Brad Pitt si Angelina Jolie la nunta | Casatoria frumusetii

Pe 11 august, parintii lui Brad Pitt isi sarbatoresc nunta de aur (50 de ani de casatorie!). Ce conjunctura poate fi mai favorabila, mai minunata si mai romantica pentru ca frumosul Brad sa se casatoreasca oficial cu fascinanta Angelina Jolie? Evenimentul va avea loc la Château Miraval, castelul din Franta detinut de celebrul cuplu. Potrivit ziarelor, pe lista invitatilor nu sunt mai mult de 200 - 300 de persoane. Printre privilegiatii ce vor lua parte la nunta lui Brad Pitt si Angelina Jolie se numara, se pare, George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp si Tom Cruise.

Cu cativa ani in urma, Brad Pitt a declarat ca nu isi va oficializa relatia cu Angelina Jolie pana cand casatoria intre persoanele de acelasi sex nu va fi legalizata in toate state din America. Desi acest lucru nu s-a intamplat inca, cele doua vedete au cedat, in cele din urma, insistentelor copiilor lor de a isi pune pe cap pirostriile. Oricum, Angelina a fost vazuta purtand un inel de logodna inca din luna aprilie a acestui an.

Se spune ca ideea de a face nunta in aceeasi zi cu aniversarea a 50 de ani de casatorie de catre parintii lui Brad apartine Angelinei Jolie. Pentru celebra actrita, parintii lui Pitt inseamna foarte mult afectiv, mai ales dupa ce, cu cinci ani in urma, ea si-a pierdut mama bolnava de cancer ovarian. Oricum copiii lui Brad Pitt si ai Angelinei Jolie vor face onorurile la mult asteptata nunta. Ei sunt: Maddox, 10 ani, Pax, 8 ani, Zahara, sapte ani, Shiloh, sase ani, si gemenii  Knox si Vivienne, in varsta de 3 ani.

Casa de piatra si sa ne traiti frumosi si sanatosi!


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Aniversarea casatoriei – Cadouri si simboluri

Toasturi de nunta | Urari si felicitari de nunta

Ziua casatoriei in numerologie

Brad Pitt si Angelina Jolie la nunta | Casatoria frumusetii Brad Pitt si Angelina Jolie la nunta | Casatoria frumusetii Reviewed by Diana Popescu on august 11, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.