Horoscop Fecioara decembrie 2011

In decembrie 2011 , Fecioara trebuie sa isi supravegheze cu atentie pornirile impulsive , sa aiba taria de a recunoaste oportunitati in aspectele amare ale existentei si sa guste din plin , fara a se ineca , din deliciile si fagaduintele dragostei.

Luna decembrie incepe si se sfarseste cu un aspect astral mai putin favorabil. Atat pe 4 decembrie , cat si pe 31 decembrie, Mercur ajunge in cuadrat cu Marte , ascutindu-ti mintea si spiritul , dar insufletindu-te si cu tendinta de a sari la cearta din orice si cu oricine .Pe de alta parte, este probabil sa intalnesti oameni extrem de dezagreabili prin agresivitate ori o atitudine exagerat de critica.In acest interval este de asteptat sa lucrezi intr-o atmosfera foarte stresanta ori haotica ,si sa fii presat de niste insarcinari mai mult decat urgente.Esti inclinat sa fii iritabil , sa nu asculti ce au de spus cei din jur ci , mai curand, sa ii intrerupi din cauza unei lipse de rabdare excesive.Conflictele de interese sunt la ordinea zilei , si nu este deloc indicat sa participi la intalniri sociale ori de afaceri, sau sa incepi un nou proiect ori afacere.Supravegheaza-ti cu atentie felul impulsiv de a comunica si predispozitia de a lua decizii pripite.

Pe 5 decembrie, trigonul dintre Venus si Marte iti indulceste putin viata , prin succese si oportunitati in relatiile cu oamenii apropiati , in initiativele financiare , viata sociala si activitatile artistice.Creativitatea si nazuinta de a face ceva frumos iti sunt stimulate din plin.

Dupa un ciclu caracterizat de insingurare ori constientizarea diferentelor esentiale dintre tine si ceilalti oameni , odata cu 10 decembrie, revenirea planetei Uranus in aspect direct in Berbec te ajuta sa te desprinzi de lucruri sau persoane ce iti ingradesc de catava vreme dezvoltarea.Ca de obicei, Uranus nu actioneaza la vedere sau la nivel constient , asa ca aceste despartiri pot da nastere , initial , unor impotriviri crunte si unei dureri surde.

Din 13 decembrie, Mercur ajunge si el in turnura directa in Sagetator si a patra casa a Fecioarei, sugerandu-ti sa te izolezi de lume si sa te cufunzi in explorarea fiintei tale interioare.Uneori, un astfel de context poate determina constientizarea unor aspecte neplacute din viata domestica.In acelasi timp, mama poate deveni sursa unor serioase ingrijorari.
Redescoperirea naturii tale emotionale te poate sprijini intr-o mai cuprinzatoare intelegere a sinelui tau , a trecutului si a lumii inconjuratoare.

O vreme potrivita aplecarii asupra responsabilitatilor si sarcinilor de zi cu zi este vestita din 20 decembrie, ca efect al tranzitului lui Venus in Varsator ."Ordine si disciplina" pare a fi deviza ce iti strabate cu insisitenta existenta in aceasta perioada.De asemeni, acest ciclu venusian este foarte prielnic starii de sanatate si aduce o mare satisfactie din lucrurile bine facute.

Tranzitul anual al Soarelui in Capricorn iti inalta din 22 decembrie atat spiritul cat si vitalitatea si te insufleteste cu o stare de neastampar fara masura. Vrei sa te bucuri cat mai mult de viata si sa fii apreciat de catre ceilalti.Este un interval nemaipomenit pentru inceperea unor noi si creative proiecte, avand darul de a te aduce in contact cu energiile tale primare. Constient de individualitatea ta si experienta acumulata in timp , esti gata sa iti exprimi intru totul fiinta pe scena primitoare a lumii.

