Parfumul preferat iti tradeaza personalitatea

Fiecare parfum are o personalitate anume , iar felul in care o femeie isi alege parfumul are potentialul de a dezvalui in profunzime secretele , visurile si felul ei de a fi.

Omenii prefera un parfum specific pentru a fi atractivi , seducatori , a-si inalta starea de spirit si chiar a-si mari increderea in ei insisi.Aroma pe care o alegi ar trebui sa te complimenteze si sa iti creeze placere , asemeni muzicii si culorii tale preferate.

O prima clasificare a parfumurilor poate fi facuta in functie de personalitatea aromei emanate de fiecare in parte …

- Parfumul feminin , bogat in arome florale , este specific celor care se delecteaza cu muzica clasica , se bucura de vacante in zone indepartate de civilizatie si adora culoarea roz.

- Parfumul de fructe este preferat de fanii muzicii rock si ai culorii galbene , care , eventual , adora sa se relaxeze intr-un jacuzzi . Iubitorii muzicii R & B , ce au o pasiune pentru culoarea verde si le place sa se deconecteze intr-o statiune din preajma marii sau a unui lac , sunt atrasi de parfumurile derivate din uleiuri naturale provenite din tulpinele si frunzele plantelor.

- Parfumul oriental este specific pasionatilor de jazz , atrasi de vacante in locuri exotice si care opteaza, de obicei, pentru culoarea violet.Parfumul oriental , alcatuit din flori cu mirosuri puternice , picante , de mosc si vanilie , dezvaluie o latura sexy, pasionala si puternica a oamenilor care il prefera..

- Parfumurile cu improspatatoare note marine sau lemnoase marturisesc despre persoane indragostite de soarele plajelor , sushi si culoarea albastra.Este de asteptat ca un astfel de parfum sa dezvaluie pe cineva mereu amator de calatorii , caruia ii plac mancarurile picante ori cu multe mirodenii , dar si noptile lungi , pline de pasiune.

- Parfumurile senzuale sunt apreciate de oamenii deschisi si foarte optimisti , care vor sa le fie remarcata personalitatea. Ei se delecteaza cu flirtul si jocurile dragostei si , tocmai de aceea, opteaza pentru arome de mosc sau care isi pastreaza efectul mult timp, avand darul de a atrage persoanele de sex opus.

- Parfumurile delicate sau discrete sunt caracteristice oamenilor ce isi gasesc placerea in a petrece mult timp in aer liber si a-si pune mereu in miscare muschii.Astfel de arome proaspete si pure dezvaluie tendinta de a fi mereu curat si a nu-i colesi pe cei din jur cu false pretentii.

O a doua clasificare a parfumurilor , ce nu concorda intru totul cu cea dintai , ia in considerare cateva tipuri specifice de personalitate …

Alpinistul / Cataratoarea

Iti place sa mergi pe jos, sa alergi sau sa dai din pedale , la nesfasit, pe bicicleta.Ai un spirit aventuros ce te aduce in preajma muntilor , lacurilor si te apropie, in general, de locuri inaccesibile ale naturii , dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasi sudoarea sa se scurga din tine 24 din 24 de ore, 7 zile din cele 7 ale saptamanii.Esti atras catre parfumuri unisex , cu o nota masculina , vegetala ,de lemn , piele , ori mosc.Poate ca esti un adept al prafumului Old Spice.

Indulcitul / Dulcineea

Nu poti sa rezisti aproape niciodata unei prajituri delicioase , esti innebunit dupa dulciuri , la fel de mult cum adori florile.Capriciile nu iti dau deloc pace si ravnesti mereu la parfumuri candide, cu arome de fructe, ce au potentialul de a-ti exprima cat mai mult personalitatea de fetita rasfatata.

Romanticul / Romantica

Esti cunoscut drept un amator de obiecte rare si vechi , nu te mai saturi citind romane de dragoste si ai o pasiune pentru femeile frumoase si celebre din istorie.Cuprins, uneori, de melancolie, esti ispitit sa furi din parfumul de violete al bunicii.Aromele florale iti provoaca nostalgia pentru vremuri trecute , pline de rafinament.

Zeul / Zeita plajei

Adori marea , nisipul si soarele.Indiferent daca inoti, zburzi in apa sau faci o baie de soare , te simti extrem de relaxat pe plaja.Parfumurile tropicale, marine sau cu note citrice iti aduc aminte , tot anul, de vacante memorabile si de aroma inconfundabila a plajei.

Calatorul / Calatoarea

Esti un globe-trotter , iti place sa calatoresti pretutindeni , sa inveti noi limbi si sa descoperi noi obiceiuri.Te atata bazarul diversitatii lumii , aromele , textilele , stofele si culorile exotice , ce se combina si se se diferentiaza intr-un vartej ametitor.Spiritul tau de nomad este imbiat de parfumurile puternice cu note orientale , precum cele de ambra si paciuli.


Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu :

Felul cum mergi iti dezvaluie personalitatea

DICTIONAR DE COSMETICA ONLINE DE LA A LA Z

Parfumurile zodiilor | Parfumul semnului tau zodiacal
Parfumul preferat iti tradeaza personalitatea Parfumul preferat iti tradeaza personalitatea Reviewed by Diana Popescu on decembrie 02, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.