Horoscop Berbec septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 anunta pentru Berbec o vreme de oscilare intre nazuinta de a-si afirma individualitatea si necesitatea de a se lasa purtat de curentul opiniilor comune .Chiar daca esti doar un strop in oceanul imens al umanitatii , nu ai cum te implini atunci cand te simti fortat sa iti negi propriul sine.

O vreme excelenta pentru punerea la punct a detaliilor practice ale existentei debuteaza din 9 septembrie , ca efect al tranzitului lui Mercur in Fecioara.Poti fi inclinat sa iti faci liste cu prioritati si lucruri ce trebuiesc facute zilnic , astfel incat sa scapi cat mai repede de obligatii si sa iti dedici mai mult timp vietii tale personale.Pe de alta parte, nu are cum sa iti lipseasca interesul de a-ti perfectiona cateva aspecte aparent deficitare ale personalitatii tale.

Inconjunctia lui Mercur cu Uranus din 10 septembrie te scutura de hainele greoaie ale unei atitudini rigide si iti permite sa dai frau liber unor idei neconformiste si indraznete.Capacitatea de a prinde din zbor semnificatii complexe se alatura unei intuitii sigure, facandu-te sa iei decizia potrivita la momentul potrivit.Cu toate acestea, avalansa de senzatii percepute poate fi covarsitoare , facand loc lipsei de concentrare , impulsivitatii, nerabdarii si nervozitatii.

Luna plina rasarita pe 12 septembrie in Pesti iti inspira nevoia coplesitoare de a te insingura .Multimea de sarcini si responsabilitati care te-au solicitat pana acum iti impune sa iti regasesti un echilibru benefic , astfel incat sa reflectezi asupra ta si sa lasi sa apara la suprafata idei si simtaminte vagi , neconturate inca.Un secret despre viata privata sau o veste neasteptata asociata cu sanatatea sunt pe cale sa ii innegureze pe nativii din zodia Berbecului.

Incepand cu 14 septembrie , tranzitul lui Venus in Balanta iti daruieste libertate de miscare si inspiratie in relatiile cu ceilalti oameni .Este un interval norocos pentru relatiile publice ori pentru initierea unor asocieri legate de viata personala, profesionala sau sociala.

Pe 16 septembrie , Pluton isi face aparitia in sectorul Capricornului , putand aduce nativii din zodia Berbecului in situatii de-a dreptul paradoxale .Pe de o parte , el iti da sentimentul ca exista posibilitatea ca lucrurile sa ramana asa cum sunt , pe de alta , este gata mereu sa iti ceara pe neasteptate mult mai mult decat ai putea sa suporti.Impreuna cu Pluton , te poti ridica vertiginos spre succese sau te poti afunda in esecuri.Fii prevazator fata de orice dorinta pe care ai tendinta de a ti-o realiza cu orice pret ! De multe ori , acest tranzit da apa la moara tentatiei de a trece peste reguli si legi.

O perioada de indrazneata implicare in viata se intrevede odata cu 18 septembrie, ca urmare a tranzitului lui Marte in Leu.De fapt , curajul se impleteste cu dorinta de a te distra si a te simti cat mai bine , la fel ca si in copilarie , cand sareai peste peste gardul vecinului pentru a te infrupta cu ciresele coapte din gradina lui.Efervescenta creativitatii te poate indemna , insa, sa explorezi zone mai inalte al existentei , purtat de aceeasi stare de ingenuitate ca si in copilarie.

Trigonul dintre Marte si Saturn din 23 septembrie te mobilizeaza si te convinge sa te lansezi in actiune si sa depui eforturi pentru realizarea obiectivelor tale.Mai mult decat oricand, esti constient de ceea ce se petrece in jurul tau , iar lucrul acesta te insufleteste cu un sentiment de responsabilitate si te motiveaza in faptele tale.Este un interval oportun pentru a-ti cumpani energiile si a actiona cu masura , facand apel la mijloace conventionale ori traditionale.

