Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Barbatul Gemeni este cu adevarat indragostit atunci cand il descoperi plutind cu capul in nori. Guvernat de planeta Mercur, el este un tip de iubit mai curand cerebral, avand tendinta de a-si asculta mai intai mintea, si apoi inima. Rotitele creierului sau sunt tot timpul in miscare, calculand, planificand, analizand si, uneori, visand.

 Barbatul Gemeni poseda calitati innascute de comunicare, avand darul de a se exprima elocvent atat verbal, cat si in scris. Asemeni multor scriitori talentati din aceasta zodie, are potentialul de a-ti trimite scrisori de dragoste fascinante, condimentate de scaparari spirituale si pline de promisiuni imposibil de pus in practica. Un astfel de exemplar masculin poate fi un adevarat maestru al regiei sentimentale, insa, uneori, declaratiile romantice provocate de locvacitatea sa par a o lua inaintea sentimentelor sale. Daca adaugi la asta si confuzul simbol al Gemenilor (semnificand o dualitate sau existenta a doua personalitati intr-un singur om), iti poti da seama cat de derutant poate fi in dragoste un reprezentant al sexului tare din aceasta zodie.



Desigur, acest cuceritor romantic crede cu adevarat ceea ce spune la un moment dat, dar, asteapta numai un minut (sau chiar o secunda) si ai putea constata ca s-a razgandit pe nepusa masa! Se poate intampla, dupa ce te-a supus unui asediu continuu si inflacarat, sa accepti, in cele din urma, sa iesi cu el in oras, pentru ca apoi sa il astepti in zadar la intalnire doar pentru ca s-a lasat antrenat de o discutie furtunoasa cu amicii, uitand cu totul de tine. Asadar, pana nu s-a angajat cu seriozitate intr-o relatie de cuplu, nu poti fi sigura de nimic din partea unui astfel urmas al lui Adam.

Copil rasfatat al lui Mercur, barbatul Gemeni isi schimba cu rapiditate starea de spirit, osciland imprevizibil intre entuziasm si plictiseala, intre optimism si melancolie. Pare a fi intr-o continua miscare, un fluture zburand din floare in floare, care, chiar atunci cand crezi ca l-ai prins si esti gata sa il asezi in insectar, se repede fulgerator intr-o directie neasteptata. Poate ca de aici, din capacitatea lui de a te lua mereu prin surprindere, deriva insusi farmecul sau.

Un veritabil Peter Pan al zodiacului, barbatul Gemeni este in posesia unui sarm copilaresc ori tineresc (poate pare de 20 de ani chiar si la 35 de ani), capabil sa atraga privirea si afectiunea multor femei. Adeseori, un astfel de barbat nu se deranjeaza sa care dupa el un prea mare bagaj de cunostiinte. Unii din criticii sai il acuza a fi foarte superficial, sustinad ca acumularea sa culturala sau cunoasterea sa nu ar ajunge la o mare profunzime. Acest lucru poate fi provocat de faptul ca este ispitit de prea multe fatete ale realitatii si nu are cum sa ii ajunga o viata de om pentru a invata tot ce ar dori sa stie. Cu toate acestea, cei care il subestimeaza pe barbatul Gemeni pot ajunge repede sa se caiasca, pentru ca sclipirile mintii sale pot compensa fara drept de apel carentele sale educationale.  

Ce ii place barbatului Gemeni?

 In caz ca nu te-ai lamurit pana acum, ar trebui sa afli ca barbatii din Gemeni gasesc ca o femeie inteligenta este extrem de sexy. Daca ea este indeajuns de norocoasa sa combine iuteala gandului cu o prezenta frumoasa si fermecatoare, efectele sunt devastatoare! Nimic nu este mai incitant si mai excitant pentru un nativ al acestei zodii decat o femeie destul de isteata pentru a tine pasul cu efervescenta lui intelectuala. El este un campion recunoscut al jocurilor mintii si nu orice fata este in stare sa ii devanseze initiativele spontane. Femeia care vrea sa cucereasca intru totul un barbat Gemeni, trebuie sa ii suceasca capul pe campul de lupta al mintii. Daca doresti sa te incumeti la o astfel de performanta, ar fi necesar sa stii cate putin din fiecare domeniu, sa citesti ceva mai mult decat Monica Columbeanu, si sa iti pui la contributie limba ascutita. Barbatul din Gemeni este gata sa iti fie alaturi la tragedia de a fi pus un kilogram in plus pe tine, te poate sustine atunci cand crezi printr-o criza emotionala, dar daca il plictisesti ... poti sa-ti iei adio de la el! Ii place sa culeaga mereu informatii inedite din diverse sfere ale vietii, asa ca ii poti capta interesul servindu-i pe tava ultimele noutati de genul "incredibil dar adevarat".

