Exorcistul in secolul 21

O tanara femeie zbiara din toti rarunchii, ca un animal incoltit, in timp ce un preot citeste un pasaj din Biblie, intr-o ultima tentativa de a exorciza diavolul care o poseda de peste 15 ani. Aceasta scena, parand a fi desprinsa dintr-un film horror, face parte, de fapt, dintr-un nou film documentar ce reflecta lucrarea divina de exceptie a unuia din exorcistii europeni aprobati de Vatican.



Produs de cineastul norvegian Fredrik Horn Akselsen, filmul, intitulat "Exorcistul in secolul 21", urmareste indeaproape activitatea parintelui José Antonio Fortea, in cruciada sa impotriva lumii demonilor. Trailerul noii productii cinematografice incepe cu rugaciunea unui calugar ce trece cu un aer misterios prin dreptul camerei, imbracat intr-o lunga roba neagra si a carui fata este ascunsa sub o gluga. Acesta nu este nimeni altul decat parintele Fortea, care merge spre casa Constanzei, o femeie columbiana ce sustine ca este posedata de demoni inca din anul 1997. Constanza declara ca acest exorcist spaniol este singura ei speranta de a se elibera spiritual, adaugand : " Stiu ca parintele Fortea este o persoana foarte inteleapta, care cunoaste demonologia si exorcismul. Cred ca prin parintele Fortea pot fi eliberata complet".

In scene tulburatoare din film este infatisata o femeie strigand din rasputeri "Pleaca de langa mine, preot blestemat!", in vreme ce clericul incearca sa exorcizeze diavolul care o stapaneste.
Parintele Fortea marturiseste ca " exorcismul este o lupta intre fortele luminii impotriva fortelor demonilor. Demonul dinlauntrul unui om poate chema in ajutor multi alti demoni. In acelasi timp, exorcistul poate cere sprijinul sfintilor, ingerilor. Este o batalie dusa cu armele rugaciunii... Exista un mic numar de exorcisti, exista un mic numar de miracole. Noi suntem dovada ca imparatia cerurilor a sosit."

Trailerul filmului "Exorcistul secolului 21" a atras deja un mare interes pe internet, insa unii se indoiesc de autenticitatea filmarilor. Acesta este cel de-al doilea documentar al regizorului Akselsen. Filmul sau de debut, "Tradare si sabotaj", a fost premiat la Festivalul international de film Kosmorama, in martie 2010.

Poti urmari trailerul acestui film pe linkul : Exorcistul secolului 21


 Copyright © diane.ro  . 2012



Fereste-te de diavol ! | O poveste cu talc

Avem un suflet nemuritor - Dovezi stiintifice

Exorcizarea musulmana : o fiica injunghiata
Exorcistul in secolul 21 Exorcistul in secolul 21 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 06, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.