Horoscop Sobolan 2012

Horoscopul Sobolanului din 2012 anunta un an fericit si relaxat , sub auspiciile Dragonului Negru de Apa.Aceasta perioada va fi marcata de succese si o atitudine optimista si indrazneata.Sobolanul are rarul talent de a iesi uscat din apa si abilitatea de a simti cel dintai pericolele , fiind mult mai capabil decat alte semne zodiacale chinezesti de a se adapta rapid la schimbari si a gasi solutii eficiente la probleme aparute pe neasteptate.Marile realizari ale Sobolanului din anul 2012 sunt asociate cu afacerile , activitatile comerciale , arta si cultura.


Horoscopul dragostei Sobolanului in anul 2012


Viata amoroasa a Sobolanului pare a se desfasura pe un plan secund din cauza faptului ca implicarea lui profunda in cariera nu ii permite sa acorde o mare atentie partenerului de cuplu si sentimentelor sale , cel putin in prima parte a anului 2012.In acelasi timp , impulsivitatea si pasiunea Sobolanului pot provoca probleme majore chiar si in acele parteneriate de iubire ce par a fi aproape ideale.Sobolanii singuri au sansa de a intalni dragostea in cea dintai parte a anului Dragonului de Apa , o perioada favorabila dezvoltarii legaturilor de cuplu si intalnirilor romantice.Nativii din Sobolan nu au cum sa se loveasca de probleme legate de infidelitatea fiintei iubite , asa ca nu trebuie sa se consume nervos interpretand eronat gesturile partenerului lor.


Horoscopul carierei si banilor Sobolanului in anul 2012


Sobolanul trebuie sa isi prioritizeze propriile interese , sa nu se adapteze la opiniile celorlalti sau la evenimente ce sunt in contradictie cu convingerile sale.Activitatea lui este necesar sa fie cat mai deschisa si mai sincera posibil, astfel incat sa nu dea nastere unor dificultati in relatiile cu colegii sau partenerii.
Nativii din aceasta zodie au ocazia, in 2012 , de a se ridica in ierarhia profesionala si sociala ; tocmai de aceea, trebuie sa rezolve orice problema imediat ce apare , si sa nu o amane pentru un viitor indefinit , sperand ca se va rezolva de la sine.Pentru a inainta fara nici o opreliste pe drumul carierei lor , este de dorit ca vechile proiecte , neterminate sau intrerupte , sa fie finalizate cat mai repede la inceputul anul Dragonului de Apa .
Sobolanii trebuie sa nu se angajeze cu nici un pret in afaceri dubioase , indiferent cat de mare ar fi tentatia de a castiga niste bani repede si usor.
Conjunctura astrala favorabila ii ajuta pe Sobolani sa isi utilizeze echilibrat fortele , sa se recupereze rapid dupa perioadele de mari eforturi si sa indeplineasca mai multe sarcini concomitent.
Inceputul lui 2012 se anunta a fi extrem de aglomerat , ridicand probleme ce vor trebuie sa fie abordate cu promptitudine.
Primavara aduce, de asemeni , o mare intensitate in munca dar, de aceasta data , lucrurile se vor descalci , permitandu-i Sobolanului sa sa vada cu claritate care ii sunt prioritatile.
In cea dintai jumatate a anului 2012 , nativii din aceasta zodie ar trebui sa se dedice promovarii de noi proiecte , astfel incat sa isi petreaca cea de-a doua parte a anului in materializarea si dezvoltarea lor.Planurile profesionale sau de afaceri initiate in a doua jumatate a lui 2012 nu par a fi de bun augur , dar nu se poate spune acelasi lucru despre extinderea unor afaceri si inchegarea de noi parteneriate.
In decursul anului Dragonului negru de Apa , Sobolanul trebuie sa fie mereu activ , sa isi controleze iesirile temperamentale si sa isi mobilizeze colaboratorii prin puterea exemplului personal.
In timpul verii se intrezareste un interval linistit , in care Sobolanul isi poate permite sa se odihneasca , fara a scapa insa din ochi afacerile sau preocuparile sale profesionale.
Toamna va fi strabatuta de deruta si obstacole neprevazute , care nu vor afecta totusi semnificativ afirmarea in cariera.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu:

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Zodiacul chinezesc - Origine si semnificatie
Horoscop Sobolan 2012 Horoscop Sobolan 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.