Horoscop Berbec mai 2012

Horoscopul Berbecului din luna mai 2012 marcheaza o intensa preocupare pentru aspectele pragmatice ale vietii si nazuinta catre bunastare materiala, scotand in evidenta necesitatea de a selecta cele mai productive orientari ale destinului.

Luna plina ivita pe 6 mai in Scorpion si a opta casa a Berbecului (casa transformarii si sexualitatii) pune accentul pe lucrurile si sentimentele impartasite cu altii. Te poti vedea silit sa renunti la ceva sau la cineva care te impiedica sa faci ceea ce ai de gand. Nu trebuie neglijat faptul ca aceasta Luna semnifica atat o senzuala legatura amoroasa, cat si moartea unui aspect al fiintei tale, o moarte necesara pentru regenerarea sau reinvierea lumii tale interioare.



Din 15 mai, vreme de cateva saptamani, ai inclinatia de a-ti pune mereu, cu responsabilitate si seriozitate, intrebarea daca oamenii cu care te intalnesti in viata de zi cu zi iti merita cu adevarat bunavointa si sacrificiile, luand in considerare posibilitatea de a te desparti de activitati ce iti irosesc timpul si de situatii sociale ce iti ofera mai putine satisfactii decat pareau sa promita. In acest fel se manifesta, de obicei, trecerea lui Venus in aspect retrograd in Gemeni... De fapt, poti descoperi ca implicarea ta sociala este mult mai fructuoasa atunci cand nu te risipesti in prea multe directii si te ancorezi in doar cateva repere statornice.

Odata cu 20 mai, calatoria de circa o luna a Soarelui in teritoriile Gemenilor are darul de a-ti ascuti capacitatile mentale si a da elocventa modului tau de a te exprima. Se vesteste astfel o perioada prielnica comunicarii si interactiunii sociale. Devii mult mai constient de impactul ideilor impartasite celorlalti si de felul cum iti modeleaza personalitatea conexiunea cu alte persoane. Efervescenta psihica este atat de intensa incat tinde sa se reverse spre invatarea de noi lucruri ori catre desavarsirea educatiei.

Luna plina si eclipsa de Soare din Gemeni din aceeasi data de 20 mai indica o reimprospatare a legaturii si comunicarii cu rudele si alti oameni apropiati. Intelectul este stimulat in special printr-o invatare in ambele sensuri. Esti pe punctul de a primi si a darui niste importante lectii de viata, prin mijlocirea dialogului si a schimbului de idei cu cei din preajma ta. Impulsul de a-ti pune mintea la treaba se poate materializa pe diverse cai, toate avand potentialul de a te face sa intelegi mai bine conjuncturile si oamenii care te inconjoara.

O benefica intensificare a tendintelor anterioare se face simtita odata cu 24 mai, gratie intrarii lui Mercur in Gemeni si a treia casa a Berbecului (casa comunicarii si a influentelor de mediu). Acest tranzit este oportun, cu precadere, pentru acei nativi din Berbec avand profesiuni asociate cu comunicarea, scrisul si exprimarea in public. In acelasi timp, este un interval propice pentru a face noi planuri de viitor, reflectand aspiratiile tale cele mai intime.


Horoscopul dragostei Berbecului in mai 2012


Luciditatea si simtul practic ce isi pun amprenta asupra ta in aceasta luna nu "rimeaza" decat arareori cu dragostea. O parte dintre Berbeci au totusi sansa de a trai o revitalizare a relatiei de cuplu, ca o consecinta directa a unui dialog extrem de onest si deschis cu persoana iubita.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in mai 2012


Incepand cu 9 mai, tranzitul lui Mercur in Taur si a doua casa a Berbecului (casa banilor si resurselor) da cale libera tendintei de a reveni cu picioarele pe pamant, de a reconsidera tot ceea ce ti se intampla dintr-o perspectiva materiala sau practica. Sunt posibile unele probleme ori dificultati legate de bani. Oricum, gandurile par a ti se indrepta mai cu seama catre situatia financiara si noi modalitati de a-ti mari veniturile.

Turnura retrograda a lui Venus din cea de-a treia casa  a Berbecului iti sugereaza, din 15 mai, sa alegi graul de neghina din activitatile cotidiene. Ai ocazia, astfel, de a-ti prioritiza obiectivele si a constata, nu dupa mult timp, ca banii isi gasesc mai usor fagas spre buzunarele tale.

Din 20 mai, vizita Soarelui in cea de-a treia ta casa iti invigoreaza dorinta de a te realiza din punct de vedere material. Nevoia de a te dedica studiului, aparuta uneori intr-o astfel de conjunctura astrala, se asociaza nazuintei de a te bucura de un sporit confort si de resurse financiare mai bogate. Experienta profesionala adunata pana acum este in masura sa isi arate roadele.




Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2012

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Horoscop Berbec aprilie 2012
Horoscop Berbec mai 2012 Horoscop Berbec mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 22, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.