Horoscop Gemeni mai 2012

In luna mai 2012, horoscopul Gemenilor anticipeaza o initiala stare de deruta si cautare a identitatii, urmata de o progresiva recuperare a increderii si sigurantei. Catre finalul lui mai, visarea sau nervozitatea excesiva pot da nastere, totusi, unor probleme.

Pe 6 mai, Luna plina din Scorpion si a sasea casa a Gemenilor (casa sanatatii si muncii) te incurajeaza sa iti reevaluezi starea de sanatate si obiceiurile zilnice, sa iti faci ordine in treburile cotidiene si sa te dedici celor din preajma. Poate fi necesar sa finalizezi niste lucruri mereu amanate ori intarziate.



Personalitatea si nevoile oamenilor care te inconjoara tind sa iti eclipseze propriile interese incepand cu 9 mai, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Taur si a douasprezecea casa a Gemenilor. Ca o consecinta directa, poti fi pus in situatia de a-ti pune intrebari esentiale despre autenticitatea fiintei tale si felul cum interactionezi cu ceilalti, cu atat mai mult cu cat iti vine greu sa iti comunici opiniile si ideile. Oricum, pari a fi foarte nesigur pe tine si pe valorile altadata incontestabile ale eului tau.

Din 15 mai, intrarea planetei Venus in aspect retrograd in Gemeni aduce o influenta necesara rezolvarii problemelor anterioare, sugerandu-ti sa regandesti felul cum te infatisezi persoanelor din imediata ta apropiere. Ai astfel oportunitatea de a inlatura sau transforma acele componente ale personalitatii ce nu te ajuta in drumul spre telurile tale, indiferent daca este vorba despre aspecte fizice sau psihice. La urma urmei, de ce nu ai incerca un nou look? Uneori, aparentele sunt cu adevarat importante, indeosebi daca reprezinta o reflectare veritabila a lumii tale interioare.

Dupa atatea straduinte si incercari de a-ti regasi autenticul eu, odata cu 20 mai, Soarele ajunge pe taramurile Gemenilor si iti vesteste o perioada marcata de incredere in propriile forte, entuziasm si noi inceputuri. Tot ceea ce intreprinzi acum se bazeaza pe o cuprinzatoare intelegere a existentei si traiectoriei pe care o ai de urmat in viata. Sovaielile nu iti mai dau tarcoale, iar indrazneala te sprijina sa iti arogi ceea ce ti se cuvine. Nu mai esti dispus sa pierzi vreun tren al norocului si insfaci cu hotarare orice oportunitate iti rasare in cale.

Tot pe 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Gemeni intensifica tendintele de mai sus, imboldindu-te catre o reinnoire a fiintei, o reinventare a eului si afirmarea personalitatii. Evolutia personala capata intaietate. Parte a acestui proces, recunoasterea propriilor slabiciuni nu face decat sa te intareasca, oferindu-ti sansa de a fi mai cutezator si mai increzator in propria-ti persoana. Reversul negativ al medaliei se poate vadi intr-o exacerbare a orgoliului si a impulsului de a face tot ceea ce poftesti indiferent daca ii calci pe altii pe bombeu.

Anuntata vizita a planetei Mercur in Gemeni arunca, din 24 mai , si mai mult gaz pe focul autocunoasterii, sigurantei de sine si dezvaluirii unor resurse insuficient exploatate pana acum. Gandurile isi gasesc exprimari fericite in cuvinte si se intrezaresc succese in viata sociala.

Cuadratul lui Mercur cu Neptun din 25 mai iti incetoseaza cumva gandirea.Tinzi poate sa visezi cu ochii deschisi, iar lumea reala pare a se indeparta de tine. Nu este timpul potrivit pentru a lua decizii hotaratoare sau a formula niste cereri imperative.

Pe 30 mai, un alt cuadrat, intre Mercur si Marte, nu iti mai rapeste agilitatea mintii, dar te predispune unei stari de spirit foarte iritabile. Poate ca ai acumulat prea mult stres ori presiune nervoasa, si nu mai stii cand si cum sa te descarci nervos. In acest conditii, se pot ivi, adeseori, conflicte de interese. Nu este o vreme oportuna unor importante proiecte, intalniri sau propuneri de afaceri.


Horoscopul dragostei Gemenilor in mai 2012


Odata cu 20 mai, atat patrunderea Soarelui in prima casa a Gemenilor, cat si eclipsa solara din aceeasi regiune astrala iti daruiesc o stralucire interioara ce se revarsa fara nici o opreliste spre exterior. Esti inzestrat cu o carisma care nu poate fi trecuta cu vederea de personale de sex opus. Cu toate acestea, pari a fi prea plin de tine insuti pentru a-ti mai impartasi afectiunea intr-o noua relatie de dragoste, preferand, poate, sa iti folosesti atractivitatea pentru a obtine niste avantaje in plan social ori profesional.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in mai 2012


Improspatoarele reverberatii solare si selenare se conjuga cu tendintele imprimate de tranzitul inceput de Mercur, pe 24 mai, in prima casa a Gemenilor ( casa aspectului exterior si a vietii personale), deschizand drumul spre o fericita efervescenta in sfera profesionala. Esti pe punctul de a te desprinde de comoditate si inertie, de a lua initiativa, a comunica si a interactiona fertil cu colegii si superiorii. Nevoia de afirmare isi afla favorabile fagasuri. Deviza acestei noi perioade poate fi "Norocul ii ajuta pe cei indrazneti! ".


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Horoscop Gemeni aprilie 2012
Horoscop Gemeni mai 2012 Horoscop Gemeni mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. asteptam cu nerabdare horoscopul pe luna mai:))..mutumesc...faci o treaba excelenta

    RăspundețiȘtergere
  2. Drept sa-ti spun, e cam ingrijorator horoscopul...partea cu dragostea este chiar adevarat, NU am nici cea mai mica tenta de implicare in relatia actuala..sper ca macar pe celelalte planuri sa fie ok.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.