Horoscop Rac septembrie 2011

In luna septembrie 2011 , horoscopul Racului lasa sa se intrevada o cufundare benefica catre radacinile eului , o preocupare majora si o revarsare de afectivitate spre familie si partenerul de viata.

O perioada foarte incarcata de sarcini profesionale , drumuri si comisioane si diverse forme de comunicare se anunta odata cu 9 septembrie , ziua de debut a drumului lui Mercur in Fecioara si a treia ta casa (casa resurselor si banilor) .Toata aceasta vanzoleala te obliga sa te gandesti la mai multe lucruri deodata , asa ca nu este indicat sa te ocupi de vreun proiect important necesitand concentrare.In astfel de conditii , unii Raci tind sa fie usor iritabili sau incapabili de a distinge actiunile majore de cele lipsite de insemnatate..

Daca mintea ti s-a focalizat , in ultima vreme , asupra lumii de cristal a logicii si a simtului tau practic , Luna plina ivita pe 12 septembrie in Pesti si a noua ta casa (casa filozofie si explorarii) iti testeaza atasamentul fata de credintele tale personale . De fapt , impins de la spate de dorinta de a te distra si a simti ca te bucuri cu adevarat de viata , poti sa acorzi o mai mica atentie aspiratiilor si telurilor tale , lasandu-le sa adaste pentru o vreme in penumbra vietii tale.

Din 14 septembrie , Venus traverseaza teritoriile Balantei si ale celei de-a noua tale case , determinandu-te sa te gandesti mai mult si cu o sporita afectiune la familie , parinti sau partenerul tau de cuplu .Este o vreme oportuna intalnirii rudelor si preocuparilor legate de casa.

Pluton intra in aspect direct in Capricorn pe data de 16 septembrie , un eveniment astrologic care trebuie sa te faca mai precaut fata de orice noua relatie de asociere sau parteneriat .Latura negativa a lui Pluton impulsioneaza luptele pentru putere si comportamentul ipocrit .Asta nu inseamna ca orice persoana cu care ai de a face are de gand sa te insele sau sa te lucreze pe la spate , dar exista tendinta ca astfel de lucruri sa se intample.

Focalizarea atentiei si preocuparilor tale catre camin pare a fi tendinta generala imprimata de vizita Soarelui in Balanta , incepand cu 23 septembrie.Pornirea de a fi in mijlocul oamenilor este pe punctul de a se tempera , lasand loc unui interval de relaxare si odihna , sau angajare in sarcinile si responsabilitatile tinand de casa si familie. Pe masura ce Soarele strabate cea de-a patra ta casa ( casa radacinilor si caminului) , ai predispozitia de a schimba lucrurile din lumea inconjuratoare , avand impulsul de a descoperi mereu cate o imperfectiune in aranjamentul ori utilitatile locuintei.

Pe 25 august , Mercur paseste si el in sectorul Balantei , accentuandu-ti inclinatia de a te indeparta de tumultul lumii cotidiene si a interactiunii cu ceilalti , pentru a te ocupa de locurile si persoanele pe care le indragesti.

Luna noua , rasarita pe 27 septembrie in Balanta , continua sa iti calauzeasca actiunile si simtamintele catre casa si familie , precum si spre transformarea caminului.Unul dintre parinti pare a deveni sursa unor preocupari majore.O utilizare pozitiva a energiei selenare care te marcheaza acum consta in infrumutesarea atat interioara cat si exterioara a "castelului" tau personal.Luna noua din a patra ta casa iti inspira necesitatea de a te integra , de a aplica in imediata ta apropiere tot ceea ce ai invatat pana in prezent.Poate fi ocazia de a te retrage o vreme din lume pentru a-ti trece in revista sentimentele , nevoile si visurile tale .


Horoscopul dragostei Racului in septembrie 2011


Trecerea lui Pluton in aspect direct , pe 16 septembrie , in a saptea ta casa (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) , invaluie dragostea intr-o negura rau prevestitoare.Este necesar sa faci un efort in plus in comunicarea cu partenerul tau de cuplu.Sentimente negative sau resentimente tind sa se adune in sufletul tau , fara a fi insa exprimate.Ele vor continua sa se acumuleze si vor exploda tarziu , pe nasteptate , asa ca trebuie sa iei din timp masuri pentru a preintampina un astfel de fenomen.Este de recomandat ca atat tu , cat si persoana iubita , sa faceti cat mai mult pentru a va deschide unul fata de celalalt.

Din fericire, aspectele astrale ale lui Venus si Mercur , ale Soarelui si Lunii noi , iti stimuleaza receptivitatea si afectiunea fata de partenerul tau de cuplu si iti prioritizeaza actiunile catre stabilitate si armonie in iubire.


Horoscopul carierei si banilor Racului in septembrie 2011


Calatoria initiata de Marte , pe 18 septembrie , in Leu si a doua ta casa are de a face cu banii.Din pacate , lui Marte nu ii pasa daca banii se aduna sau ies din buzunarele ori conturile tale.Fii atent la cheltuieli si nu te lansa in cumparaturi fara rost.Nu este vremea potrivita pentru a face o mare achizitie , intrucat ai putea fi predispus sa platesti mai mult decat este necesar.In acelasi timp , este posibil sa castigi un ban in plus prin niste ore suplimentare sau o activitate extraprofesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Rac august 2011
Horoscop Rac septembrie 2011 Horoscop Rac septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 24, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.