Luna noua rasarita pe 24 decembrie in sectorul Capricornului continua sa iti stimuleze creativitatea si te provoaca sa stralucesti si mai mult in mijlocul oamenilor.Dragostea ta pentru frumusete si placere capata intaietate si te aduce intr-o stare de rara efervescenta.

Odata cu 25 decembrie , ziua de Craciun , Jupiter iese din aspectul retrograd in Taur si a noua casa a Fecioarei (casa filozofiei si explorarii) .Esti strabatut de nevoia de a te deschide spre noi idei si experiente .Calculatorul, televizorul sau cartile par a nu-ti mai spune nimic , si numai trairea directa, nemijlocita a vietii este capabila sa iti dea cu adevarat satisfactie.Aceasta este motivul pentru care calatoriile sunt binevenite acum.Daca o parte dintre nativii din Fecioara viseaza la drumuri in strainatate, altii par a fi pasionati de credinta, religie si felul cum se integreaza intr-o existenta structurata de un maret arhitect al lumii.


Horoscopul dragostei Fecioarei in decembrie 2011


Trigonul lui Venus cu Mercur din 5 decembrie te face sa te simti pasional , plin de caldura afectiva , entuziast si sexy.Esti capabil intr-o mai mare masura sa iei initiativa intr-o poveste de dragoste din care nu lipsesc placerile senzuale.Acest aspect astral aduce satisfactie simtamintelor tale autentice si te ajuta sa formezi relatii romantice fertile si norocoase.

Calatoria initata de Uranus, incepand cu 10 decembrie, in cea de-a opta casa a Fecioarei (casa transformarii si sexualitatii) este capabila de a te aduce in pragul unei separari de un partener de cuplu care te incurca sau incerca sa puna cu totul stapanire peste tine.Chiar daca te-ai gandit adesea la acest lucru , circumstantele ce provoaca despartirea te iau prin surpindere si ,cel putin la inceput , ai tendinta de a-ti spune ca este rau cu rau, dar mai rau fara rau.

Din 22 decembrie, Venus strabatate cea de-a cincea casa a Fecioarei (casa dragostei si creativitatii) , inzestrandu-te cu o aura de mare atractivitate si starnindu-te sa te implici, cu placere si nonsalanta , in delicioasele jocuri ale dragostei.Nu te mai straduiesti in nici un fel in a-ti crea oportunitati in viata amoroasa , pentru ca iubirea vine nemijlocit spre tine .Orice relatie de cuplu inceputa in aceasta perioada este sortita fericirii si implinirii.

Luna noua din a cincea ta casa accentueza tendintele anterioare , ispitindu-te sa acorzi prioritate dragostei si placerilor senzualitatii.Revarsarea ta de vitalitate este in stare sa iti copleseasca partenerul de cuplu, indiferent cat de apatic sau timid ar fi el.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in decembrie 2011


Luna plina si eclipsa de Luna ivite pe 10 decembrie in cerurile Gemenilor si ale celei de-a zecea tale case (casa carierei si dezvoltarii exterioare) sunt in masura sa te imboldeasca in a-ti revizui si schimba telurile din sfera profesionala. Cariera ta ajunge la un punct de cotitura , dar acelasi lucru se poate intampla si in privinta vietii personale sau familiale .Este posibil sa fii chemat sub luminile rampei pe neasteptate , asa ca este necesar sa iti pastrezi calmul si sa iti demonstrezi fara nici o ezitare competenta.

De pe 20 decembrie , prezenta planetei Venus in a sasea casa a Fecioarei (casa sanatatii si muncii) iti furnizeaza o mare energie indreptatata spre o munca asidua si perseverenta.In unele ocazii , totusi , o parte dintre nativii din Fecioara nu sunt dispusi sa se focalizeze asupra telurilor lor statornice , orientandu-se mai curand catre aspecte ale muncii din domenii conexe specializarii lor.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop fecioara 2012

Horoscop Fecioara noiembrie 2011
Horoscop Fecioara decembrie 2011 Horoscop Fecioara decembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.