Barbia femeilor - Personalitate si dragoste

Barbia nu are cum sa nu aiba o mare contributie in impresia de frumusete a femeilor, dar si a modului cum le percepem personalitatea, caracterul, ori temperamentul. Daca, potrivit statisticilor, femeile tind sa aiba o barbie triunghiulara sau ascutita, iar barbatii una mai curand patrata, superstitiile si credintele lumii s-au legat de aproape orice forma a partii inferioare a fetei, incercand sa ii confere semnificatii speciale...

Se spune ca barbia insemnata de o gropita este adeseori intalnita la femeile ce se implica in multe povesti de dragoste. Aceasta caracteristica nu ar insemna doar un simplu semn al inconstantei, ci, mai degraba, o coplesitoare nevoie de a primi dovezi de afectiune din partea barbatilor, ce este, din pacate, frecvent asociata cu lipsa de fidelitate.

De asemeni, o barbie ingusta si patrata a fost mereu vazuta drept specifica femeilor capabile de a se dedica din suflet dragostei. Potrivit unora, astfel de reprezentate ale sexului frumos sunt in stare sa se marite cu un barbat foarte sarac, dar pe care il iubesc cu adevarat, respingand pretendenti extrem de bogati sau aureolati de o inalta pozitie in societate.

Barbia lata si patrata sugereaza o netarmurita forta a sentimentelor. O femeie cu o astfel de barbie poate fi strabatuta de un nemaipomenit atasament in dragoste. Se zice ca o asemenea fiica a Evei poate ajunge chiar si in pragul nebuniei daca este tradata in iubire.

Barbia lata si rotunda pare a fi, in mod asemanator, asociata cu femeile avand o mare capacitate de dezlantuire in dragoste si o uimitoare perseverenta in a-si pastra alaturi barbatul indragit. Femeile de acest tip par a fi credincioase pana la moarte tovarasului lor de viata si se crede ca nu accepta nici in ruptul capului sa ajunga la un divort. Conform unor fiziologisti, latimea evidenta a unor parti anatomice semnifica perseverenta si stabilitate.

Barbia despicata sugereaza dragoste fata de arta si respect pentru frumusete. Se spune ca aceasta caracteristica se intalneste adeseori la mari poeti, actori si pictori. Totodata, o barbie despicata pare a marturisi despre o persoana binevoitoare si agreabila, animata de dorinta de a fi admirata si pretuita de oamenii de sex opus.

Crezi ca astfel de particularitati ale barbiei reprezinta personalitatea ta sau a altor femei cunoscute de tine, sau sunt simple superstitii ori prejudecati "verificate" de o experienta nestatornica a oamenilor?


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Scrisul iti releva personalitatea | Grafologia ca stiinta si arta

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea

Culoarea parului si personalitatea femeilor

Barbia femeilor - Personalitate si dragoste Barbia femeilor - Personalitate si dragoste Reviewed by Diana Popescu on august 02, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.