Horoscop Varsator iulie 2011

In luna iulie 2011 , Varsatorul se focalizeaza asupra relatiilor de parteneriat in plan social, profesional dar mai ales personal.Dragostea ramane un obiectiv central, dar asta nu inseamna ca nu este harazita unor suisiri si coborasuri uneori abrupte.

Din 1 iulie , Luna noua si eclipsa solara din Rac aduc vesti bune atat in ceea ce priveste starea de sanatate cat si integrarea in sfera profesionala.

Patrunderea lui Mercur , in ziua de 2 iulie , in Leu da nastere unei efervescente a comunicarii si relationarii cu cei din jur.Esti patruns de o nestavilita dorinta de a dialoga si coopera , mai ales ca gandurile par a ti se clarifica prin schimbul de opinii cu ceilalti.Prietenii iti sunt mai aproape ca oricand , iar simtul diplomatiei nu inceteaza sa te sprijine.

Din 4 iulie, prin mijlocirea lui Venus in Rac te bucuri de un mai mare respect si apreciere in viata sociala si profesionala.

Prietenii si activitatile de grup sunt temele principale ale tranzitului retrograd initiat pe 9 iulie de catre Uranus in Berbec si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor).Este probabil ca vechi amici sa dispara din viata ta , fiind inlocuiti de altii , mai spectaculosi ori originali, dar mai putin demni de incredere.Constiinta ta sociala poate fi stimulata si acaparata de nazuinta de a-i ajuta pe oamenii mai putin norocosi decat tine.

Luna plina ivita pe 15 iulie in Capricorn si a douasprezeceat ta casa te poate face sa tanjesti dupa singuratate.Involburarea cotidianului pare a te fi instrainat de fiinta ta interioara , asa ca iti doresti , cu infrigurare , o regasire a sinelui tau individual.Este vremea sa intri in contact cu tendintele tale subconstiente.

Redescoperirea propriului potential prin mijlocirea unei persoane apropiate pare a fi o prioritate odata cu 23 iulie , ziua in care Soarele incepe sa isi trimita razele spre sectorul Leului.In acest interval , ai nevoie de sprijinul oamenilor in aceeasi masura in care acestia au nevoie de tine.In acest fel , popularitatea ta este pe punctul de a creste , infuzata de abilitatea de a coopera si a armoniza , prin diplomatie, interactiunea dintre persoanele din preajma ta.

Intuitia devine unul din punctele tale forte incepand cu 28 iulie , sub impactul tranzitului lui Mercur in Fecioara si a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii).Esti capabil sa citesti in sufletele oamenilor ca intr-o carte deschisa , iar lucrul acesta iti netezeste drumul spre cateva oportunitati sociale si personale.

Pe 30 iulie , Luna noua pozitionata in Leu te ajuta sa iti intaresti relatiile cu persoane de care te leaga interese reciproce .Se intrezareste o perioada in care te poti misca in societate asemenea pestelui in apa , care iti prilejuieste crearea de noi contacte si afirmarea in viata profesionala.


Horoscopul dragostei Varsatorului in iulie 2011


De pe 4 iulie , tranzitul lui Venus in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) are capacitatea de a prilejui o noua poveste de dragoste intr-o zona asociata cu sfera ta profesionala.Cu toate acestea , pari a nu mai fi dispus sa iti lasi sufletul cuprins de un sentiment pur si dezinteresat , vrand parca sa obtii foloase palpabile dintr-o noua relatie de cuplu.

Lucrurile se schimba odata cu 23 iulie , sub impactul vizitei incepute de Soare in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului).In aceasta conjunctura , ai nevoie mai mult ca niciodata in acest an de un partener afectuos , prin intermediul caruia sa iti reinterpretezi si reevaluezi propria-ti persoana.Accentul se pune acum mai degraba pe "noi" decat pe "mine".

Tendinta anterioara iti este accentuata din 28 iulie , sub amprenta tranzitului lui Venus in a saptea ta casa.Oamenii din jur par a nu mai capata prioritate in fata perspectivei de a fi impreuna cu fiinta iubita , fiind dispus de a face orice pentru a nu stirbi armonia din relatia de cuplu.

Din aceeasi zi de 28 iulie , parcursul lui Mercur in a opta ta casa deschide larg portile unei comunicari autentice cu persoana indragita.

Luna noua rasarita pe 30 iulie in a saptea ta casa da prilejul inceperii unei noi iubiri sau redefinirii si reimprospatarii uneia deja existente.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in iulie 2011


Luna noua ivita pe 1 iulie in a sasea ta casa anunta o perioada favorabila pe plan profesional , in special prin aplecarea asupra detaliilor si marirea eficientei prin mijlocirea reorganizarii activitatii sau gratie unui entuziasm de zile mari.

Se intrevede , din 4 iulie , sub auspiciile lui Venus in a sasea ta casa , o socializare mai ferventa in zona profesionala si o impletire a lucrului cu placerea tinzand a se concretiza intr-o atitudine mai relaxata la locul de munca.Spiritul de echipa si comportamentul plin de tact iti aduc aprecierea colaboratorilor.


Horoscop sanatate Varsator in iulie 2011


Luna noua, dar mai ales eclipsa de Soare din a sasea ta casa vestesc de obicei o stare de sanatate foarte buna , precum si semne favorabile asociate cu preocuparile legate de alimentatie si exercitiu fizic.Nu sunt excluse semnale pozitive asupra starii tale generale datorate unei ameliorari a atmosferei de cooperare de la serviciu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Varsator iunie 2011 | Horoscop lunar

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Varsator iulie 2011 Horoscop Varsator iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.