Ce te enerveaza la iubita ta / iubitul tau ?

Desi nu esti mereu dispus(a) sa recunosti asta , exista cateva lucruri care te enerveaza constant in felul cum se poarta sau gandeste iubitul tau / iubita ta ? Ei bine, ar trebuie sa intelegi ca diferitele moduri de a se exprima sau comporta ale oamenilor pe care ii iubim au la baza aceeasi (unica) personalitate , asemanatoare cu o sabie cu doua taisuri , cuprinzand un amestec de caracteristici , unele adorabile, altele uracioase. Daca incerci sa extirpi un aspect iritant al persoanei iubitei risti poate sa ii schimbi intru totul individualitatea , rapindu-i chiar si acele trasaturi care iti plac sau dupa care te innebunesti .

Imagineaza-ti un cuplu de iubiti : Andrei si Andreea.Andreea este foarte constincioasa si se mandreste cu modul ei rational de a gandi, cu atitudinea ei politicoasa si plina de consideratie fata de altii , care ii face pe oameni sa aiba mereu incredere in ea.Ceea ce a atras-o pe Andreea la Andrei a fost spiritul liber al acestuia.El este spontan , direct , entuziast si lipsit de griji.De fapt, Andrei are in sange talentul de a trai clipa.
Ceea ce o enerveaza peste masura pe Andreea la Andrei este faptul ca el face o multime de planuri pentru amandoi , legate de vizitarea ori intalnirea prietenilor , fara a lasa mult timp pentru viata lor in doi, ca si cuplu.Ajunsa la culmea rabdarii, Andreea i-a cerut lui Andrei sa nu o mai implice in proiecte sociale fara a o intreba mai intai.Cu toate acestea , Andrei nu si-a schimbat deloc felul de a fi.Atunci cand se cearta pe acest subiect , Andreea se gandeste ca partenerul ei nu o intelege , nu ii pasa de ceea ce simte ea si nu apreciaza timpul petrecut in doi , asa cum face ea.Ea nu isi doreste ca Andrei sa o considere cicalitoare , sa creada ca incearca sa il controleze sau sa ii strice buna dispozitie.Oricum , ea nu inceteaza sa spere ca iubitul ei se va schimba intr-o buna zi ...

Daca ceva te nemultumeste la partenerul tau de cuplu, este bine , uneori , sa straduiesti sa descoperi daca nu cumva trasatura care iti displace este o consecinta personalitatii de baza a acestuia , ea neputand fi modificata fara a altera intregul fel de a fi al acestuia. Lucrurile care iti plac si displac la persoana iubita sunt doua fete ale aceleiasi monede si, desi ar fi frumos sa cernem graul de neghina , in mod real acest lucru este imposibil sau presupune un calvar prin care nu ti-ai dori sa treci.

Iata cateva caracteristici duale , ce izvorasc din una si aceeasi personalitate ...

- Cineva foarte ambitios ( o calitate) este adesea intr-o continua schimbare si isi gaseste putin timp sa se relaxeze (un eventual defect).
- Un om extrem de constiincios (o trasatura pozitiva) are predispozitia de a face mereu observatii, a cauta nod in papura si a critica (o caracteristica negativa).
- O persoana este extrovertita si ii place sa ii satisfaca pe cei din jur (un lucru bun) , dar , uneori, ii place sa o faca pe clovnul sau sa se dea in stamba la petreceri , un lucru jenant , neplacut.
- De multe ori, oamenii care traiesc viata cu placere , fara a se simti stresati in vreun fel ( o trasatura adorabila) , nu sunt deloc ambitiosi ori motivati sa se realizeze in viata (un defect).
- Daca iti place un partener care aduce stabilitate (ceva frumos) in relatia de cuplu, ar trebui sa stii ca , adeseori, un astfel de om are niste drumuri (prea) fixe in viata, este atasat de obiceiuri ori tabieturi si nu ii place deloc schimbarea (uneori , trasaturi iritante).
- Cineva care da mereu dovada de seriozitate si nu isi afiseaza cu una , cu doua , emotiile ( o calitate, poate) , nu este deloc inclinat catre mari gesturi romantice si nu se lasa cu usurinta prada pasiunii (pentru unii , un lucru nu tocmai placut).
- O persoana foarte spontana si deschisa mereu spre noi experiente de viata ( atragator, nu-i asa ?) nu este prea dispusa sa isi faca planuri de viitor sau sa se angajeze cu adevarat intr-o relatie de cuplu.
- Oamenii optimisti (ce frumosi sunt !) au , de multe ori, tendinta de a face cheltuieli nesocotite si a se ingloda in datorii.
- Un om extrem de istet , competent , ambitios si foarte eficient (calitati ) poate fi uneori grosolan (!!!) .
- Un eventual partener foarte agreabil , bun si generos (trasaturi pozitive) este uneori mai mult decat predispus sa evite orice fel de conflict si sa isi anuleze personalitatea pentru a-i multmi pe cei din jur (un lucru negativ).

Stii in ce alte feluri se pot impleti intr-un om trasaturile negative cu cele pozitive , sau cum o calitate se poate transforma intr-un defect ?


Copyright © diane.ro. 2011

Articole asemanatoare :

4 semne ca prietenul / iubitul iti ascunde ceva

Cum sa il faci gelos pe fostul tau prieten / iubit

5 secrete pe care sa nu le dezvalui iubitului
Ce te enerveaza la iubita ta / iubitul tau ? Ce te enerveaza la iubita ta / iubitul tau ? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Ca nu ma intelege atunci cand ma supara ceva si ca uneori nu se poarta frumos cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. De asta imi place perioada de inceput a unei relatii...totul este bine si frumos(ca si in cazul meu)...sunt insa curios cum vor merge lucrurile peste ceva timp.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.