Horoscop 14 februarie 2012 | Horoscop de Sf. Valentin


Horoscopul din 14 februarie ne avertizeaza asupra aparentelor adeseori inselatoare din ziua Sfantului Valentin din 2012. Aceasta zi romantica ne indeamna sa ne indulcim in placerile si sperantele dragostei, insa, in apele adanci ale vietii clocotesc vulcanii unor sentimente extreme. Florile, ciocolata si cadourile de Sfantul Valentin nu au cum adumbri relatiile de cuplu, dar nu pot sa ne indeparteze grijile si indoielile legate de o adevarata impartasire a simtamintelor noastre.

Venus, planeta dragostei, se apropie de un tensionat cuadrat cu papusarul Pluton, un aspect avand potentialul de a ne submina increderea in partenerii nostri si a ne face mai putin increzatori in noi insine. Cele mai potrivit cadou pe care il putem da cu ocazia acestei zi de Sfantul Valentin ar fi sa ne marturisim deschis, cu sinceritate, ingrijorarile si sa alinam, cu tandrete, temerile sau nesiguranta persoanei iubite. Poate ca nu suna foarte bine ceea ce spun, insa daca alungam acum, putin, zambetele si gesturile amoroase superficiale, avem sansa de a adanci si invigora relatia noastra de cuplu in viitor.


Berbec




Putine lucruri au o mai mare influenta asupra ta in aceasta zi decat faptul ca Mercur ajunge in aspect retrograd. Aceasta conjunctura astrala iti poate trezi nostalgia pentru trecut, insa te sprijina sa abordezi cu o mai mare atentie detaliile aparent lipsite de importanta ale vietii. A face un lucru folositor pentru persoana pe care o iubesti pare a fi o idee mai mult decat nimerita, mai ales ca Marte strabate cararile realistei Fecioare. Chiar daca nu pare a fi un lucru foarte romantic, iti poti demonstra in acest fel generozitatea si atasamentul. Vei descoperi astfel satisfactii interioare nebanuite, care te vor face sa te simti mult mai aproape de a merita dragostea, ghidandu-te cum sa o daruiesti si sa o primesti cu sporita libertate si seninatate.


Taur


Dulceata zilei de Sfantul Valentin se potriveste nemaipomenit de bine cu natura ta senzuala. Dulcele gust al ciocolatei si al aromei florilor au darul de a scoate la iveala nevoia ta de a te rasfata. Un aspect mai putin pozitiv ar fi ca s-ar putea sa nu ai deloc stare si in acest fel, sa nu degusti din plin aceasta zi speciala. Da, cuadratul dintre dragastoasa Venus si provocatorul Pluton incepe sa isi arate influentele inca de pe 14 februarie, dand cale libera tachinarilor, geloziei ori lipsei de incredere. Daca esti intr-o relatie de dragoste, cauta un loc linistit, putin izolat, in care sa poti discuta cu partenerul tau despre viata voastra impreuna. Daca esti singur, este mai bine sa nu te aventurezi intr-o noua poveste de iubire, ci sa iti petreci timpul impreuna cu prietenii tai cei mai apropiati.


Gemeni


Ziua de Sfantul Valentin poate incepe intr-o atmosfera putin cam sobra, ca urmare a prezentei Lunii in Scorpion si in casa a sasea a Gemenilor (casa responsabilitatilor, sarcinilor si sanatatii). Distractia poate incepe insa catre seara, pe masura ce Luna se apropie de cea de-a sasea ta casa (a parteneriatelor), invitandu-te catre aventura si romantism.
Unii nativi singuri din Gemeni se pot simti usor nesigur pe ei. In acest caz, ei au sansa de a descoperi un partener la fel de stingher si dornic de dragoste ca si ei, in mijlocul unei atmosferei de carnaval sau de petrecere.


