Horoscop chinezesc 2012 - Tigru

Potrivit horoscopului chinezesc , Tigrul se va simti in elementul sau in jungla anului 2012 .Acestei zodii ii place sa se implice cu tot sufletul in tot ceea ce face , iar provocarile vietii ce ii sunt destinate in noul an sunt in masura sa ii ofere noi sanse de a-si demonstra remarcabilele abilitati.In ultimii ani, Tigrul a trecut prin dificultati , fiind fortat sa isi ajusteze comportamentul si aspiratiile in functie de noi si neasteptate evenimente ce i-au ranit cumva orgoliul. Anul Dragonului Negru de Apa nu il va solicita mai putin , dar rezultatele eforturilor sale vor fi mult mai vizibile si mai satisfacatoare.

Horoscopul dragostei Tigrului in 2012

Inceputul lui 2012 va fi favorabil dezvoltarii si armonizarii vietii de cuplu . Tigrul va fi insufletit de nevoia de a implini dorintele si nazuintele partenerului sau, coplesindu-l cu nenumarate atentii si favoruri.Daca persoana iubita va fi pe punctul de a initia o disputa , Tigrul va face tot ce ii sta in putinta pentru a alunga norii negri si a insenina atmosfera.Cu toate acestea , in primavara si vara , este de asteptat sa apara o tensionare in relatia de cuplu , provocata de cufundarea excesiva a Tigrului in viata profesionala ori sociala.Nativii singuri pot spera sa aiba oportunitatea de a intalni dragostea in primavara sau toamna anului 2012.

Horoscopul carierei si banilor Tigrului in 2012

Reprezentantii acestei zodii au nevoie sa isi planifice cu precautie pasii din cariera , intrucat atitudinea lor superficiala si lipsita de griji fata de munca le poate submina perspectivele legate de o promitatoare noua slujba.Tigrul nu trebuie sa isi subestimeze fortele sau sa se angajeze in mai multe sarcini complexe deodata , pentru ca are tendinta de a se lasa purtat de val , neglijand aspectul calitativ al muncii sale.Sectorul financiar al Tigrului depinde de modul cum se implica in afaceri sau in treburile de la serviciu, dar sfarsitul anului 2012 il poate aduce in situatia de a fi mult mai receptiv fata de oportunitatile ce i se ivesc in cale, sustinut de agilitatea si flexibilitatea ce il caracterizeaza. In acest contex , Tigrul poate profita de o tranzactie financiara avand potentialul de a-i umfla buzunarele. Adeseori, nativii din aceasta zodie vor trebui sa isi aduca aminte nu numai zicala potrivit careia in ranita oricarui soldat se afla bastonul de maresal si de aceea ce spune ca nici o batalie nu poate fi castigata de unul singur.Tigrul poseda vigoare si tarie de caracter , dar poate avea deficiente legate de adaptabilitatea in munca.De aceea , el trebuie sa comunice cat mai mult cu colegii si partenerii sai , incercand sa nu isi impuna cu orice pret punctele de vedere , ci sa colaboreze pentru gasirea celor mai bune solutii.
La inceputul anului 2012 , cateva succese si realizari de mica amploare il pot determina pe Tigru sa se increada prea mult in el insusi , stimulandu-i tendinta de a se culca pe lauri si a-si neglija propriile interese.Inca din primele zile ale noului an , nativii acestei zodii trebuie sa isi propuna niste teluri clare , astfel incat sa nu isi risipeasca eforturile in dreapta si in stanga , ci sa se focalizeze spre obtinerea de rezultate cat mai tangibile.
In primavara anului Dragonului Negru de Apa , Tigrilor le va veni mai usor sa lucreze .Activitatile profesionale vor fi in continuare solicitante, insa nu vor mai fi incetinite si intrerupte de dificultati si evenimente neprevazute.In aceste conditii, Tigrul isi poate extinde afacerile , se poate lansa in noi proiecte si intreprinderi ambitioase.Aceasta este o perioada oportuna inchegarii de noi parteneriate si dezvoltarii unor planuri comune.
Conjunctura astrala din vara lui 2012 va fi favorabila carierei Tigrului , dar asta nu inseamna ca el trebuie sa se culce pe o ureche sau sa se lase antrenat in intrigile de la serviciu.In acest interval, este important sa mentina relatii cat mai bune cu colegii si colaboratorii , intrucat , in viitor, se intrevad numeroase sarcini si responsabilitati , de care Tigrul nu se va putea achita , in nici un caz, de unul singur.
In toamna si iarna, Tigrului i se recomanda sa fie cat mai activ , perseverenta si dedicarea fiindu-i de ajutor in depasirea unor crize din zona profesionala.Grijile legate de bani tind sa dispara , inlesnind punerea deoparte a unor bani albi pentru zile negre.

Copyright © diane.ro. 2011
 
Articole din acelasi domeniu:
 
Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile
 
Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012
 
Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2012 - Tigru Horoscop chinezesc 2012 - Tigru Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.