Inghetata preferata iti dezvaluie personalitatea

Numai vreme de inghetata nu este acum , pe frigul de astazi, dar asta nu inseamna ca ai putea fi total indiferent la relatia dintre inghetata care iti place si tipul tau de personalitate. La initiativa unei mari companii americane, "Edy’s Grand Ice Cream" ("marea inghetata a lui Edy), doctorul Alan R. Hirs , director de neurologie la "Fundatia de cercetare si tratament a gustului si mirosului" din Chicago, a pus la punct un experiment avand scopul de a determina daca cum alegerea unei inghetate poate fi dovada felului cum oamenii isi manifesta personalitatea.

Potrivit studiului, daca iti place inghetata de vanilie, esti un om impulsiv, mereu gata sa iti asumi riscuri nesabuite. In acelasi timp, ai inclinatia de a-ti stabili idealuri foarte inalte si esti foarte increzator in potentialul tau. De asemeni, iubitorii inghetatei cu vanilie sunt adeptii unor relatii de familie foarte afectuoase.

Daca esti innebunit dupa inghetata de ciocolata, inseamna ca ai o prezenta fermecatoare, esti mereu cuprins de entuziasm si iti place sa traiesti viata la maximum.Probabil ca esti sufletul tuturor petrecerilor si te simti nemaipomenit atunci cand esti in centrul atentiei. Rutina zilnica nu face decat sa te plictiseasca.

Oamenii care prefera inghetata de capsuni au tendinta de a fi foarte prudenti si de a lua decizii extrem de logice. Ei sunt, de obicei, timizi sau rusinosi , strans atasati de opiniile lor si foarte impresionabili din punct de vedere afectiv.

Daca ar fi sa aleg intre inghetata de vanilie, ciocolata ori capsuni , as opta probabil pentru o combinatie de vanilie cu capsuni. Nu imi place sa risc cu orice pret si stau mult pe ganduri atunci cand trebuie sa iau o hotarare importanta. Recunosc ca nu ma multumesc cu teluri marunte si, desigur, imi iubesc familia.

Care este inghetata ta preferata ?


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Florile preferate iti destainuie personalitatea

De ce fetele adora baietii rai ?

Ciocolata preferata iti destainuie personalitatea ?
Inghetata preferata iti dezvaluie personalitatea Inghetata preferata iti dezvaluie personalitatea Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 15, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.