O focalizare profunda asupra relatiilor cu oamenii apropiati , in plan personal, profesional si social, se intrezareste din 23 septembrie, ca efect al parcursului Soarelui in sectorul Balantei.Acest tranzit are potentialul de a-ti aduce noi asociati in viata si de a te face sa privesti cu o sporita luciditate la felul cum se desfasoara , evolueaza sau involueaza legaturile tale cu persoanele importante din existenta ta.

Incepand cu 25 septembrie, tranzitul lui Mercur in Balanta te face mult mai sensibil si mai lucid fata de realitatile din jur si opiniile celorlalti.Acest lucru este in masura sa iti puna sub semnul intrebarii felul in care apreciezi si interpretezi realitatea , putand conduce uneori catre o pierdere temporara a sigurantei de sine.Este indicat sa apelezi la sprijinul celorlati , la dialoguri deschise cu persoanele apropiate , astfel incat sa gasesti solutii de compromis intre viziunea ta despre lume si modul in care lumea isi gaseste calea spre tine.


Horoscopul dragostei Berbecului in septembrie 2011


Calatoria lui Venus in saptea ta casa (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) este de natura de a aduce armonie , buna intelegere si afectiune in relatiile de casatorie si in cele de cuplu.Reciprocitatea sentimentelor si respectul reciproc reprezinta valori ce pot da senzatia unei conexini indestructibile in dragoste.

Din 18 septembrie, prezenta lui Marte in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) nu iti mai permite sa te invarti in jurul tau incercand sa iti faci curaj pentru a da o noua dimensiune relatiei tale de cuplu ori pentru a iti afirma in mod deschis afectiunea fata de cineva.Uneori, acest aspect astral poate da nastere , totusi, unor conflicte deschise cu partenerul de cuplu.

Conexiunea cu persoana iubita are puterea de a-ti aseza in fata o oglinda in care ai sansa de a-ti privi fiinta din perspective uneori surprinzatoare. Sub impactul tranzitului Soarelui in a saptea ta casa poti avea parte de experiente apte sa iti lamureasca ce anume nu te implineste in relatia ta amoroasa sau, dimpotriva , ce te determina sa scoti la iveala latura ta intunecata in actuala relatie de cuplu.Se poate dovedi , astfel, ca este necesar sa aduci schimbari si ajustari in legatura ta de dragoste.

Luna noua din Balanta ivita pe data de 27 septembrie in Balanta te inspira spre crearea unei relatii mult mai sanatoase , indemnandu-te sa gasesti o cale de mijloc intre nevoia de impartasire in dragoste si dorinta de a-ti afirma cu tarie individualitatea si independenta.Ai tendinta de a fi mult mai atent la semnalele primite din partea partenerului tau , cu atat mai mult cu cat acesta iti ofera un sentiment de siguranta , dar ai vrea, in acelasi timp, ca fiinta iubita sa fie ceva mai dependenta de tine.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in septembrie 2011


Vartejul comunicarii cu ceilalti , al contactelor si unor activitati febrile pare a te lua pe sus odata cu 9 septembrie , ziua de debut a vizitei lui Mercur in a sasea ta casa ( casa muncii si sanatatii) .Ai predispozitia de a fi mult mai organizat la serviciu si a te apleca cu placere si pasiune peste aspectele de amanunt ale unor proiecte.Oricum , sarcinile marunte dar laborioase par a fi la ordinea zilei.

Tranzitul lui Pluton in cea de-a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) are potentialul de a furniza importante schimbari in sfera profesionala incepand cu data de 16 septembrie.Atentie la tot ce se poate ascunde in spatele aparentelor , intrucat te poti trezi dintr-o data pe un balansoar al extremelor.Chiar atunci cand crezi ca esti pe punctul de a culege roadele unui proiect de succes , Pluton este in stare sa te loveasca sub centura , cerandu-ti sa iti revizuiesti perspectivele despre cariera.In acelasi timp, responsabilitati ce pareau a te sufoca la serviciu se pot dovedi a fi sursa unor beneficii neasteptate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Berbec 2012

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop Berbec august 2011
Horoscop Berbec septembrie 2011 Horoscop Berbec septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.