Horoscop Rac iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Racului lasa sa se intrezareasca o etapa a vietii tale traversata de tensiuni si aspecte contradictorii, avand scopul de a-ti pune la incercare resursele interioare si a-ti testa capacitatea de a te adapta, cu realism, imprevizibilelor transformari ale lumii inconjuratoare.

Responsabilitatile si proiectele legate de casa iti acapareaza atentia odata cu 3 iulie, sub influenta tranzitului lui Marte in Balanta si a patra casa a Racului (casa radacinilor si caminului). Dorinta de a-i pune la adapost pe cei dragi este in masura sa-ti inspire o atitudine autoritara, chiar tiranica, avand potentialul de a da nastere unor dispute cu familia sau persoana iubita. Oricum, guvernat mai ales de instincte, tinzi sa fii foarte precaut si defensiv.

Relatiile cu cei din jur sunt pe cale de a deveni tensionate sub efluviile Lunii pline rasarite, pe 3 iulie, in Capricorn. Intensa energie selenara te imboldeste sa iti impui cu incapatanare puctele de vedere si sa reactionezi violent atunci cand esti contrazis. Cu atat mai mult, trebuie sa incerci sa iti pastrezi calmul si sa te straduiesti sa fii ceva mai flexibil.

Din 14 iulie, trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Leu iti recomanda sa acorzi o mai mare importanta punerii in valoare a resurselor tale interioare, talentelor si cunostiintelor acumulate in timp. Daca te lasi pe tanjeala, poti sa pierzi nu numai noi oportunitati, dar si ceea ce ai castigat pana acum.

Un nou ciclu lunar al existentei tale incepe odata cu 19 iulie, ziua in care Luna noua isi face aparitia in Rac si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior). Ai un fata un interval foarte oportun pentru a-ti regandi imaginea pe care o oferi lumii si a-ti transforma stilul de viata.Este de asteptat sa intalnesti noi oameni, imprejurari si situatii de viata, asa ca este bine sa fii pregatit sa dai tot ce ai mai bun in tine.

Soarele patrunde pe 22 iulie in Leu, facandu-te sa recunosti si sa accepti lucrurile din existenta ta pe care nu ai cum sa le schimbi. Aceasta perspectiva realista te poate ajuta sa identifici modalitatile prin care te poti dezvolta si afirma cu adevarat, fara a-ti mai consuma timpul si energia in niste proiecte inutile, desi poate promitatoare la prima vedere. In acest fel, ai sansa de a pune bazele unui viitor stabil.


Horoscopul dragostei Racului in iulie 2012


Pe 3 iulie, Luna plina din cea de-a unsprezecea casa a Racului ( casa prieteniei si sperantelor) te poate pune la cutite cu cei din preajma ta, dar nu si cu pesoana iubita. Dragostea reciproca parguieste asemeni unei rodii si isi cere implinirea pe plan afectiv sau chiar erotic.


Horoscopul carierei si banilor Racului in iulie 2012


Incepand cu 13 iulie, tranzitul retrograd al lui Uranus in Berbec si a zecea casa a Racului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) are putinta de a te scoate din ritm si a da peste cap rutina de zi cu zi, mai ales in sectorul profesional. Planuri sau aspiratii legate de munca pot fi deturnate din cauza conjuncturilor exterioare ori a proastei tale inspiratii. Pentru a avea cat mai putin de suferit, este necesar sa iti asculti glasul intuitiei si sa ai curajul de a-ti urma indemnurile inspiratiei. Nu te agata de aspecte conformiste sau conservatoare ale personalitatii tale!

Tranzitul retrograd al lui Mercur in a doua casa a Racului ( casa banilor si resurselor) marcheaza o perioada de-a lungul careia va trebui sa fii extrem de prudent cu banii. Incerca, cel putin un timp, sa nu cheltuiesti decat pe ceea ce iti este strict necesar si, daca este posibil, pune deoparte niste bani albi pentru zile negre.

Cariera si pregatirea profesionala reprezinta repere esentiale ale destinului tau din 22 iulie, gratie vizitei Soarelui in a doua casa a Racului. Ai inclinatia de a aborda cu extrema seriozitate responsabilitatile si sarcinile de la serviciu. Planurile profesionale initiate sub semnul acestei conjuncturi solare au toate sansele sa ramana nezdruncinate de evenimentele ori framantarile viitoare.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Barbatul Rac – Dragoste si cucerire

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac iunie 2012

Horoscop Rac iulie 2012 Horoscop Rac iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 22, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.