Horoscop Gemeni martie 2012


In luna martie 2012, horoscopul Gemenilor lasa sa se intrezareasca o preocupare constanta de integrare in lume, avand drept obiectiv o reala armonizare a propriilor interese cu cele oamenilor din jur.

O perioada de efervescenta comunicare, discutii si schimburi de idei cu prietenii sau in cadrul unor grupuri ori colectivitati se intrezareste din 2 martie, sub influenta calatoriei lui Mercur in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor (casa prieteniei si sperantei). Poate apare insa si senzatia ca nu esti inteles  sau ca esti impiedicat sa inaintezi spre telurile tale, mai ales pana pe 20 martie, cand Soarele isi croieste si el drum in cea de-a XI-a ta casa.

Egoismul pare a ti se risipi cu totul incepand cu 5 martie, ca urmare a tranzitului lui Venus in Taur. Ai pornirea de a-i sprijini pe oamenii din preajma, lasandu-ti deoparte propriile interese. Pluteste, totusi, o negura deasupra relatiei cu ceilalti si, uneori, poate apare o vaga dezamagire, provocata de sentimentul ca nu esti apreciat ori ca esti folosit de cei pe care incerci sa ii ajuti.

Luna plina ivita pe 8 martie in Fecioara si a patra casa a Gemenilor (casa radacinilor si caminului) te instraineaza de obiectivele legate de cariera si realizari sociale, readucandu-te mai aproape de casa si familie. Viata personala, conexiunile cu oamenii dragi devin prioritati pe care nu le mai poti ignora.

Incepand cu 12 martie, Mercur trece in aspect retrograd in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor. Relatiile cu prietenii tind sa se raceasca si te poti trezi ca nu poti obtine un sprijin sau un ajutor scontat din partea unui vechi amic. In loc de a te simti lezat, ar trebui sa analizezi daca nu cumva ai si tu vreo vina… Da, prietenul la nevoie se cunoaste, dar trebuie sa fii si tu alaturi de el atunci cand se afla intr-un impas.

Din fericire, odata cu 20 martie, Soarele isi face simtita prezenta si el in Berbec si a XI-a ta casa, acest aspect astral avand potentialul de a te aduce mai aproape de prieteni si grupuri care iti impartasesc interesele. Este posibil ca agenda sa iti fie supraaglomerata de petreceri, intalniri si evenimente sociale. Inconjurat de o aura de atractivitate, ai sansa de a cunoaste noi oameni si a iesi in evidenta in aproape tot ceea ce faci.

Pe 20 martie, Luna noua rasarita in cerurile Berbecului intensifica tendintele anterioare, prefigurand o perioada prielnica stabilirii de noi contacte, inchegarii de noi prietenii si aderariii la grupuri cuprinzand persoane ce au acelasi idealuri si preferinte ca si tine. Poti fi stapanit de ideea de a te ridica deasupra individualitatii tale, si a te dedica unor scopuri sau initiative generoase, legate de o colectivitate restransa sau una tinzand a ingloba intreaga umanitate. Este vremea sa reevaluezi felul cum te simti si te integrezi intr-un grup de oameni.
 Din 5 martie, calatoria lui Venus in a douasprezecea casa a Berbecului iti inspira nevoia de a darui cat mai mult in dragoste, fara astepta sa fii recompensat in aceeasi masura. Esti in stare sa faci mari sacrificii pentru a satisface dorintele sau placerile partenerului de cuplu. In acelasi timp, Venus te poate face sa tanjesti la o mai intensa conexiune sufleteasca sau chiar spirituala in iubire.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in martie 2012


Daca credeai ca totul este in regula la serviciu, din 23 martie, Mercur retrograd in Pesti si a zecea casa a Gemenilor (casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti atrage atentia asupra unor lucruri pe care le-ai neglijat.  Este necesar sa inlaturi niste barfe sau discutii contradictorii legate de tine, si, daca reusesti sa faci asta, poti descoperi ca perspectivele asociate cu o avansare sau o marire de salariu nu mai sunt atat de indepartate precum iti pareau. Probabil ca, focalizat asupra telurilor tale de anvergura, ai pierdut din vedere niste detalii cu adevarat semnificative. 


 Copyright © diane.ro. 2012


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Gemeni februarie 2012
Horoscop Gemeni martie 2012 Horoscop Gemeni martie 2012 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.