Horoscop Sagetator februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Sagetatorului lasa sa se intrezareasca o indepartare de viata sociala, avand drept scop o benefica aprofundare a sensului destinului personal, a minusurilor si plusurilor din relatia cu familia si persoana iubita.

Din 3 februarie, tranzitul de circa 13 ani a lui Neptun in Pesti are capacitatea de a aduce o stare de deruta in legaturile tale cu trecutul, familia sau viata de acasa. Poate apare o racire a legaturilor cu unii membri ai familiei, sau unele rude apropiate pot avea nevoie de o ingrijire sau o atentie speciala, care iti cere sa faci unele sacrificii. In timpul acestui ciclu al vietii tale, oboseala pare a te cuprinde mult mai repede decat de obicei, asa ca vei avea nevoie de mai mult repaos si somn.

Luna plina, rasarita pe 7 februarie in Leu si a noua casa a Sagetatorului (casa filozofiei si explorarii) te face sa simti ca iti lipseste ceva esential. Desi telurile tale continua sa te mobilizeze, esti strabatut de dorinta de a trai clipa si a te lasa, o vreme, in voia distractiei si placerilor. Partea aventuroasa a personalitatii tale este pe cale sa iasa la iveala.

Indrazneala si impulsul de a te bucura de viata par a se eclipsa dupa 7 februarie, ca urmare a trecerii lui Saturn in aspect retrograd in Balanta si a unsprezecea casa a Sagetatorului (casa prieteniei si sperantelor). Timiditatea iti da tarcoale cu insistenta si ai inclinatia de a te increde in numai cativa oameni apropiati.

Apararitia planetei Venus in Berbec indreapta putin lucrurile, constientizandu-te intr-o mare masura asupra potentialului tau creativ, orientandu-te spre deliciile subtile ale artelor si starnindu-ti apetitul de a-ti afisa unicitatea personalitatii. Nazuinta de a ti se recunoaste valoarea personala si a fi apreciat de catre ceilalti poate asadar adumbri influentele negative imprimate de Saturn.

De pe 13 februarie, prezenta lui Mercur in Pesti si a patra casa a Sagetatorului (casa caminului si radacinilor) te indeamna sa te retragi din lumea dezlantuita si sa privesti mai adanc in sinele tau. In acest context, poti deveni constient de niste lucruri care nu merg bine acasa sau in familie. De asemeni, pot apare motive de ingrijorare in legatura cu mama.

Patrunderea Soarelui, pe 19 februarie, in teritoriile Pestilor si ale celei de-a patra tale case iti intensifica tendintele anterioare. Cei din jurul tau pot constata ca ti-ai pierdut pofta de a te afirma si a-ti impune punctele de vedere, si ca te-ai izolat oarecum de lume. Se intrezareste o perioada de relaxare, pe parcursul careia ai sansa de a intelege mai bine natura ta emotionala si rolul pe care l-a avut educatia si vremea copilariei asupra formarii personalitatii tale. Este posibil sa fii preocupat mai mult decat de obicei de casa si de niste imbunatatiri aduce spatiului tau de locuit.

Pe 21 februarie, Luna noua din a patra casa a Sagetatorului continua sa te focalizeze catre familie si camin. Este timpul sa investighezi ce anume iti ofera siguranta atat in viata personala, cat si in cea sociala si profesionala. Este de asteptat o trecere in revista a sentimentelor si punctelor tale slabe, a felului cum ii ajuti pe cei dragi si cum te sprijina acestia. Nu este exclus sa pui la punct niste planuri pe termen lung, asociate cu casa, persoana iubita sau familia.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in februarie 2012


Indelungata calatorie a planetei Neptun in a patra casa a Sagetatorului te face sa vezi intr-un mod prea idealist relatia cu persoana iubita, iar lucrul asta poate provoca cateva probleme daca nu te supraveghezi cu atentie. Totodata, insingurarea avand drept tel regasirea propriei tale fiinte interioare are potentialul de a te distanta de partenerul de cuplu.

Parcursul lui Venus in a cincea casa a Sagetatorului (casa dragostei si creativitatii) contracareaza intrucatva reverberatiile saturniene. Planeta iubirii te invaluie intr-o aura de atractivitate ce nu poate sa ramana neremarcata de fiinta indragita. Sagetatorii singuri au oportunitatea de a se bucura din plin de jocurile dragostei si flirturilor, adeseori fara a se implica prea mult afectiv.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in februarie 2012


In aceasta luna, sfera profesionala ajunge intr-un plan secundar. Cu toate acestea, nu ai tendinta de a te lasa pe tanjeala, intrucat serviciul reprezinta una din sursele principale ale mentinerii unei stari de siguranta asociate cu familia si caminul. Asadar, chiar daca ambitia legata de cariera nu devine prioritara, nu ai cum sa-ti neglijezi responsabilitatile si sarcinile implicate de jobul tau.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Sagetator ianuarie 2012
Horoscop Sagetator februarie 2012 Horoscop Sagetator februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 23, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.