Personalitatea ta te face sa te ingrasi ?

Tipul tau de personalitate si conexiunea dintre emotiile tale si ceea ce mananci, precum si perioadele cand mananci, au potentialul de a te ingrasa.Aceasta este afirmatia terapeutului american Tiffanie Davis Henry, una din gazdele showului despre sanatate si stil de viata din reteaua de televiziune ABC.

Potrivit lui Davis Henry, oamenii caracterizati de cateva tipuri specifice de personalitate au predispozitia de a se ingrasa...

Negativistul

Cu totii am intalnit cate un "Gica contra" care, in orice imprejurare, are de spus un lucru negativ. Aceasta negativitate are efecte dezastruoase, iar persoanele strabatute de aceasta atitudine pot sa isi faca singure rau, inclusiv prin obisnuintele asociate cu modul de a manca.

Eternul pofticios

O persoana care nu isi poate refuza niciodata capriciile gastronomice.Daca i se pune pata, trebuie sa manance ceea ce pofteste chiar in acel moment. Desigur, adeseori i se face rau si se mira de ce castiga in greutate atat de repede.

Amabilul ce vrea sa nu ii supere pe ceilalti

Din aceasta categorie fac parte oamenii care nu sunt in stare aproape niciodata sa spuna "nu", aseaza dorintele altora mai presus de propriile dorinte si nu se pot impiedica sa ciuguleasca tot ceea ce sunt invitati sa guste sau li se pune pe masa.

In loc de concluzie , terapeutul Davis Henry a oferit cateva sfaturi pentru cei ce vor sa isi invinga inclinatia de a manca peste masura :

- Identifica-ti simtamintele si gandeste-te la ele, in loc sa le mananci.
- Odata ce ai descoperit ce anume te determina sa mananci mai mult decat trebuie, ia masuri ferme si imediate.
- Fii constient de slabiciunile tale. Daca obisnuiesti sa te trezesti la 3 dimineata pentru a infuleca gustarea preferata, nu mai tine acel fel de mancare in casa. Daca ti-e pofta de niste mici, rontaie un morcov.Nu te lasa la indemana poftelor tale subconstiente.

Sursa : abcnews.go.com


Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Metode simple de a slabi

Greutatea corporala depinde de personalitate

Inghetata preferata iti dezvaluie personalitatea
Personalitatea ta te face sa te ingrasi ? Personalitatea ta te face sa te ingrasi ? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 11, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Asta cam asa este. Nici nu imi puteam sa-mi dau seama de ce ma ingrasam chiar de tinem regim si faceam si sport.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu articolul...chestia cu negativismul este chiar reala...dar nu cred ca as putea renunta la optimismul meu natural pentru a adauga cateva kg in plus...ce-i drept, nici nu vreau sa le iau

    RăspundețiȘtergere
  3. I like the valuable information you supply for your articles. I'll bookmark your blog and check again right here regularly. I am reasonably sure I will be told a lot of new stuff proper right here! Best of luck for the next!
    Also see my page > Imprimare carduri

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.