Horoscop chinezesc 2012 - Cocos

Cocosul este o zodie chinezeasca caracterizata de o extraordinara agilitate si capacitate de a-si mobiliza fortele, fapt ce ii permite sa infranga cu usurinta chiar si cele mai mari dificultati ivite in calea sa. Singurul lucru esential de care are nevoie este un scop clar in viata, in caz contrar existand tendinta de a pierde intelesul actiunilor sale si a-si bloca evolutia personala.
Pe langa inclinatia de a se afirma ca lider, in 2012, anul Dragonului Negru de Apa, Cocosul va fi insufletit de nemasurate ambitii, ce ii vor pune la incercare potentialul de comunicare, capacitatea de a lucra in echipa si abilitatea de a gasi, cu rapiditate, rezolvarile unor probleme neprevazute.

Horoscopul dragostei Cocosului in 2012

In 2012, viata personala a Cocosului nu va fi deloc calma si senina, insa nativii din aceasta zodie vor avea sansa de a inlatura toate neintelegerile din relatia de cuplu si a bate la portile unei iubiri promitatoare, in cazul celor singuri.
Inca de la debutul anului Dragonului Negru de Apa, legatura cu persoana iubita va fi strabatuta de o autentica impartasire si reciprocitate afectiva, insa nativii solitari nu vor putea fi capabili sa treaca peste mandrie ori orgoliu, astfel incat sa poata pune bazele unei relatii de dragoste sincere si oneste.
Ori de cate ori este vorba despre dragoste in anul 2012, Cocosul nu trebuie sa se invarta in jurul cozii, ci sa ia decizii cat mai spontane si mai rapide, inspirate de intuitie si sentimente.

Horoscop carierei si banilor Cocosului in 2012

In 2012, Cocosii se pot astepta la o promovare. A venit vremea sa se gandeasca serios la viitor si, eventual, sa isi schimbe slujba, daca cea actuala nu le aduce nici un insemnat beneficiu material si/sau spiritual.
In anul Dragonului Negru de Apa, este indicat ca reprezentantii acestei zodii sa nu se lase atrasi numai de aspectele interesante ori spectaculoase ale carierei, ci sa se implice, cu perseverenta, si in sarcinile de rutina, necesitand rabdare si constiinciozitate, intrucat, mai ales acestea din urma par a-i consolida fundatia unor proiecte foarte ambitioase. Noile oportunitati ale Cocosului sunt asociate cu o mai inalta pozitie sociala, prin mijlocirea careia poate profita de mari avantaje materiale si o apreciere aproape unanima a competentei sale profesionale.
Pentru a pune mana pe un nou, avantajos post, sau a inchega un parteneriat de nadejde, in prima jumatate a lui 2012 Cocosul trebuie sa isi demonstreze cat mai elocvent talentele, abilitatile si inventivitatea.Oamenilor de afaceri din aceasta zodie li se recomanda sa nu se lase excesiv in voia unei atitudini autoritariste si sa isi alega cu grija partenerii si colaboratorii.Daca in trecut, Cocosul a reusit sa duca pana la capat cateva proiecte importante, la inceputul lui 2012 va fi necesar sa se straduiasca intr-o mai mare masura pentru a obtine rezultate asemanatoare. Cocosii care au un serviciu pot fi antrenati intr-o competitie vizand ocuparea unei inalte functii, riscand sa isi faca multi inamici din cauza nervozitatii ori spiritului lor agresiv.
Odata cu primavara, Cocosii fara ocupatie au ocazia de a gasi o slujba avantajoasa, ce le va inlesni o afirmare sigura dar lenta, construita pe baza unor eforturi constante. Oricum, toti nativii din aceasta zodie trebuie sa dea dovada de fermitate in tot ceea ce intreprind si sa isi planifice cu prudenta fiecare activitate in care se implica.
In vara lui 2012, Cocosul ar face bine sa nu isi directioneze energia spre sarcini ori responsabilitati de amploare, trecand in acest fel cu vederea lucruri de amanunt aparent nesemnificative. Tranzactiile financiare din aceasta perioada par a fi norocoase, mai ales cele asociate cu investitii ori beneficii pe termen lung.
In toamna si in prima parte a iernii anului Dragonului de Apa sunt favorizate acele activitati ce solicita creativitatea si inspiratia. Cocosii nu trebuie sa se lase ispititi de noi planuri, fiind necesar sa le finalizeze si fructifice pe cele intiate anterior.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012 - Cocos Horoscop chinezesc 2012 - Cocos Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 07, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.