Felul cum mergi îți dezvăluie personalitatea

Modul cum mergi, mărimea şi ritmul paşilor tăi au potenţialul de a dezvălui lucruri esenţiale despre personalitatea ta, despre felul cum te percepi pe tine însuţi şi îi abordezi pe oamenii din jurul tău, despre imaginea pe care o oferi la serviciu sau atunci când mergi la un interviu pentru o slujbă.

Mersul molcom, cu viteza mecului
Dacă ritmul paşilor tăi este relativ lent se presupune că nu te aştepţi la mari reuşite sau realizări înviaţă şi că nu eşti prea încrezător în tine însuţi și când încerci să adopţi o implicare mai îndrăzneaţă, deseori ajungi destul de repede într-o stare de derută şi confuzie.
La un interviu pentru un job, acest tip de a merge poate sugera o lipsa de eficienţă sau, din contră,înclinaţia de a te gândi temeinic înainte de a acţiona şi a da o mare importantă detaliilor.

Mersul rapid, genul “Speedy Gonzales”
Oamenii caracterizaţi de un stil rapid de a merge pot fi apreciaţi la un interviu de angajare ca fiind adepţii unui ritm alert de a lucra, dar şi că au predispoziţia de a sări peste detalii şi a trece astfel, cu vederea, lucruri importante legate de un job.

Mersul fără legănarea mâinilor pe lângă corp
Dacă îţi ţii braţele pe lângă trup, asemenea unui roboţel în timp ce păşeşti , acest lucru poate dovedi că aio existenţa marcată de multe limitări, impuse conştient ori subconştient.
Eşti o persoană foarte prudentă şi nu ai niciodată tendinţa de a te aventura sau a explora aspecte neverificate ale vieţii. Nu ai şanse de a fi acceptat de angajatorii care îşi doresc persoane cu un mare spirit de iniţiativa.

Mersul zgomotos
Oamenii care plesnesc pământul atunci când păşesc sunt, de obicei, străbătuţi de nevoia de a fi luaţi înseama. Ei tind să facă larmă în orice fel de împrejurare şi îşi ridică mereu vocea pentru a fi auziţi şivăzuţi. Dacă lucrează într-un mediu în care liniştea şi discreţia sunt soluţii cheie pentru productivitate, astfel de persoane au mari şanse de a fi considerate drept nepotrivite pentru jobul lor.

eJobs


Poziția in care dormi îți dezvăluie personalitatea

Mersul tiptil
Dacă mergi uşor, fără a fi auzit, şi se întâmplă adesea să nu fii observat decât atunci când ajungi în preajma cuiva, există posibilitatea că nici personalitatea ta şi nici străduinţele tale în profesie să nu fie observate ori remarcate. Ţi se potriveşte o carieră în care impunerea făţişă a personalităţii nu este necesară sau importantă.

Mersul încrezător
Un stil de a merge cu paşi puţin mai mari decât media, cu capul înălţat şi un ritm regulat, nici foarte grăbit , nici prea lent. Dacă eşti obişnuit să păşeşti în acest fel, ai o mare încredere în ţine însuţi şi ştii mereu ce să faci, indiferent ce surprize îţi rezervă viaţa. Atât sufletul cât şi mintea ţi se remarcă printr-un stabil echilibru. Ai o perspectivă extrem de clară despre ţelurile şi obiectivele tale. Cu toate acestea, la un interviu pentru o slujbă, poţi da senzaţia că ai un ego prea dezvoltat, existând posibilitatea să îţi impui prea mult punctul de vedere şi a afecta astfel climatul de cooperare dintr-o colectivitate.

Semnatura îti dezvăluie personalitatea

Mersul în spatele unui grup
Obişnuinţa de a merge în urma unui grup de persoane semnalează faptul că nu poţi ţine pasul cu ceilalţi din anumite puncte de vedere sau că nu eşti interesat de opiniile şi ideile altor oameni. Acest lucru constituie o problemă la locurile de muncă unde este preţuit lucrul în echipă. Poate că eşti, mai curând, potrivit pentru o profesiune necesitând muncă individuală.

Mersul împovărat
Persoanele obişnuite să meargă cu umerii coborâţi și cu capul în jos evocă adesea o lipsă de încredere în ele însele şi în abilităţile lor. Angajatorii potenţiali sau actuali se pot întreba câtă încredere pot avea în cineva care nu este sigur pe el însuşi.

Mersul în zig-zag
Dacă îţi vine greu să mergi drept şi te abaţi mereu într-o parte şi cealaltă a direcţiei spre care te îndrepţi, poţi fi considerat drept un om împrăştiat, care nu ştie ce vrea şi este departe de a fi eficient într-un job.
Poate că ţi se potriveşte un serviciu caracterizat de o diversificare a sarcinilor şi activităţilor.


Copyright © diane.ro. 2011



Felul cum mergi îți dezvăluie personalitatea Felul cum mergi îți dezvăluie personalitatea Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 22, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Stiam eu ceva de asta dar nu stiam atat de multe. Bine ca am intrat pe site-ul tau ca sa aflu si alte lucruri importante.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.