Nascut pe 2 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 2 octombrie, inseamna ca zodia ta este Balanta si esti sub guvernarea planetei Venus si a Lunii.

Esti o persoana foarte sensibila si atenta fata de cei din jur , dar oscilezi intre extreme , iar lucrul asta te aduce mereu intr-o stare de nedumerire si dilema.Trebuie sa inveti sa iti pastrezi echilibrul fiintei si sa stii cand este momentul potrivit sa te exprimi si cand nu.
Sunt momente cand ar fi necesar , pur si simplu, sa iti scoti la iveala sentimentele si sa iti eliberezi emotiile si frustrarile.Oamenii pot ajunge sa creada ca esti prea preocupat de tine insuti si indiferent fata de ce se intampla in preajma ta.
Ai o imaginatie bogata , care te ajuta sa deslusesti adeseori lucruri neluate in seama de catre altii.Tocmai din cauza asta, ar trebui sa ai un mare potential de a invata si a evolua spiritual.
In dragoste, incearca sa ramai echilibrat si sa nu ceri prea mult din partea partenerului tau de cuplu.
Orienteaza-te catre religie ori o credinta interioara , spre configurarea si mentinerea unor valori personale.
Nu te lasa cuprins de impulsuri autodestructive , furie si o exagerata autodisciplina.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74 .

Personalitati nascute pe 2 octombrie : Ciprian Porumbescu , Dan Spataru , Francisc Hossu-Longin , Gheorghe Gruia , Graham Greene, Groucho Marx, Jana Novotna, John Sinclair, Kelly Ripa, Mahatma Gandhi , Miron Radu Paraschivescu , Paul Goma , Richard al III–lea , Romulus Diaconescu , Stevens Wallace, Sting, Tara Lynne Barr, Tara Moss , Wallace Stevens.Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ziua de nastere in aforisme, citate, maxime

Nascut pe 30 septembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 1 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 2 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 2 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.