Horoscop Scorpion decembrie 2011

In decembrie 2011, horoscopul Scorpionului marturiseste despre o adevarata revolutie a sinelui , de regasire si reinvigorare a personalitatii , avand drept surse necesitatea indeplinire a unor inalte idealuri si aventurarea spre noi orizonturi ale existentei.


Luna plina si eclipsa de Luna ivite pe 10 decembrie in Gemeni iti ofera ocazia de a duce la capat proiecte neterminate si indelung amante , de a inlatura panzele de paianjen asezate peste zone prea putin exploatate ale personalitatii tale.Daca reusesti sa te eliberezi de balastul aspectelor nefolositoare ale vietii tale , te poti bucura de o libertate neingradita de nimic , avand, in acest fel , prilejul de a te lansa cu adevarat in materializarea viselor tale cele mai dragi.

Pe 13 decembrie , Mercur ajunge in tranzit direct in Sagetator , indemnandu-te sa cobori cu picioarele pe pamant .Ai predispozitia de a lasa deoparte planurile pe termen lung si de a vedea tot ce se intampla in jurul tau dintr-o perspectiva extrem de practica.

O perioada de relativa satisfactie fata de viata si darurile ei se intrezareste din 20 decembrie , ca urmare a calatoriei lui Venus in Varsator si a patra casa a Scorpionului (casa caminului si radacinilor) .In acest interval , ai inclinatia de a-ti indrepta energia catre casa si/sau redecorarea ei.De asemeni , sunt de asteptat mai multe contacte cu familia , in special cu mama.
Este probabil sa iti accepti intr-o mai mare masura natura emotionala , fiind gata sa te impaci cu circumstante si persoane din vremea copilariei.Nazuiesti sa iti imbunatatesti situatia materiala , iar lucrul asta iti starneste vechi ambitii.

Din 22 decembrie , parcursul Soarelui in Capricorn si a treia casa a Scorpionului (casa comunicarii si influentelor de mediu) iti pune pe jar facultatile mentale si iti ofera oportunitatea de a-ti exprima plenar personalitatea , deschizand un interval favorabil comunicarii si interactiunii sociale.In aceasta perioada a anului , energia ta interna te poate calauzi spre nevoia de a studia un subiect ori o disciplina de care esti atras de ceva vreme.Oricum, educatia sau invatarea par a deveni preocupari constante.

Pe 24 decembrie , Luna noua din Capricorn si a treia ta casa iti accentueza influentele anterioare , focalizandu-te spre initierea de noi prietenii , studiu si comunicare.Luna noua te sprijina in orice activitate necesitand cercetarea si adunarea de informatii .

Relatiile cu oameni recent aparuti in viata ta este pe cale sa iti schimbe destinul din 25 decembrie , gratie tranzitului direct al lui Jupiter in Taur.Noi puncte de vedere , experiente si oportunitati iti pot stimula receptivitatea , indreptandu-ti pasii spre neobisnuite dimensiuni ale existentei.


Horoscopul dragostei Scorpionului in decembrie 2011


Tranzitul planetei Venus in cea de-a patra casa a Scorpionului te imboldeste , odata cu 20 decembrie, sa acorzi o mai mare atentie persoanei iubite si modului cum ii poti satisface dorintele ei cele mai intime.Exista sansa unei revitalizari sau reimprospatatri a relatiei de cuplu.

Din 25 decembrie, ziua de Craciun , Scorpionii singuri au oportunitatea de a intalni o noua si inedita dragoste , avand potentialul de a le largi perspectiva despre viata si a-i aduce in preajma unor surprinzatoare parcursuri afective si senzuale.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in decembrie 2011


Uranus paraseste aspectul retrograd in Berbec si a sasea casa a Scorpionului (casa sanatatii si muncii) odata cu 10 decembrie , tinzand sa iti dea peste cap obiceiurile legate de felul de a munci.In timpul acestui proces , poti deveni extrem de nesatisfacut de ocupatia ta prezenta , mai ales daca aceasta implica rutina si lipsa de initiativa.Unii Scorpioni mai impulsivi sunt gata sa renunte la slujba actuala , pentru a incerca ceva cu totul nou.
Pe de alta parte , este posibil sa intervina o multime de evenimente neasteptate in sfera profesionala , fiind astfel fortat sa faci fata unor situatii nefamiliare , avand capacitatea de a te scoate din fagasul obisnuintelor si a-ti da ocazia sa iti descoperi abilitati de care nu erai constient pana acum.

Pe 10 decembrie, eclipsa lunara din a opta casa a Scorpionului (casa transformarii si sexualitatii) te indruma spre intreprinderi financiare foarte avantajoase , legate de refinantarea unei datorii sau obtinerea unui imprumut extrem de avantajos.

Turnura directa luata de Mercur in a doua casa a Scorpionului (casa banilor si resurselor) prefigureaza o perioada strabatuta de o mare grija fata de situatia ta finaciara .Adeseori, acest aspect astral da nastere multor temeri ori dificultati asociate cu banii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Scorpion 2012

Horoscop Scorpion noiembrie 2011
Horoscop Scorpion decembrie 2011 Horoscop Scorpion decembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 29, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.