Horoscop Rac 2012

Horoscopul Racului in anul 2012 aseaza in fata nativilor din aceasta zodie o perioada strabatuta de mari transformari , in special in plan personal.Indrazneala si emotivitatea cunosc o rara intensificare si necesita o stabila echilibrare a impulsurilor venite din lumea exterioara si cea interioara , iar receptivitatea si sensibilitatea fata de ceilalti oameni trebuie sa fie supravegheate cu atentie , astfel incat sa nu se invecineze cu credulitatea si naivitatea.

Inceputul lunii februarie 2012 este marcat de influenta profunda a trecerii lui Neptun prin Pesti si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii).Vreme de 14 ani , perspectiva ta despre viata se extinde pe masura ce esti tentat sa aderi la filozofii ori credinte neobisnuite , spirituale sau mistice.Mult mai impresionabil decat de obicei , pari a-i atrage pe cei din jur prin personalitatea si aura ta de delicatete si mister.Este posibila o orientare catre arta , mai ales catre acele aspecte ale ei capabile sa iti releve emotiile . Adeseori, acest tranzit este asociat cu o stare de deruta in ceea ce priveste calatoriile , chestiunile legale sau studiile superioare.

In ziua de 7 februarie , Saturn devine retrograd in Balanta si a patra ta casa (casa familei , caminului si vietii private) , punandu-te in fata unor provocari majore in viata.Poti fi nevoit sa acorzi o mai mica importanta emotiilor sau intuitiei , astfel incat sa cantaresti cu realism si ratiune legatura ta cu familia si relatiile tale personale.De fapt , un echilibru benefic intre logica si instinct pare a fi cheia succesului in acest interval.

Tranzitul retrograd al lui Pluton in Capricorn si a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) iti permite sa iti recastigi sentimentul autoritatii in relatiile cu oamenii apropiati si in parteneriatele legate de afaceri sau sfera profesionala.Influenta plutoniana resimtita intre 10 aprilie si 18 septembrie 2012 iti cere sa iti reexaminezi parteneriatele si asocierile , sa iti dai seama daca nu cumva este nevoie sa iti reconfigurezi obiectivele esentiale din viata.Terenul pe care ti-l pregatesti acum poate constitui o zona fertila pentru insamantarea viitoarei tale dezvoltari.Sunt de asteptat transformari interioare prin intermediul relatiilor cu oamenii indragiti ori colaboratorii si colegii de la serviciu.

Intre 4 iunie si 11 noiembrie 2012 , Neptun ajunge in turnura retrograda in Pesti si a noua ta casa , favorizand acele aspecte ale vietii tale desfasurandu-se in culise sau in domeniul privat.Se deschide , in acest fel , un ciclu in care devii mult mai intelegator si mai sensibil fata de ceea ce se intampla in preajma ta.Jupiter iti confera protectie spirituala , asa ca ai sansa de a te debarasa de tendinte autodistructive , temeri adanc inradacinate sau sentimente de vinovatie.Esti , intr-o sporita masura , capabil sa intri in rezonanta cu lumea ta subconstienta , iar visele sunt pe cale sa ti se imbogateasca cu un continut luminos si numeroase indicii intuitive.Meditatia si singuratatea te pot regenera si invigora.Este vremea unei reinnoiri spirituale.

Spre jumatatea verii , Jupiter isi face aparitia in Gemeni si a douasprezecea ta casa , favorizand acele aspecte ale vietii tale desfasurandu-se in culise sau in domeniul privat.Se deschide , in acest fel , un ciclu in care devii mult mai intelegator si mai sensibil fata de ceea ce se intampla in preajma ta.Jupiter iti ofera protectie spirituala , asa ca ai sansa de a te debarasa de tendinte autodistructive , temeri adanc inradacinate sau sentimente de vinovatie.Esti intr-o sporita masura capabil sa intri in rezonanta cu lumea ta subconstienta , iar vizele sunt pe cale sa se imbogateasca cu un continut luminos si numeroase indicii intuitive.Meditatia si singuratatea te pot regenera si invigora.Este vremea unei reinnoiri spirituale.

Pe 26 iunie si 19 septembrie 2012 , cele doua cuadrate ale lui Uranus cu Pluton dau prilejul unor transformari intense si profunde in soarta Racului.O revelatie subita legata de cariera sau un partener din viata sociala, profesionala ori personala te poate indurera sau soca , dar astfel de schimbari adanci au potentialul , adeseori, de a ne indruma catre autenticele orientari ale destinului nostru.

