Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Legatura in dragoste dintre un nativ in Berbec si unul din Gemeni tinde sa fie plina de delicii , intrucat ambii parteneri sunt activi si neobositi in cautarea continua de a-si largi cunoasterea.Tendinta naturala a Taurului de a domina este limitata de istetimea si imaginatia Gemenilor.Cei din urma nu sunt deloc stapaniti de prejudecati sexuale , dar energia lor se poate indrepta si spre alte cai de a se bucura de viata.Adeseori, cineva nascut in zodia Gemenilor are nevoie de o stimulare erotica in plus , dar obisnuieste sa fie foarte discret in aceasta privinta.Potentialul spiritual al celor doi are mari perspective de a se armoniza pentru ca Berbecul este dinamic si inteligent , in vreme ce nativul din Gemeni se remarca prin subtilitate si ingeniozitate.Berbecului ii place sa sa fie pe primul loc in jocul sexual , iar partenerul sau din Gemeni se delecteaza gandindu-se necontenit cum sa aduca variatie in relatia de cuplu, astfel incat sa mentina mereu treaza atentia Berbecului.Casatoria dintre cei doi are mari sanse de a fi reusita.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Berbec - Berbec : Compatibilitate in dragoste

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste
Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on octombrie 04, 2011 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Nu prea este o compatibilitate intre berbeci si gemeni, cel putin eu, ca geaman, nu o resimt deloc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca m-as potrivi mult mai bine cu un berbec decat cu un leu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa zic acum depinde si de persoanele respective ca nu toti au aceeasi caracter chiar de au aceeasi zodie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt varsator si ador nativii din gemeni.Sunt isterici, posesivi, zapaciti, tacaniti, dar pentru nimic in lume, plicticosi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer sa fiu eu cred ca ma potrivesc foarte bine cu nativul din Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt berbec si prietenul meu gemeni...ne ocupam timpul cu cearta reprosuri nemultumiri minciuni..el e dual,spune ceva face altceva,minte de rupe..e cea mai proasta compatibilitate

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este,pt.compatib.berbec-gemeni!berbecul este pasional si daca are o rel.serioasa,daca iubeste,renunta f.greu la partener,pe cand geamanul.este zodie de aer,nu uitati!independent,libertin,dualitatea asta(uneori negativa),duce in eroare bunele intentii!!!si daca este geaman barbat este mai dificil,pt.ca TOTI BARBATII<INSEALA,dar multi se simt vinovati,se lasa descoperiti repede,nu se pot preface mult timp ca i simti,recunosc daca s prinsi,dar GEAMANUL nostru este genul care te minte cu zambetul pe buze si dovada n fata!si poate merge DUAL,multa vreme si nu l simti.pt ca este f.perfid.si ascuns!eu sunt varsator si traiesc de ani de zile cu un geaman!este inteligent,dar f,schimbator,nehotarat si.....ascuns!nu l cunosc nici acum!

    RăspundețiȘtergere
  8. GEAMANUL in cel mai bun caz este bine sa iti fie prieten, ca partener iti spune asa de repede ca te iubeste si ca insemni totul pt el(ea), ca in clipa urmatoare sa nu te mai recunoasca. Mint foarte mult si nu prea le au cu pastratul secretelor, sunt si situati in care arata dragoste si devotament dar daca totul le merge lor bine.Eu de obicei nu credeam in zodii dar se pare ca toti acesti nativi au ceva in comun.

    RăspundețiȘtergere
  9. e berbec nu taur, depre asta vorbeai, nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarat, eu sunt geaman sotul Berbec, si cel putin,din punct de vedere sexual exista o compatibilitate

    RăspundețiȘtergere
  11. Intradevar este o relatie cu nabadai.. Cu artificii. Cu certuri dar si cu impacari minunate. O relație poate sa dureze o viata sau doar o perioada. Cert este ca ramai cu o amintire placuta. Nu te simți cu oricine cum te simți cu un berbec.. Chiar daca sunt mai vulcanici. Si noua ne place acest lucru. Noua gemenilor.. De alfel la rândul lor le place firea noastra duala.. Nu stiu niciodata la ce sa se aștepte din partea noastra.. Iubesc s cucereasca iar noi suntem greu d stăpânit. Chiar daca relatia nu va fi de durata va fi una inflacarata! Desi nu este exclus! Chiar sa dureze. Eu sunt gemeni. Si berbecul meu e minunat.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.