Horoscop chinezesc 2012- Iepure

Horoscopul chinezesc din 2012 , anul Dragonului Negru de Apa , anticipeaza vesti bune pentru nativii din zodia Iepurelui.Ei nu se vor lovi de tot atatea dificultati precum celelalte semne zodiacale , reusind sa se bucure de succes in masura in care isi doresc acest lucru.
Iepurele poate sa profite din invatamintele trase in urma erorilor facute in ultima vreme si sa paraseasca un drum gresit sau prost inteles al destinului.El are posibilitatea de a invata cum sa infrunte adversitatile , se va scalda sub luminile reflectoarelor si va fi mereu stapanit de o stare de spirit combativa si optimista.

Horoscopul dragostei Iepurelui in 2012

La debutul anului 2012 , viata personala a Iepurelui poate fi innegurata de activitatea sa sociala si profesionala .Un serviciu foarte acaparator , nervozitatea sau euforia inspirata de obtinerea unor victorii personale sunt in masura sa afecteze relatia cu partenerul de cuplu.
Odata cu primavara , nativii acestei zodii devin iritabili si lipsiti de rabdare , preocupati de castigarea unei pozitii cat mai inalte in societate , pierzand astfel teren in legatura de dragoste.Iepurele trebuie sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a reimprospata afectiunea partenerului si a fi receptiv la sentimentele si dorintele acestuia.Mai ales Iepurii aflati intr-o relatie stabila ori casatoriti sunt gata , de-a lungul intregului an , sa faca orice pentru a asigura stabilitatea si armonia legaturii lor de cuplu.
In cea dintai jumatate a lui 2012 , Iepurii singuri se pot complace in flirturi si aventuri romantice superficiale , intalnirea dragostei autentice fiind de asteptat sa apara in timpul toamnei sau iernii din anul 2012.

Horoscopul carierei si banilor Iepurelui in 2012

Dragonul incurajeaza acele zodii care isi doresc sa aduca imbunatatiri caminelor , sa ii ajute pe ceilalti , sa construiasca relatii sociale puternice si o fundatie solida a familiei.Tocmai de aceea , Iepurele are posibilitatea resimti din plin in 2012 influentele binefacatoare ale Dragonului .Iepurele nu poate ajunge niciodata sarac lipit pamantului .Chiar daca dispune de venituri mici , el gaseste mereu o cale de a face rost de tot ceea ce are nevoie familia sa. Gratie abilitatii lui de a comunica cu orice fel de persoana , Iepurele se poate dovedi plin de succes si eficienta in toate activitatile necesitand inchegarea unor relatii , punerea la punct a unor tranzactii, negocieri si discutii fertile.
De vreme ce 2012 va incepe cu obtinerea unor victorii usoare, Iepurele pare a se simti ispitit sa se culca pe o ureche. El nu trebuie sa lase nici o clipa garda jos , pentru ca problemele ce nu sunt observate sau solutionate din fasa , pot creste , asemeni unui bulgare de zapada , aducand obstacole majore in urmatorul an.Tot ce face Iepurele trebuie sa fie dictat nu numai de dorinta sa de a castiga bani , ci si de o puternica motivatie de a aduce schimbari esentiale in modul sau de a aborda viata profesionala si provocarile ei.El se poate angaja intr-un nou stadiu al educatiei sau invatarii unei noi profesiuni , intrucat potentialul sau interior ii permite mereu sa isi extinda orizonturile cunoasterii.
La inceputul lui 2012 , Iepurele nu trebuie sa se increada in oricine , pentru ca poate fi calauzit, cu usurinta , intr-o directie gresita , benefica altora , dar nu si lui insusi.
In primavara , vitalitatea crescanda a iepurelui il poate imboldi sa solicite o promovare sau chiar sa isi paraseasca actuala slujba , in favoarea uneia mai avantajoase .Este o perioada buna pentru initierea propriei afaceri , dar nativii acestei zodii nu trebuie sa ia in acest caz decizii pripite , bazate pe inspiratie , ci hotarari rezultate in urma unei evaluari minutioase.
Angrenarea intr-o munca strict de rutina il poate face pe Iepure, in timpul verii , sa cada prada unei stari de insatisfactie si plictiseala.Cu toate acestea, el trebuie sa fie constient ca trece doar printr-un stadiu al carierei sale , de-a lungul caruia dezamagirile nu si au rostul , astfel incat sa fie pregatit pentru activitatile mult mai complexe , creative ori satsfacatoare , ce il asteapta in viitor.
In timpul toamnei si iernii anului 2012 , comunicarea cu ceilalti devine prioritara , asa ca se anunta o vreme favorabila incheierii unor contracte si initierii unor negocieri indelung amanate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012- Iepure Horoscop chinezesc 2012- Iepure Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. De sfarsitul lumii spune ceva horoscopul asta chinezesc? Daca nici chinezii nu stiu asta... atunci cine? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam ca la horoscopul chinezesc eu sunt in hodia cal. Astept sa vad ce zici acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiica mea cea mica este nascuta sub semnul Iepurelui, sper sa aiba un an frumos si rodnic!

    RăspundețiȘtergere
  4. aaooleu sa fie precum spune horoscopul.Nu mai vreau o alta infrangere pe plan sportiv.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.