Horoscop Gemeni ianuarie 2012

In luna ianuarie 2012 , horoscopul Gemenilor prefigureaza o perioada din viata marcata de inapetenta pentru traiul cotidian si aspiratia de a te regasi in dimensiuni cat mai captivante ori inaltatoare ale existentei.

Din 8 decembrie, Mercur isi face simtite influentele in Capricorn si a opta casa a Gemenilor (casa transformarii si sexualitatii) , ajutandu-te sa vezi ceea ce se ascunde in spatele aparentelor manifestari ale persoanelor din preajma ta. S-ar putea sa ai niste surprize neplacute, dar si sansa de a pune in discutie niste lucruri pe care te-ai ferit pana acum sa le dezvaluiesti celor din imediata ta apropiere ...

Odata cu ivirea Lunii pline , pe 9 ianuarie , in sectorul Racului , impovarat poate de multimea de probleme si treburi legate de impunerea ta in plan profesional ori social , pari a simti nevoia de a-ti acorda o pauza de reimprospatare a fiintei , de-a lungul careia sa te ocupi de sufletul tau si sa iti daruiesti placeri indelung refuzate. Ai tot dreptul sa iti afirmi bucuria de a trai, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii neglijezi pe cei apropiati tie.

Ingrijorarile ori supararile care si-au pus amprenta asupra ta in ultimul timp tind sa se risipeasca odata cu 20 ianuarie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Varsator si noua casa a Gemenilor (casa filozofiei si explorarii) .Intr-o mai mare masura decat in restul anului, esti strabatut de dorinta de a deraia de pe liniile prestabilite ale destinului tau , a te arunca in mijlocul unei aventuri ori a-ti situa viata sub semnul unor inalte semnificatii.Orice iti poate extinde experienta are darul de a te atrage .Tiparele cotidiene ale lumii par a-ti stramtora efuziunile , asa ca ar fi mai potrivit sa te gandesti la o vacanta sau la posibilitatea unui studiu avand menirea de a-ti largi orizonturile .Singurul dezavantaj al acestui ciclu al vietii tale poate fi pierderea contactului cu ritmurile existentei cotidiene si inclinatia de a trece cu vederea lucrurile de detaliu.

Din 23 ianuarie, trecerea lui Marte in aspect retrograd in Fecioara si a patra ta casa (casa caminului si radacinilor) iti poate constientiza necesitatea de a cladi o fundatie solida a existentei.Acest lucru nu se poate realiza , insa, de azi pe maine, ci prin perseverenta si vointa.Fixeaza-ti cu atentie prioritatile si ia in calcul toate efectele actiunilor pe care le planuiesti.Pastreaza-ti mereu rabdarea si fii precaut fata de posibilele interventii rauvoitoare ale unor dusmani purtand marca prieteniei.

Luna noua rasarita pe 23 ianuarie in cerurile Varsatprului si ale celei de-a noua tale case accentueaza predispozitiile anterioarei influente solare , provocandu-ti o stare de neastampar si lipsa de satisfactie fata de rutina zilnica.In aceste conditii , ar fi indicat sa faci un efort in plus pentru a initia noi proiecte ori activitati ce iti pot mari perspectivele mintii si imaginatiei , si iti pot hrani setea de aventura.O proaspata viziune despre lume iti poate fi oferita de invatarea sau lectura dintr-un incitant domeniu spiritual ori filozofic , sau de avantarea intr-o experienta de viata depasind granitele monotoniei zilnice.

Daca Luna noua nu reuseste sa te instraineze de existenta de zi cu zi , din 27 ianuarie, Mercur aflat in tranzit in Varsator si a noua ta casa face o noua tentativa. Tot ce tine de aspectul practic al lumii pare a fi eclipsat de predispozitia de a te orienta catre ganduri sau idealuri inalte.Poti avea inclinatia de a privi lucrurile dintr-o larga perspectiva , in loc de a le compartimenta.Este probabila sosirea unei vesti de departe sau contactul cu o persoana apropiata , aflata pe alte meleaguri.Aceasta conjunctura astrala este in stare sa dea nastere unei amnezii legate de amanuntele , uneori semnificative , din traiul cotidian.


Horoscopul dragostei Gemenilor in ianuarie 2012


Efluviile imprastiate de Luna plina rasarita pe 9 ianuarie in a doua casa a Gemenilor (casa banilor si resurselor) iti marturisesc despre necesitatea de a gasi un echilibru cat mai stabil intre primirea si daruirea iubirii.Desi poti fi tentat sa te rasfeti in dragostea cu care te inconjoara partenerul , nu trebuie sa uiti ca fericirea nu se implineste decat prin reciprocitate si o autentica impartasire .

Sub influenta tranzitului inceput de Venus in Pesti si a zecea casa a Gemenilor (casa carierei si dezvoltarii personale) , din 14 ianuarie , planeta iubirii devine cumva mercantila.Sfera sociala sau profesionala iti ofera ocazia de a te simti precum un peste in apa , asa ca , daca dragostea se insinueaza in viata ta , nu are cum o face decat prin intermediul unei persoane sau a unei conjuncturi asociate cu serviciul ori afacerile.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in ianuarie 2012


Din 14 ianuarie , calatoria lui Venus in a zecea casa a Gemenilor deschide un ciclu in care cordialitatea si amicitia iti sunt aliati de nadejde in cariera.Responsabilitatea ori autoritatea ta sunt apreciate si ai oportunitatea de a purta niste negocieri fructuoase sau de a intra in gratiile superiorilor.Contactele folositoare tind sa se extinda de la sine , iar ambitiile pot fi satisfacute , in special , prin calitatile tale manageriale , prin mijlocirea unui talent artistic sau a partenerului tau de cuplu.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Gemeni 2012

Horoscop Gemeni decembrie 2011
Horoscop Gemeni ianuarie 2012 Horoscop Gemeni ianuarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 21, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.