Horoscop Rac decembrie 2011

In luna decembrie 2011 , horoscopul Racului prefigureaza un ciclu al vietii in care legaturile cu oamenii pot inclina balanta destinului spre fericire ori melancolie, incredere sau nesiguranta , autenticitate sau dedublare a fiintei.

Luna plina si eclipsa lunara ivite pe 10 decembrie in cerurile Gemenilor si ale celei de-a douasprezecea case a Racului ( casa constrangerilor si sacrificiilor) au putinta de a-ti starni o coplesitoare nevoie de a te relaxa si a te reinnoi spiritual.Satul de monotonia si stupizenia vietii cotidiene , incerci sa iti echilibrezi balanta personalitati , si sa asezi mai mult in talgerul intereselor si pasiunilor tale personale. In acelasi timp, eclipsa de Luna are capacitatea de a inlesni iesirea la suprafata a unor secrete , uneori stanjenitoare , care te pot obliga sa iti revizuiesti relatiile cu cei din jur.

Daca tranzitul retrograd al lui Mercur te-a supus unor mari tensiuni in viata de zi cu zi si te-a imboldit sa ramai o vreme in expectativa , sub influenta trecerii planetei Mercur in turnura directa , din 13 decembrie, in Sagetator si a sasea casa a Racului (casa muncii si sanatatii) , tinzi sa devii mai critic fata de lume , sa iti exagerezi metehnele si sa vezi numai latura intunecata a lucrurilor din viata ta.Daca nu reusesti sa te in miscare , sa te mobilizezi pentru a-ti schimba obiceiurile proaste si a acorda o mai mare atentie starii tale de sanatate , este posibil sa fii impovarat de o confruntare constanta cu tine insuti , avand drept rezultat o stare de anxietate sau chiar depresie.

Calatoria inceputa de Venus, pe 20 decembrie, in sectorul Varsatorului , este in masura sa iti sublinieze autenticele tale nevoi si dorinte , dar si sa te confrunte cu temerile si punctele tale slabe.In acest context , felul cum se poarta cu tine oamenii apropiati iti poate domoli sau, din contra, accentua insecuritatea.Singura certitudine si imbarbatare nu poate veni decat din partea dragostei.

Atunci cand Soarele paseste in Capricorn si a saptea casa a Racului ( casa parteneriatelor si relatiilor interumane) , asa cum se intampla din 22 decembrie, nativii din Rac au predispozitia de a lua mai mult in considerare relatiile cu persoanele din anturajul lor. Desi nu se intrevede oportunitatea inchegarii de noi prietenii ori asocieri , ai puterea de constientiza felul cum te influenteaza interactiunea cu ceilalti. Nu vrei sa fii mai prejos decat oamenii din preajma ta din nici un punct de vedere , si cauti sa gasesti noi cai de a-ti confirma forta personalitatii .Iti doresti sa iti analizezi viata prin prisma a ceea ce primesti si ceea ce oferi , si nu mai esti deloc dispus sa iti pui pe locul doi nazuintele si interesele in favoarea celor ale altora.

Luna noua aparuta pe 24 decembrie in Capricorn te face mai putin colturos si egocentric , fiind cel mai oportun ciclu lunar al anului in privinta armonizarii relatiilor cu oamenii din imediata ta apropiere. Reciprocitatea si intrajutorarea par a fi cuvintele de ordine ale acestui fericit interval.

In ziua de Craciun , pe 25 decembrie, Jupiter ajunge in tranzit direct in Taur si a unsprezecea casa a Racului (casa sperantelor si prieteniei) , anuntand o perioada de extindere a vietii sociale catre zone sau activitati de care nu te-ai simtit atras pana acum. Idei ori opinii care nu iti spuneau mai nimic pana acum ori care le tineai secrete tind sa te captiveze si sa te aduca in cercuri sau asocieri inedite.Este de asteptat aparitia in viata ta a unor oameni noi, neobisnuiti , avand potentialul de a-ti deschide proaspete orizonturi si a-ti releva o parte a esentiala a fiintei tale.


Horoscopul dragostei Racului in decembrie 2011


Odata cu 20 decembrie, tranzitul lui Venus in a opta casa a Racului , are potentialul de a-ti intensifica relatia sentimentala si senzuala cu persoana iubita.Daca simti ca iubirea iti este amenintata in vreun fel, esti gata sa iti lasi deoparte orice interes individual si sa te focalizezi pe satisfacerea nevoilor si aspiratiilor partenerului de cuplu.Sub impactul acestui aspect astral , nu poti iubi decat extrem de intens si neconditionat. Desi se poate sa nu ti se raspunda cu aceeasi moneda, aceasta perioada a existentei tale este pe cale sa fie una de care iti vei aduce aminte mereu , datorita profunzimii sentimentelor care te anima.

Individualismul lasa loc contopirii afective si crearii unei legaturi de cuplu armonioase incepand cu 24 decembrie, ca efect al Lunii noi din a saptea casa a Racului. Ratiunea seaca cedeaza in fata unei emotivitati calde , si persoana iubita pare a-ti inspira un sentiment de siguranta si stabilitate in aceasta lume atat de involburata si incerta.


Horoscopul carierei si banilor Racului in decembrie 2011


Din 10 decembrie, Uranus se intoarce in aspect direct in Berbec si a zecea casa a Racului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) , ridicand ceata dezorientarii si individualismului . Directia spre care te indrepti in sfera profesionala tinde sa schimbe , iar relatiile cu sefii ori superiori par a deveni cumva incordate.Nu iti place deloc sa mai asculti ordine si indrumari , dar ar trebui sa faci tot ce poti pentru a evita deciziile impulsive ce pot duce la conflicte cu urmari serioase.Ai sansa de a-ti descoperim dintr-o data , un talent ori o abilitate de care nu ai tinut cont indeajuns pana acum.Este posibil ca statutul tau de la serviciu sa iti fie zguduit de surprinzatoare evenimente si evolutii.Colegii sau colaboratorii pot aprecia ca abordezi munca intr-un fel (prea) neconventional.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac 2012

Horoscop Rac noiembrie 2011
Horoscop Rac decembrie 2011 Horoscop Rac decembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.