La inceputul lunii octombrie 2012 , Saturn isi croieste drum in Scorpion si a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) , facandu-te initial sa te simti limitat din cauza unei absente a sclipirii ori efervescentei interioare.Vrand-nevrand , trebuie sa iti analizezi felul cum te bucuri de viata si iti afirmi personalitatea.Intrebari asociate cu ceea ce te face unic , cu modul cum iti pui in valoare talentele si te straduiesti sa iti materializezi idealurile sunt in masura sa iti strabata cu intensitate mintea.La finalul acestui ciclu , ai posibilitatea de a te increde mai mult in telurile tale , a-ti reimprospata viziunea despre lume , a sti cu certitudine cum anume te deosebesti de ceilalti si cum sa iti pui in practica cel mai bine abilitatile,
Cea de-a cincea casa se refera si la dragoste sau atentia primita din partea celorlalti.La inceput , este posibil sa te simti vitregit de iubire, neglijat ori ignorat , dar, pe masura ce Saturn inainteaza in a V-a ta casa , va trebui sa inveti sa te iubesti pe tine insuti si sa fii mandru de propria-ti persoana.Este o perioada cand eforturile de a cuceri dragostea sau consideratia celor din jur se pot dovedi infertile , asa ca este necesar sa te bazezi mai mult pe tine si sa te apreciezi pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce altii par a a vedea in tine.

Din 4 octombrie 2012 , Jupiter retrograd in Gemeni si a douasprezecea ta casa te supune unor impacturi contradictorii.Pe de o parte , este de asteptat sa iti canalizezi mai viguros gandirea spre religie , catre activitati de caritate si munca sociala , pe de alta parte , exista tendinta de a te dezbara de credinta oarba in cei apropiati si a deveni mai constient de responsabilitatile personale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in anul 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Previziuni astrologice 2012 Horoscop general 2012

Zodia Racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


O abordare mult mai amanuntita a aspectelor astrologice si a influentelor acestora asupra destinului tau poti descoperi in Horoscopul lunar al Racului pe anul 2012 de pe acest blog.

In curand , pe blogul Dianei : Horoscopul dragostei Racului in anul 2012
Horoscop Rac 2012 Horoscop Rac 2012 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 14, 2011 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Surioara mea este rac si ii doresc ca noul an care vine sa fie unul mai vesel si plin de bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau ca fiul meu rac sa se desparta de prietena lui rac, sa faca sarbatorile in casa parinteasca sa mediteze ca mama nu are cum sa-i vrea raul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Anonim sa stiti ca aveti dreptate despre o relatie rac cu rac pentru ca constrastele nu se atrag si cam la fel si cu restul zodiilor eu unu chiar am de gand in seara asta sa mai stau inca o data cu fata care sunt si dupa pa pa fara sa stie si nu imi pasa ca va suferi caci nu e scula buna la casa omului .cel mai si cel mai important pentru orice persoana e ca mai inainte de toate sa fie el stabil pe plan financiar si dupa de celelalte.Trebuie sa invatam sa luam decizii corecte in viata .de ce ? pentru ca mai in jurul la toti raci sunt multe persoane negativiste care ne doresc cel putin asa am eu dar trebuie sa ne luptam noi ca nu are cine ca sa iesim cu bine la liman si in plus de asta trebuie sa stim ce si cum sa alegem in viata indiferent de ce ar fii sau cine ar fii.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt rac si ma mandresc cu zodia mea , de cele mai multe ori fac alegerea potrivia si daca imi doresc ceva nu exista sa nu obtin acel ceva . recunosc sunt incapatanata dar si usor influentata ,dar nu imi dau parerea mea la o parte pt o alta parere ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt rac, sunt sensibila, iubitoare dar si cand ma simt in pericol devin un ADEVARAT DRAGON care obtine ce vrea si nu da inapoi!
    SUNTEM GROZAVI-RACII, DE PUS PE RANA DACA PRIMIM DRAGOSTE SI SUNTEM INTELESI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cata vreme va mai dura pana sa aiba si racii putina fericire (cei care nu o au de ceva ani incoace)?

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt rac imi place zodia mea dar uneori cred c a suntem prea increzatori cu persoanele iubite noi ne punem sufletul pe tava iar cealalta jumatate ne ia in ras si nu ne intelege

    RăspundețiȘtergere
  8. Rac cu rac se despart anul asta?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt rac prietenul la fel ....sumtem ambi cu acel carater si ne stim plusurile si minusurile..
    .dar cimd apare vri-o problema noi stam si o discutam...nu inteleg de ce spun alti ca rac cu rac nu sint compatibili?

    RăspundețiȘtergere
  10. eu citesc horoscopul asta de cand ma stiu racul se potriveste cel mai bine si cel mai bine cu pesti si taurul asta este alegerea mea careo voi face ,mereu m-am inspirat din zodia racului pt ca mereu ce zice in zodia racului mi se adevereste va pwp si intr-o relatie daca nu este iubire si intelegere nimic nu e va doresc succes......

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.