Horoscop Capricorn octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Capricornului sta sub semnul sperantei si al prieteniei , al bunavointei si conlucrarii si a unei fericite integrari in mijlocul oamenilor.

Astepti un sprijin din partea prietenilor ? Doresti sa iti impartasesti idealurile si convingerile impreuna cu oameni pe masura ta ? Toate acestea devin posibile din 9 octombrie , gratie tranzitului lui Venus in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului.Aceasta casa reprezinta prieteniile si asocierile , dar si constientizarea problemelor globale ori sociale , precum si partea noastra de responsabilitate fata de acestea.Se anunta o perioada optima pentru a fi vazut , auzit , a participa activ la intalniri sociale sau de afaceri.Ai ocazia de a te gasi cu multi prieteni , a-ti largi cercul de cunostiinte , a initia sau relansa relatiile amicale.Nu-i asa ca e nemaipomenit sa fii cautata si apreciat de toata lumea ?

O intensificare a comunicarii , in special prin schimbul si discutarea de noi ori originale idei si opinii se intrevede odata cu 12 ocotmbrie , ziua cand Mercur isi incepe calatoria in Scorpion si a XI-a casa a Capricornului.Poate fi vorba despre intalniri cu prietenii dar si despre participarea si integrarea in grupuri si organizatii.
In acelasi timp , pari a fi mult mai solicitat si mai ocupat decat altadata , intrucat Mercur are obiceiul de a-ti focaliza mintea spre chestiuni serioase, cerand un maximum de atentie.Adeseori, acest tranzit implica o apropiere de probleme sau activitati asociate cu copiii.

Daca in ultima vreme te-ai ocupat din plin de perspectivele carierei si alte obligatii sociale , Luna plina aparuta pe aceeasi data de 12 octombrie in cerurile Berbecului iti sugereaza sa acorzi mai mult timp vietii tale personale.Intr-un fel sau altul , trebuie sa gasesti un mod de a te imparti echilibrat intre cerintele lumii din afara si nevoile sinelui tau.Poate ar fi cazul sa iti ierarhizezi sarcinile si obiectivele , astfel incat sa nu iti risipesti fara folos fiinta.Casa, familia sau o proprietate sunt pe cale sa iti acapareze atentia.

Sextilul lui Mercur cu Pluton din 15 octombrie iti insufla o sporita putere de intelegere a celor din jur.Esti impulsionat de dorinta de a intrezari ce se ascunde in spatele aparentelor si a explora cat mai profund realitatea inconjuratoare.In acelasi timp , pari a fi mult mai calculat si mai prudent atunci cand trebuie sa iei decizii de mare insemnatate.

Din 23 octombrie , vizita anuala a Soarelui in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului da prilejul unei activitati sociale efervescente.In acest interval , ai tendinta de a sta departe de casa si a te angaja in evenimente de grup , a lua parte la diverse intalniri si a iesi in oras cu prietenii.Unii Capricorni se pot simti tentati sa lege noi prietenii si sa se afilieze la grupuri ce par a-i impartasi convingerile.Oricum, viata intre cei patru pereti ai locuintei nu te mai atrage deloc si iti da senzatia unei incarcerari.
Capricornii care sunt parinti se pot trezi insufletiti de dorinta de a-si sprijini copiii in atingerea unor obiective legate de scoala sau o cariera.

Luna noua ivita pe 26 octombrie in Scorpion si a XI-a ta casa este asociata cu crearea de noi contacte si o intensa interdependenta cu oamenii.Este momentul sa iti reversi efluviile interioare in fructuoase cooperari cu ceilalti.Fiinta ta individuala pare a nu-ti mai spune nimic important , si ai predispozitia de a te evalua in functie de felul cum interactionezi cu cei din jur.

Trigonul lui Pluton cu Jupiter din 28 octombrie are capacitatea de a-ti largi orizonturile si a-ti deschide calea spre notabile schimbari si transformari.Nu mai esti interesat de cararile laturalnice ale existentei si te simti bine orientandu-ti fiinta catre obiectivele tale prioritare.Sunt posibile cateva calatorii avand darul de a-ti inlesni intalnirea cu noi si neobisnuite persoane si stiluri de viata.


Horoscopul dragostei Capricornului in octombrie 2011


Daca o noua dragoste se infiripa in aceasta perioada , ea nu se poate implini decat printr-o amicitie sau o camaraderie aflata initial la adapost de sagetile lui Cupidon.
Capricornii aflati deja intr-o relatie de cuplu statornica , au sansa de a se bucura de darurile unei autentice prietenii cu persoana iubita.Chiar daca pasiunea este mai putin clocotitoare , ea este compensata de impartasirea sincera si deschisa a celor mai intime fatete ale partenerilor dintr-o legatura de iubire.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in octombrie 2011


In luna octombrie, poti fi patruns de ambitia de a-ti inalta statutul social si a-ti fi recunoscute meritele in cadrul unei comunitati sau prin intermediul unei colectivitati.
Prieteniile mai vechi si mai noi de la serviciu isi arata acum roadele , sprijinindu-te in ducerea pana la capat a unor decisive sarcini si responsabilitati.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Capricorn septembrie 2011
Horoscop Capricorn octombrie 2011 Horoscop Capricorn octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 30, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.