Horoscop Leu decembrie 2011

In luna decembrie 2011 , horoscopul Leului anticipeaza o vreme de oscilare intre independenta si evidentiarea personalitatii pe de o parte , si nevoia de a fi sprijinit ori indrumat de catre altii, pe de alta parte.Indiferent in ce parte se inclina balanta vietii tale , se vadeste necesitatea despartirii de trecut si relansarea spre un diferit destin sau catre o noua viziune despre lume.

Din 10 decembrie , Uranus paraseste aspectul retrograd in Berbec si a noua casa a Leului (casa filozofiei si explorarii) .Dupa o perioada de descoperire a felului cum te deosebesti de cei din jur , presarata de dificultati in a-ti gasi locul in lume , esti strabatut de impulsul de a te desparti de vechi credinte si idei , ce par a nu-ti mai fi de folos , intrucat iti stanjenesc evolutia viitoare.Eliberat de indoieli , nu esti deloc dispus sa accepti parerile celorlalti , bazandu-te numai si numai pe propria conceptie de a distinge intre bine si rau.Increderea in propriile talente si forte te ajuta sa iti pui in practica , fara nici o ezitare , proiectele si aspiratiile.
Uneori , acest aspect astral favorizeaza o transformare personala mai curand de suprafata , si nu de esenta.Calatoriile pornite in acest interval par a nu fi de bun augur.

Luna noua si eclipsa lunara din Gemeni favorizeaza , de pe 10 decembrie , punerea la incercare a prieteniilor si a modului cum te integrezi intr-un grup.Ceva mai putin increzator in tine insuti , cauti sprijin si confirmare din partea amicilor sau a unei colectivitati din care faci parte.

Mult mai sigur pe tine insuti si pe resursele tale interioare , din 13 decembrie , ca urmare a trecerii lui Mercur in tranzit direct in Sagetator si a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) , esti gata sa iti reversi creativitatea si sa iti dovedesti unicitatea fiintei in toate aspectele existentei.Esti imboldit sa iti exprimi personalitatea intr-o mare diversitate de forme , si ai sansa de a depasi limitele conventionalismului , redescoperindu-ti spontaneitatea si autenticitatea trairii.

Odata cu 20 decembrie , Venus paseste pe taramurile Varsatorului , sugerandu-ti sa iesi mai mult in lume si sa te deschizi comunicarii cu ceilalti.In aceasta perioada, opiniile si parerile prietenilor si cunostiintelor tind sa conteze intr-o mai mare masura decat de obicei , fiind tentat sa te pretuiesti in functie de felul cum te apreciaza ceilalti.Acest tip de atitudine te poate face mai placut celor din jur dar, totodata , are capacitatea de a-ti rapi independenta si individualitatea.

O intensa focalizare spre sarcinile de zi cu zi , si ocazia de a te apleca , cu disciplina si dedicare , spre preocupari diferite , se intrevad din 22 decembrie , sub impactul intrarii Soarelui in Capricorn . Este , de asemeni, unul din cele mai oportune intervaluri din an pentru inaugurarea unor noi regimuri alimentare , menite sa iti intretina sau imbunatateasca starea de sanatate.

Pe 24 decembrie, Luna noua ivita Capricorn si a sasea casa a Leului te sprijina , pe mai departe , sa acorzi o sporita atentie sanatatii , atat prin diete , cat si printr-o program regulat de exercitii fizice.
Ti se sugereaza sa iti revezi obisnuintele, tabieturile si angrenarea in rutina cotidiana , atat pentru optimizarea tonusului fizic si psihic , cat si pentru implinirea nazuintelor tale de a te bucura de o viata mai buna.Este timpul sa reintri in posesia adevarului despre adevarata ta natura si sa iti faci datoria fata de tine insuti.

Nazuinta de a-ti largi orizonturile , de a face ceva diferit , a trai intr-un alt fel sau intr-un alt loc , pune stapanire peste tine din 25 decembrie, ziua de Craciun , ca urmare a trecerii lui Jupiter in aspect direct in Taur.Bunastarea materiala isi pierde cumva importanta in ochii tai , visand , mai curand , sa te inalti la un nivel spiritual ori intelectual avand potentialul de a-ti darui o indepartare de monotonia zilnica.


Horoscopul dragostei Leului in decembrie 2011


Sub influenta Lunii noi din a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) , incepand cu 10 decembrie , se anunta un eveniment major in relatia ta de cuplu.Un aspect necunoscut sau neconstientizat pana acum este pe cale sa iti intensifice afectiunea pentru persoana iubita.

O reimprospatare a comunicarii si o fericita reconectare sentimentala intr-o legatura de dragoste este posibila din 13 decembrie , gratie iesirii lui Mercur din turnura retrograda in cea de-a cincea casa a Leului .Daca relatia cu fiinta draga ti-a fost pana acum ingradita de niste inhibitii sau retineri formale , nimic nu mai poate sta in calea unei autentice impartasiri a iubirii.


Horoscopul carierei si banilor Leului in decembrie 2011


Dupa data de 10 decembrie , eclipsa de Luna din a unsprezecea ta casa este asociata , potrivit interpretarilor astrologice , cu finalizarea sau fructificarea unui proiect creativ de amploare.

Prezenta Soarelui in cea de-a sasea casa a Leului te stimuleaza sa te implici cu seriozitate si perseverenta in activitatea cotidiana din sfera profesionala.Uneori , insa, poate ca ar trebui sa iti infranezi putin entuziasmul si dorinta de face cat mai mult , intrucat excesul in munca este in stare sa iti zdruncine starea de sanatate.

O atitudine mai relaxata fata de cariera si inaltele tale ambitii pare a te cuprinde odata cu 25 decembrie , drept rezultat al calatoriei in turnura directa a planetei Jupiter in a zecea casa a Leului (casa profesiei si dezvoltarii exterioare).Nu mai esti deloc incantat de ideea de a-ti face dovada compentelor si a te stradui fara menajamente pe calea profesionala pe care ai urmat-o pana acum , dorind sa iti incerci norocul intr-un alt loc de munca , dintr-un cu totul alt domeniu sau de pe alte meleaguri .Deciziile pe care le iei in acest ciclu al vietii vor avea urmari considerabile in viitor.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Leu 2012

Horoscop Leu noiembrie 2011
Horoscop Leu decembrie 2011 Horoscop Leu decembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 23, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.