Nu trebuie uitat ca iubitul tau din Gemeni tinde sa isi afirme cu orice pret independenta. Daca tocmai a incheiat o legatura de cuplu, ar putea fi pus pe fuga de o femeie care pare a fi neajutorata. Poate ca vrea sa isi mentina intacta iluzia ca, in cazul in care ajunge din nou la relatie proasta si vrea sa-si recapete inapoi libertatea, femeia pe care o paraseste trebuie sa fie destul de puternica pentru a avea grija de ea insasi. Oricare ar fi supapele sale psihologice, el este, in mod indiscutabil, atras ca de un magnet de catre o femeie cu picioarele pe pamant, obisnuita sa comande si sa hotarasca pentru ea insasi. In concluzie, cea mai potrivita metoda de a tine langa tine un iubit Gemeni este sa ii amintesti mereu cat de bine te-ai descurcat inainte de a-l intalni si cat de bine o sa-ti mearga in continuare, indiferent daca el este sau nu prin preajma.

Mai presus de orice, pentru a seduce mintea, sufletul si trupul unui barbat Berbec, este necesar sa te integrezi ritmului sau interior, sa-i oferi caldura afectiva si o companie apta de a-l stimula in continuu, un lucru ce poate conta pentru el chiar mai mult decat delectarea erotica. Creaza-i un mediu calm, armonios, avand potentialul de a-i relaxa tensiunea nervoasa si nu va mai dura mult pana cand teama lui de a se dedica intru totul unei relatii statornice de cuplu va dispare ca prin farmec.  

Ce nu ii place barbatului Gemeni?

 Imagineaza-ti o femeie superba care, dintr-o data, incepe sa injure intr-un fel care l-ar face sa roseasca pana si pe un birjar, o sofisticata fiica a Evei care, dupa incheierea une cine romantice, porneste sa isi infinga cu pasiune o scobitoare printre dinti... Astfel de perspective reprezinta un adevarat iad pe pamant pentru un partener din Gemeni. El adora femeile sic, emanand, in tot ceea ce fac, farmec, gratie si o eleganta feminitate.

 Nu ii da niciodata de inteles unui astfel de barbat ca visezi cu ochii deschisi la un camin dragut si primitor. Gemenii sunt inspaimantati pana maduva oaselor de ideea unui total angajament fata de o femeie. Ceea ce tie ti se par a fi aluzii subtile si incantatoare la viata de familie si la conexiunea tihnita dintre un sot si o sotie pot rasuna precum exploziile unor bombe nucleare in urechile lor. Daca iti doresti o casatorie, aceasta idee trebuie sa vina din mintea barbatului Gemeni sau, cel putin, sa creada ca ii apartine in intregime.


Copyright © diane.ro. 2012


Cum se cucereste un barbat

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Zodia Gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on martie 04, 2012 Rating: 5

15 comentarii:

  1. Foarte ciudat articolul cand e Gemeni cand Berbec...hotarastete... oricum e adevarat in mare parte ceea ce scrie aici, insa sunt foarte multe greseli facute la repezeala:)... nu este o critica este doar o afirmatie, poate fi de ajutor pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  2. daca totul e adevarat din ce spui eu de ce nu am o iubita? haaaa urat nu sunt de baut nu beau iubitele pe care le-am avut au fost tratate foarte frumos atunci care e problema?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau poate pur si simplu ai tendinta sa iti indrepti atentia spre un anumit tip de persoane care nu reusesc sa iti faca fata. Din experienta, gemenii sunt obositori. Cauta o fata energica si la fel de curioasa, poate cu cativa ani mai tanara... si o sa ai o iubita. :P

      Ștergere
    2. Domnule Gemeni..tot singur sunteti?

      Ștergere
    3. Anonimule,m am despartit de curand de un geaman,nu stiu cum esti tu,dar el era cu ochii după o mie de fete chiar daca ma ranea...era rece,insensibil,reprosandu.mi de ce nu ma descurc singura atunci ca d aveam cate un moment prost...cu ochii dupa cel puţin trei fete,fiind cu mine
      ...ascuns,abisal aproape de ascins,niciodata luind in serios luvlcrurile cu adevarat importante pt mine....niciodata recunoscand ca sau cand a gresit....always perfect...so.mm..sper ca ai gasit iubita,Anonim!! Iar pt alt anonim,ba da,geamanul meu s.a despartit de mine după aproape un an pt o prostie, sunt total inchisi si caposi maxim....la prima greseala te abandoneaza,ei au impresia ca nu gresesc never ever....

