Horoscop Varsator martie 2012

In luna martie 2012, horoscopul Varsatorului anticipeaza o perioada de regasire a autenticitatii fiintei si relansare a comunicarii si relationarii cu oamenii din preajma.


Daca tranzitul lui Mercur in cea de-a doua ta casa ti-a indreptat atentia spre situatia ta financiara, din 2 martie, calatoria acestei planete in a treia casa a Varsatorului tinde sa iti stimuleze energia mentala. Daca nu gasesti o modalitate de a-ti focaliza acest potential intr-o activitate intelectuala, risti sa fii stapanit de un necontenit neastampar sau chiar de o neliniste interioara. Acest aspect astrologic poate fi fructificat mai ales prin aplecarea catre studiu, invatatura ori comunicarea cu colegii si prietenii.

Odata cu 5 martie, parcursul planetei Venus in Taur si a patra casa a Varsatorului (casa radacinilor si caminului) aduce, de obicei, o stare de acceptare a felului de a fi in lume.  Ai inclinatia de a lasa deoparte nemultumirea sau critica fata de propria-ti persoana, si a te bucura de integrarea ta in existenta. Eventuala ranchiuna fata de parinti, in special fata de mama, pare a se evapora pe nesimtite, iar casa si famila devin surse inepuizabile de satisfactie.

O serie de fluxuri si refluxuri ale felului cum interactionezi cu cei din jur se intrevede din 12 martie, ca efect al trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Berbec si a treia casa a Varsatorului (casa influentelor de mediu si a comunicarii). Acest tumult din sfera sociala, avand drept scop final crearea unei comunicari mai eficiente cu ceilalti, te poate aduce in fata unor dificultati surprinzatoare, ce trebuie a fi tratate cu rabdare si diplomatie. Daca reusesti sa iti dovedesti, in acest mod, capacitatea de adaptare, ai sansa de a-ti alinia sau armoniza telurile cu cele oamenilor apropiati.

Odata cu 12 martie, tranzitul Soarelui prin teritoriile Berbecului favorizeaza aspecte din existenta ta asociate cu comunicarea, comertul, organizarea, planificarea, exprimarea orala si cea in scris. Totodata, se deschid noi perspective pentru imbunatatirea relatiilor cu niste rude de care te-ai indepartat in ultima vreme.

Luna noua, rasarita pe 22 martie in Berbec si a treia casa a Varsatorului, pune accentul pe inchegarea de noi contacte sociale, educatie si comunicarea cu persoane aflate la mare distanta.


Horoscopul dragostei Varsatorului in martie 2012


Patrunderea Soarelui in cea de-a treia casa a Varsatorului te sprijina din 12 martie intr-o reimprospatare a relatiei tale cu fiinta indragita, in special prin mijlocirea unei mai mari deschideri reciproce. Lucruri banuite, tainuite sau sugerate doar sunt pe cale sa iasa la lumina, gratie unei comunicari si impartasiri pline de sinceritate.

Luna plina din Fecioara si a opta casa a Varsatorului (casa transformarii si sexualitatii) stimuleaza din 8 martie senzualitatea din viata amoroasa, dar, in unele cazuri, pare a determina incheierea unei relatii de cuplu ce se mentine doar in virtutea inertiei si obisnuintei.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in martie 2012


Din 5 martie, tranzitul lui Venus in cea de-a IV-a ta casa este in masura sa te faca sa cheltui mai mult decat de obicei pentru confortul tau personal sau placeri ce ti le-ai refuzat indelung. In acelasi timp, reverberatiile venusiene ofera circumstante norocoase comertului, vanzarii ori cumpararii unor bunuri de mare valoare.

Pe 8 martie, Luna plina din a opta ta casa iti atrage atentia asupra banilor sau proprietatilor pe care le detii impreuna cu un partener de afaceri ori de cuplu. Un eveniment neasteptat este pe cale sa distruga o astfel de asociere materiala sau financiara.

Mercur, aflat in turnura retrograda in Pesti si a doua casa a Varsatorului (casa banilor si resurselor), initiaza, incepand cu 23 martie, un interval in care prudenta ar trebui sa fie cuvantul de ordine in domeniul financiar. Nu-ti risipi resursele traind de la un salariu la altul ci, mai curand, incearca sa pui deoparte niste bani albi pentru niste zile nu neaparat negre, dar care te pot solicita financiar pe nepusa masa. 


Copyright © diane.ro . 2012


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Varsator februarie 2012
Horoscop Varsator martie 2012 Horoscop Varsator martie 2012 Reviewed by Diana Popescu on februarie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.