Horoscop Berbec iulie 2012


In luna iulie 2012, horoscopul Berbecului prefigureaza o vreme de incercari si testari menite a-ti scoate la iveala spontaneitatea, creativitatea, sociabilitatea si abilitatea de a profita de noi si neasteptate oportunitati.

Tranzitul initiat de Marte, pe 3 iulie, in sectorul Balantei marcheaza o perioada incarcata de dramatism in interactiunea cu oamenii, in special cu partenerii de afaceri, de la serviciu sau din viata personala. Zeul razboiului este pe cale de a da nastere unor diferente de opinii, dispute, confruntari sau chiar vrasmasii. Este necesar sa te straduiesti sa cooperezi cu cei din jur, cu atat mai mult cu cat este posibil sa ai nevoie in curand de ajutorul lor.

Nevoia de a evada din monotonia zilnica devine aproape irezistibila din 4 iulie, ca efect al sextilului dintre Venus si Uranus. Calitatile tale ies mai usor in evidenta, sprijinindu-te in descoperirea a noi piste de lansare in plan social si profesional.

Intrarea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) are potentialul de a produce transformari bruste ale felului cum iti vezi reflectata personalitatea in ochii celor care te inconjoara. Nu mai esti multumit de modul cum esti perceput sau ceilalti par a-ti pune la indoiala autenticitatea ori sinceritatea. Daca nu te agati cu orice pret de conformisme, ai posibilitatea sa iti transmiti cu spontaneitate fiinta inspre exterior si sa atragi atentia asupra punctelor tale forte. In cazul in care dai ascultare mesajelor tale interioare, intuitia ta este capabila a-ti dezvalui hibele personale si ceea ce asteapta de la tine oamenii apropiati.

Pe 14 iulie, este randul lui Mercur sa treaca in turnura retrograda in Leu si a cincea casa a Berbecului (casa dragostei si creativitatii), un aspect astral avand capacitatea de a-ti pune la incercare adaptabilitatea si libertatea spiritului. Creativittea iti poate fi de un real folos, cu conditia de a nu te inchista pe drumurile batatorite de pana acum. Intr-o astfel de situatie, este indicat sa te lasi purtat de valurile vietii. Atunci cand esti in stare sa iti dai seama care sunt tendintele principale ce iti calauzesc fiinta, te poti alinia lor, profitand de proaspete si promitatoare oportunitati.

Nerabdarea, nevoia de a-ti exprima independenta cu orice pret, lipsa de apetenta fata de monotonia cotidiana sunt influentele centrale aduse pe 18 iulie de opozitia dintre Marte si Uranus. Impulsul de a te revolta si a risca fara a te gandi la consecinte iti poate crea mari dificultati si necazuri.

Din fericire, Luna noua rasarita pe 19 iulie in cerurile Racului si in a patra casa a Berbecului (casa radacinilor si caminului) te face mai prudent si mai atasat de stabilitatea conferita de casa si familie. In acelasi timp, poti fi purtat de nazuinta de a te apropia de miezul fiintei tale si de a esenta spirituala a sinelui. Unii Berbeci par a fi preocupati de visurile si sentimentele lor esentiale, in timp ce altii sunt insufletiti de gandul de a pune cat mai repede posibil in practica tot ceea ce au invatat pana acum.

Sextilul lui Uranus cu Jupiter din 22 iulie lasa sa se intrevada o perioada norocoasa interactiunilor sociale si profesionale. Puterea ta de convingere devine aproape irezistibila, iar cei din preajma se simt mult mai motivati sa te sprijine si sa te indrume. Cererile, CV-urile, solicitarile prezentate unor persoane ori institutii au mari sanse de a fi aprobate.

Tranzitul pornit de Soare, in aceeasi zi de 22 iulie, in Leu si a cincea ta casa da startul unui nou ciclu solar al vietii tale, marcat de incredere in propriile-ti forte, noi sperante si inceputuri. Intelepciunea si experienta acumulate in decursul ultimului ciclu solar iti permit sa abordezi orice problema ori proiect cu mai mari sorti de izbanda. Deviza ce pare a ti se potrivi acum ca o manusa este : "Soarta este de partea celor indrazneti". Constient de aura ta de invingator, poti incerca sa fortezi niste usi ale sortii ce intarzie de mult sa ti se deschida.

Pe 25 iulie, trigonul dintre Mercur si Uranus intensifica intuitia, relevandu-ti ceea ce se ascunde in spatele unor inselatoare aparente. Ingeniozitatea si inspiratia ideilor iti asigura succesul comunicarii si unor initiative financiare, cu precadere in cadrul unor grupuri ori colectivitati.


Horoscopul dragostei Berbecului in iulie 2012


Din 3 iulie, calatoria lui Marte in a saptea casa a Berbecului (casa parteneriatelor si a relatiilor interumane) vesteste o iesire navalnica din monotonia ori chiar armonia relatiilor de cuplu. Dragostea oscileaza intre agonie si extaz, pe masura ce momentele de fericita intimitate alterneaza cu cele de infierbantate certuri. Ori de cate ori apare o neintelegere, esti totusi gata sa faci aproape orice pentru a o aplana.

Prudenta nu iti mai infraneaza intiativele si aventurile amoroase odata cu 4 iulie, gratie sextilului lui Venus cu Uranus. Jocurile dragostei si ale flirtului ii captiveaza peste masura pe Berbecii singuri, ce nu par a fi dornici parca sa se angajeze intr-o legatura de cuplu stabila. Nativii aflati deja intr-o relatie au ocazia de a-si lua prin surprindere partenerii prin spontaneitate si inventivitate.

Mercur retrograd in cea de-a cincea casa a Berbecului are putinta de a crea probleme in comunicarea dintre indragostiti sau parteneri de cuplu. Unele gesturi sau vorbe pot fi gresit intelese de celalalt. Poate ca acest eveniment astral nu face decat sa traga un semnal de alarma, accentuand lipsa unei reale impartasiri intre doi oameni apropiati.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in iulie 2012


Pe 3 iulie, Luna plina ivita in Capricor si a zecea casa a Berbecului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te aduce, pe neasteptate, sub luminile reflectoarelor. Toata lumea de la serviciu pare a nu te scapa din ochi, asa ca ai sansa de a-ti demonstra, cu brio, abilitatile profesionale. Viata personala tinde sa interfereze cu cariera si nu ar fi rau sa fii mult mai discret si mai atent la cuvintele tale. Pari a te adapta cu usurinta la tot ce se intampla in preajma ta. Este o faza a Lunii propice nativilor din zodia Berbecului ce au de a face cu vanzarile si relatiile cu publicul.

Sextilul lui Venus cu Uranus din 4 iulie da cale libera unor indraznete intreprinderi financiare. Tehnologia ai arta sunt deopotriva domenii de activitate favorizate in acest interval de timp.

Uranus aflat in sextil cu Jupiter pe 22 iulie lasa sa se intrezareasca o perioada fertila in domeniul profesional. Aceasta conjunctura astrala este prielnica avansarilor, succeselor in cariera si descoperirii de noi solutii pentru vechi probleme de la serviciu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile


 Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Horoscop Berbec iunie 2012





Horoscop Berbec iulie 2012 Horoscop Berbec iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 17, 2012 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.