Rac


Adierea sentimentala adusa de ziua Sfantului Valentin pare a se intrepatrunde cu cateva complicatii. Calatoria ta in ziua de 14 februarie incepe sub auspiciile prezentei Lunii in pasionalul Scorpion si cea de-a cincea ta casa (casa dragostei !), un aspect ce pare a-ti promite o revarsare impartasita de senzualitate si intimitate. Inspre seara, Luna ajunge insa in preajma asprului Sagetator, fapt ce poate rapi o parte din magia tandretii. Nu este exclus sa ai de a face cu unele remarci lipsite de sensibilitate, ce nu au cum sa nu iti lase un gust amar. Daca ti se intampla asa ceva, incearca sa pui lucrurile la punct, fara a te consuma interior, in loc sa afisezi un zambet de complezenta. Increderea reciproca presupune marturisirea adevarului, chiar daca lucrul asta nu da bine cu inimioarele si florile de Sfantul Valentin.


Leu


In prima parte a zilei, te poti lovi de cateva dificultati, din cauza unor schimbari de planuri sau a unei suprasensibilitati emotionale. Gelozia ori resentimentele pot intuneca cerul plin de artificii al sarbatoririi dragostei. Din fericire, spre seara, ca efect al trecerii Lunii spre entuziastul Sagetator si a cincea ta casa (casa dragostei), lucrurile sunt pe cale sa se intoarca in favoarea ta. In acest context, latura jucausa si generoasa a personalitatii tale ar trebui sa ia ochii oricui, deschizandu-ti calea spre un efervescent joc cu flirtul si pasiunea. Cu toate acestea, o persoana apropiata poate fi mai putin impresionata de bucuria ta de a trai, simtindu-se imboldita de gelozie, neincredere sau sau, pur si simplu, de o proasta dispozitie. Este necesar, asadar, sa gasesti un echilibru intre afisarea bucuriei care te anima si necesitatea de a nu rani sentimentele unei fiinte iubite.


Fecioara


Incearca sa te porti si sa vorbesti cat mai direct in acesta zi, intrucat pasionalul Marte calatoreste in aspect retrograd in semnul tau zodiacal. Revenirea intr-un loc sau intr-un grup de prieteni unde te-ai simtit bine anterior poate fi o cale de a contracara efectele negative ale acestui tranzit. Tot ce trebuie sa faci este sa nu recurgi la ocolisuri ori complicatii ce pot fi interpretate gresit. Regasirea cuiva alaturi de care nu ai mai fost de ceva vreme poate fi o alta cale potrivita de a te bucura de ziua indragostitilor. Catre seara este posibil sa te trezesti in mijlocul unei cete zgomotoase sau chiar prea stridente. Fa tot posibilul sa te intregrezi in atmosfera de petrecere, in loc de a afisa o fata acra.
O seara linistita impreuna cu persoana iubita este o alta optiune ce nu trebuie sa fie neglijata.


Balanta


Inclinatia ta spre romantism tinde sa se intensifice, un lucru cat se poate de oportun in ziua de Sfantul Valentin. In pofida acestui lucru, relatia de cuplu pare a-ti strabatuta de sentimente ori emotii puternice, ce tind a sparge gheata superficiala a aparentelor, conducandu-te spre aspecte profunde ale vietii personale. Ispititoarea Venus se apropie periculos de un cuadrat cu intunecatul Pluton, iscand probleme legate de gelozie sau scotand la suprafata lucruri ascunse cu grija pana acum. Pe de alta parte, acest aspect astral da frau liber unei dezlanturi pasionale, in stare de a impinge deoparte influentele negative. Totul este sa fii cinstit cu tine insuti, si sa iti exprimi sentimentele ori dorintele fara a te lasa inveninat de resentimente.


Scorpion


Pasiunea dragostei pulseaza alert, oferindu-ti prilejul sa te rasfeti in delicii de care nu ai mai avut parte cu ocazia altor sarbatori de Sfantul Valentin. Ziua de 14 februarie incepe cu Luna pozitionata in semnul tau zodiacal, marindu-ti astfel sansele de a castiga in competitia iubirii. Pari a nu fi dispus sa te lasi in voia flirtului si nici a jocului de-a baba-orba cu oameni ce par a cauta doar placeri de suprafata. Dragastoasa Venus se loveste de puternicul Pluton, intensificand dorinta amoroasa in relatiile de cuplu, dar amenintandu-le cu spectrul geloziei si secretelor neimpartasite. Aceasta atmosfera nu este propice unei distractii usuratice, si te impinge, mai curand, catre o punere la incercare a fiintei iubite.


