acum datorita prejudecatilor ori conformismului.

O vreme a retragerii in "cuibusorul" tau apare odata cu 23 iulie, sub influenta Soarelui ivit in Leu si a patra ta casa.Familia, locuinta , proprietatile sunt repere statornice si prioritare in acest nou ciclu .Esti inclinat sa cladesti un climat sanatos de incredere intre cei dragi si tine , precum si o fundatie stabila a propriei tale fiinte.

Valorile caminului si familiei sunt si mai mult pretuite ca urmare a tranzitului initiat pe 28 iulie , de catre Venus , in sectorul Leului.Daca lucrurile tind sa o ia razna in casa in aceasta perioada , esti dispus sa faci orice pentru a aplana orice conflict sau contradictie.

Tot pe 28 iulie , Mercur patrunde in regatul Fecioarei , stimulandu-ti creativitatea exprimarii.Tinzi sa fii mandru de ideile tale , dar si foarte abil in a le sugera celor din jur.Conversatia iti straluceste prin ingeniozitate si umor , iar spontaneitatea se impleteste cu dorinta de a-ti demonstra mobilitatea mintii.

Sfarsitul lunii iulie si inceputul lui august aduc din nou o prioritizare a familiei si casei , ca efect al Lunii noi ivite pe 30 iulie in Leu si a patra ta casa.Din punct de vedere personal , este un interval potrivit nu numai pentru a intrezari sentimentele tale adanci , ci si pentru a le da glas.Reorganizarea locuintei , restructurarea eului tau interior si analiza punctelor tale slabe par a fi si ele pe ordinea de zi.Ai oportunitatea de a face planuri pe termen lung pentru tine si cei apropiati.


Horoscopul dragostei Taurului in iulie 2011


Mult mai rational in plan personal , din 2 iulie, ca urmare a vizitei facute de Mercur in a patra ta casa , ti se deschide perspectiva unui dialog sincer si necesar cu partenerul tau de cuplu.

Sextilul lui Venus cu Jupiter din 8 iulie iti prilejuieste nesperate oportunitati intr-o noua poveste de dragoste si armonie intr-o relatie de cuplu de cursa lunga.

Din 28 iulie , prezenta lui Venus in a patra ta casa te inzestreaza cu o atitudine mult mai receptiva si mai sensibila in dragoste.Loialitatea fata de partener nu are cum sa mai fie pusa sub semnul intrebarii , iar sentimentele profunde nu mai pot fi tinute in frau si isi cauta exprimarea.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in iulie 2011


Din 7 iulie, trigonul dintre Pluton si Jupiter inaugureaza un interval de-a lungul caruia cariera ta este de natura a trece prin cateva transformari importante.

Incepand cu 8 iulie , sextilul dintre Venus si Jupiter vesteste succese in proiectele financiare , atata timp cat acestea sunt realiste si insotite de perseverenta.

Uranus trece in aspect retrograd din 9 iulie in a treia ta casa , o conjunctura astrala in care situatia ta financiara pare a se asemana unui montagne russe.Sunt de asteptat atat castiguri datorate unor imprejurari neobisnuite , cat si pierderi neanuntate in nici un fel.Nu te angaja in scheme fanteziste prin care sa devii bogat peste noapte si nu te lasa antrenat intr-o avalansa de cheltuieli nechibzuite.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Taur iunie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului
Horoscop Taur iulie 2011 Horoscop Taur iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 15, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Mama mea este nascuta in zodia taur si dupa vestile pe care mi le-a dat inseamna ca totul ii merge bine si ca este tare descurcareata.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.