      Ștergere
  3. Amscris aici despre niste potentialuri ale barbatului din Gemeni. Probabil le-ai neglijat sau nu ti le-ai dezvoltat indeajuns

    RăspundețiȘtergere
  4. Este perfect adevarat.ROBERT din ARAD. La multi ani cu multa dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  5. EU sunt maritata cu un geaman.sunt duali,duplicitari.sunt oameni f.intelegenti,multe genii ale lumii,ale lumii artistice si altele,sunt din zodia gemeni,dar joaca mai mereu,,la dublu,,te minte cu sinceritate,pot avea doua fem.in acelasi timp,fara probleme,in sensul ca altii se simt vinovati,gemenii,NU!e o zodie de aer,noncomformista si ceea ce e de apreciat as zice,eu este ca renunta mai greu la partenera lui.nu e genul care sa faca primul pasul spre o separare,de ex,ma rog,e parerea mea,aici fiecare poate sa creada ce vrea!fata de barb.taur,fecioara sau capricorn care sunt genul,,ARUNC O PE MAMA DIN TREN,,aerul si focul sunt ACCEPTABILI!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am un iubit geaman si exact cum scrie mai sus,ma tem ca are pe cineva adica pe altcineva!ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  7. sa l intrebi verde in fata daca are alta fem.si urmareste i reactia!gemenii se dau de gol imediat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e adevarat in totalitate ce scrie mai sus.Eu am o rel de 3 ani cu un geama..eu fiind scorpion.stiu sa iubeasca sa ofere afectiune si atentie unei singure persoane.sau poate am avut eu norocul sa gasesc un geaman doar pt mine😆

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai, anonim din 18 martie, cred ca e din cauza ca desi are Soarele in Gemeni (deci in zodia Gemeni), are planeta Venus in Taur sau Rac (Gemenii cu configuratia asta, oricat de Gemeni ar fi, nu inseala - cei cu Venus in Taur pentru ca sunt stabili in afecte iar cei cu Venus in Rac pentru ca sunt suficient de sensibili si iubitori incat sa nu o faca).
    Cred, mai degraba, ca acest articol este dedicat persoanelor cu Venus in zodia Gemeni, indiferent pe unde-si tine Soarele (zodia).
    Sau nu, Diana? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revenind, si chiar si asa, nici macar n-as putea spune ca orice persoana cu Venus in Gemeni ar putea insela. Ca sa iti dau un exemplu, si acum ma adresez tie, Diana, Venus in Gemeni (semn de aer) cu Soare deasupra liniei orizontului (tema diurna), face ca Venus sa stea in triplicitatea lui Saturn (care-i mai confera ceva stabilitate), plus, daca mai gasesti, pe deasupra, o Venus si la ultimele 5 grade din Gemeni - acolo unde este si termenul lui Saturn, se stabilizeaza si mai tare (mai ales daca face si un aspect cu respectivul Saturn, oricare ar fi el). Daca are Soare intr-un semn fix, sau ascendentul in semn fix, sau Luna in casa a IV-a - devine mai potolit si mai putin predispus la a insela. Chiar daca in mintea lui misuna chestii, chiar daca ar flirta cu una sau alta, nu cred ca s-ar duce mai departe decat daca nu e implicat in nicio relatie.
      Stiu un Geaman cu Venus si Marte in Rac, nu e casatorit dar sta de ani de zile cu o tipa, ii chitzaie mintea la toate prostiile, dar n-ar insela-o! Stiu Geamana cu Venus in Rac, care desi spunea ca s-ar plictisi sa fie monogama (asa spunea), cand a dat dragostea in ea, il vede pe ala si numai pe ala. Stiu Taur cu Venus in Gemeni - in acele ultime grade din Gemeni, conjunct cu Chiron si in casa 9, Luna in 4 - sincer,desi se joaca cu glumele pe tema asta, nu bag mana in foc ca inseala.
      E foarte discutabil avand in vedere numarul atat de mare de variabile si posibilitati de combinatii! :)
      In astrologie vorbim foarte mult de arhetipuri dar nu practica nu cred ca vom gasi niciodata Arhetipul, esenta pura din ceva.

      Ștergere
  10. Voiam sa intreb daca este valabil doar pentru Venus la ultimele 5 grade din Gemeni sau merg si vreo 7-8? Sa stiu exact cum stam cu stabilitatea

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.