Sagetator


Mentinerea unei atitudini pozitive reprezinta unul din atuurile tale in aceasta zi. Cu atat mai mult cu cat, cerurile dragostei nu sunt tocmai senine de ziua Sfantului Valentin. Luna se ascunde in incetosatul Scorpion si in misterioasa casa a douasprezecea, fapt ce nu este in masura sa iti dea o foarte fericita dispozitie. Te poti simti bine mai bine in mijlocul oamenilor sau impreuna cu o persoana care te intelege si nu este foarte pretentioasa. In a doua parte a zilei, indragostita Venus se impiedica de manipulativul Pluton, un aspect nu tocmai favorabil, intrucat nu iti place ca cineva sa incerce sa preia controlul asupra ta. Daca nu esti satisfacut de comportamentul partenerului tau de cuplu, spune-i sincer ce te deranjeaza, dar ai grija ce fel de cuvinte folosesti.


Capricorn


Astazi este importand sa constientizezi ce iti doresti si ce nu de la dragoste. Desigur, Sfantul Valentin te poate duce cu gandul la flori, ciocolata, sampanie si povesti romantice, insa in acest an lucrurile par a sta pentru tine cu totul altfel. Este o zi mai curand potrivita pentru a discuta despre ceea ce simti cu adevarat, cu onestitate si franchete, decat sa te porti asemeni unui adolescent amorezat. Nu este un 14 februarie inspumat de distractii, insa este vremea sa pui la punct cateva chestiuni nerezolvate, care te deranjeaza in relatia de cuplu sau te impiedica in drumul catre o noua legatura de dragoste.


Varsator


Gandul despre o iubire ideala, implinitoare intru totul, este extrem de ispititor in aceasta zi de 14 februarie. Cu toate acestea, el pare a nu se asorta cu conjuncturile sugerate de aspectele astrale. Prima problema este ca Venus, planeta iubirii are de a face in curand (intr-un cuadrat) cu Pluton, stapanul lumii subpamantene. Acest fapt poate da nastere unor complicatii capabile sa iti strice buna dispozitie. Asadar, in loc sa incerci sa te ridici deasupra unor sentimente neplacute, ar fi mai bine sa alegi graul de neghina si sa te intrebi ce vrei cu adevarat. Daca dorintele tale nu coincid cu cele ale partenerului tau de cuplu, ar fi cazul sa joci cu cartile, si sa lamuresti lucrurile cat mai grabnic.


Pesti


Chiar si o persoana romantica ca tine ar trebui sa recunoasca ca aceasta zi de Sfantul Valentin nu este prielnica unui zbor de fluturas deasupra unei flori ispititoare, ci, mai curand unei lamuriri asupra sentimentelor si emotiilor care nu iti dau pace. Ai nevoie sa fii apreciat de catre persoana iubita, iar lucrul asta este marturisit clar de prezenta lui Venus in a doua ta casa si de cuadratul in care este pe cale sa intre planeta dragostei cu lucidul Pluton. Probabil ca nu poti trece cu vederea lucruri neplacute, cum ar sa fii ignorat sau tratat fara respect. Momentul adevarului nu este unul foarte distractiv, insa este mult mai indicat sa recurgi la el decat sa iti reprimi in continuare simtamintele. Cheia problemei este sa recunosti fata de tine insuti ca ai nevoie de iubire si afectiune fara a trebui sa le ceri cu insistenta. Dragostea trebuie sa iti fie daruita si nu fluturata pe la nas. Daca pui punctul pe “i” ai sansa de a te descoperi mult mai puternic si mai demn de a fi iubit.

 
Copyright © diane.ro. 2012

Nascut pe 14 februarie – Horoscop general

Profil astrologic

Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile








Horoscop 14 februarie 2012 | Horoscop de Sf. Valentin Horoscop 14 februarie 2012 | Horoscop de Sf. Valentin Reviewed by Diana Popescu on februarie 08, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.