Horoscop Capricorn aprilie 2012

In luna aprilie 2012, horoscopul Capricornului prefigureaza o confruntare acerba intre o fericita deschidere spre lume si tendinta de a pune la indoiala autenticitatea sinelui ori a celor din jur.

Incepand cu 4 aprilie, reintoarcerea lui Mercur in aspect direct in Berbec iti mareste capacitatea de concentrare, iti stimuleaza memoria si te incita sa cauti mai des compania oamenilor apropiati. Simti nevoia sa iti impartasesti gandurile si sa te dedici unor activitati asociate cu familia si casa. De altfel, niste chestiuni privind locuinta ori familia pot sa iti dea de treaba mai mult decat de obicei.



Pe 6 aprilie, Luna plina din Balanta te aduce, pe neasteptate, sub luminile reflectoarelor. Toata lumea pare a sta cu ochii pe tine, asa ca este necesar sa faci un pas inainte si sa dai tot ce ai mai bun in tine, fara a rani insa orgoliile celor care te inconjoara.

 O perioada de dezorientare si profunde transformari ale fiintei se intrevede din 10 aprilie, ca urmare a tranzitului retrograd initiat de Pluton in Capricorn si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior). In acest context, ti poate pare ca nu mai reusesti sa iti impui personalitatea sau valorile la care tii, iar lumea devine un loc ostil afirmarii tale. Trebuie sa iti revezi prioritatile si sa descoperi in ce fel concorda acestea cu aspiratiile celor din jur.

Anterioare tentative de a-ti materializa telurile s-au soldat cu cateva umilitoare esecuri, dar odata cu 13 aprilie, ziua in care Marte revine in turnura retrograda in Fecioara si a noua casa a Capricornului (casa filozofiei si explorarii), se vesteste un ciclu prielnic sortarii unor obiective cu adevarat realiste. Inceteaza sa iti risipesti energia in intiative paguboase si imbarca-te, fara intarziere, pe acea corabie ce te poate duce chiar acolo unde iti doresti. Desigur, asta inseamna ca trebuie sa pui osul la treaba, dar odata ce reusesti sa urnesti lucrurile, realizarile vor sosi de la sine.

Din 19 aprilie, Soarele isi coboara razele asupra Taurului, asa ca, dupa un interval de relativa inchistare, esti gata sa iesi din carapacea ta si sa iti exprimi intru totul creativitatea. Strabatut de o spontaneitate de zile mari, nu te mai feresti sa iti asumi riscuri si ai prilejul de a-ti releva, cu gratie, personalitatea in tot ce are mai pitoresc si mai fermecator. Copilul din tine este dornic sa iasa la iveala, sa se rasfete in placerile vietii si sa raspandeasca bucurie in jurul sau.

Tendintele anterioare sunt accentuate de Luna noua aparuta pe 21 aprilie in Taur. Poti deveni extrem de constient de nevoia de a fi aprobat de ceilalti, fiind satisfacut totodata de impresia pe care o fac  asupra celor din preajma jocurile de artificii ale inspiratiei tale. Oricum, pari a te simti nemaipomenit de bine in propria-ti piele si a-ti recladi, in acest fel, increderea in propriile-ti forte.

Din pacate, cuadratul lui Mercur cu Pluton din 25 aprilie are putinta de a-ti inspira o atitudine negativista, de suspiciune. Tinzi sa ii inzestrezi pe oamenii apropiati cu motivatii meschine sau rautacioase, acest lucru fiind capabil a te aduce in pragul stresului si a unei mari presiuni psihice. Incearca sa iti pastrezi realismul si nu te lasa furat de impresii iluzorii.


Horoscopul dragostei Capricornului in aprilie 2012


Calatoria inceputa de Venus, pe 3 aprilie, in Gemeni si a sasea casa a Capricornului (casa muncii si sanatatii) te determina sa fi mai putin inclinat sa te indragostesti, pur si simplu, de dragul iubirii, parand mai curand dispus sa cauti avantajele materiale ale unei eventuale povesti de dragoste. In acelasi timp, relatiile romantice tind sa se iveasca mai ales in preajma sferei profesionale.

Din 4 aprilie, iesirea lui Mercur din turnura retrograda in cea de-a patra casa a Capricornului (casa radacinilor si caminului) coboara peste tine un benefic echilibru emotional si mental. Tocmai de aceea, este o vreme oportuna pentru necesare si poate prea mult timp amanate discutii cu partenerul de cuplu.

Dragostea te ademeneste si iti daruieste rare desfatari din 19 aprilie, odata cu patrunderea Soarelui in cea de-a cincea casa a Capricornului (casa creativitatii si iubirii). Nu este exclus sa te implici mai intens in jocurile flirtului si ale tachinarii, insufletit si de Luna noua rasarita pe 21 aprilie in aceeasi casa a Capricornului.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in aprilie 2012


Din 3 aprilie, tranzitul planetei Venus in cea de-a sasea ta casa favorizeaza aparitia unei atmosfere amicale, de stransa colaborare, in zona profesionala. Desi pari a fi apreciat si respectat la serviciu, ai predispozitia de a o lasa mai moale, si de a impleti cumva munca cu placerea. Lucrul in echipa are potentialul de a da nastere unor numeroase oportunitati.

Luna plina ivita pe 6 aprilie in a zecea casa a Capricornului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti satisface nevoia de a fi luat in seama pe plan profesional. Esti chemat sa iti demonstrezi competenta, poate chiar fara a fi anuntat in prealabil. Este de asteptat aparitia unor oportunitati legate de o slujba sau a unui sprijin consistent avand de a face cu cariera, casa sau niste proprietati.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Capricorn martie 2012
Horoscop Capricorn aprilie 2012 Horoscop Capricorn aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.