Horoscop Pesti august 2012

Horoscopul Pestilor din luna august 2012 marturiseste despre o intensa preocupare fata de munca si starea de sanatate, exploatarea unei efervescente creativitati si nevoia, poate excesiva, de a te integra in lume.

Pe 2 august, sub influenta Lunii pline din Varsator si a douasprezecea casa a Pestilor este necesar sa fii cat mai discret cu putinta, intrucat acest aspect astral este in masura scoata la iveala secrete stanjenitoare legate de sanatate sau locul de munca. Este posibil sa iti reprimi niste impulsuri subconstiente, care, intr-un fel sau altul tind astfel sa isi faca loc in viata de zi cu zi. Pe de alta parte, se intrevad schimbari importante in ceea ce priveste stilul de viata si ingrijirea sanatatii.

Constientizarea potentialului creativ al propriei persoane si al celor din jurul tau pare a fi emblematica din 7 august, gratie tranzitului planetei Venus in Rac. Nazuinta de a-ti afirma unicitatea fiintei este aproape irezistibila, determinandu-te sa cauti cu ardoare aprobarea si aprecierea oamenilor din preajma ta. Hobby-urile sau aspectele existentei care te intereseaza sunt prioritare.

Stresanta capcana a unor cercuri vicioase, piedicile si dificultatile din ultimul timp, sunt pe cale sa se risipeasca odata cu 8 august, ca urmare a iesirii planetei Mercur din aspectul retrograd in Leu si a sasea casa a Pestilor (casa muncii si sanatatii). Tot ce trebuie sa faci este sa iti reglezi tirul spre obiectivele tale si sa reinchegi relatiile cu persoanele capabile sa te sprijine.

Luna noua ivita pe 17 august in cerurile Leului  vesteste un interval de timp prielnic initierii unor noi diete si pragrame de intretinere fizica. Ai sansa sa aduci schimbari pozitive in dimensiuni ale vietii tale asociate cu sanatatea si munca.

Un ciclu al existentei strabatut de incercarea de a-ti impleti interesele personale cu cele din plan social si profesional se prefigureaza odata cu 22 august, ziua intrarii Soarelui pe taramurile Fecioarei. Ai inclinatia de pune accentul pe preocuparile si idealurile impartasite cu alti oameni. Simti nevoia ca prietenii si persoanele apropiate sa iti dea un consistent sprijin. Popularitatea ta este in crestere, invigorata de marea ta capacitate de a conlucra cu ceilalti. Ai tendinta de a-ti aprecia fiinta in functie de felul te vad ceilalti.

Din 23 august, tranzitul lui Marte in Scorpion si a noua casa a Pestilor (casa filozofiei si explorarii) iti pune la dispozitie o reimprospatatoare energie, canalizata spre telurile esentiale ale destinului tau. Se intrezareste o perioada dedicata unei notabile credinte personale ori unei calatorii spre indepartate meleaguri. In orice caz, ai predispozitia de a depasi granitele vietii tale cotidiene.

O sporita sensibilitate fata de ideile si convingerele celorlalti este de asteptat sa se manifeste din 31 august, datorita vizitei lui Mercur in Fecioara si a saptea ta casa. In aceste conditii, poti ajunge in situatia de a-ti pune la indoiala propriile opinii si a-ti pierde increderea in tine insuti. Nu ai la indemana multe oportunitati de a te afirma, insa esti dotat cu un simt diplomatic iesit din comun, ce te poate ajuta sa aplanezi conflictele din preajma ta si sa apelezi mult mai des la avantajoase compromisuri.


Horoscopul dragostei Pestilor in august 2012


Din 7 august, sub impactul calatoriei lui Venus in a cincea casa a Pestilor (casa dragostei si creativitatii), esti inconjurat de o puternica aura de atractivitate. Mai mult ca oricand, esti ispitit sa te delectezi in trepidantele jocuri ale dragostei si flirtului.

Nevoia de a fi sustinut si iubit de un loial si sincer partener de cuplu pare a fi coplesitoare din 22 august. Soarele aparut in cea de-a saptea ta casa (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) te face sa tanjesti dupa un iubit / o iubita in stare sa iti releve calitatile si sa iti faciliteze exprimarea deplina a potentialului tau interior.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in august 2012


Ca efect al Lunii noi din a sasea casa a Pestilor, in jurul zilei de 17 august esti impulsionat sa faci tot ce poti pentru a crea o atmosfera de armonie si colaborare in relatiile cu colegii ori colaboratorii. Munca in echipa pare a-ti darui neasteptate avantaje.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Pesti iulie 2012

Horoscop Pesti august 2012 Horoscop Pesti august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 30, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.