Horoscop Fecioara octombrie 2012

Horoscopul Fecioarei din luna octombrie 2012 atrage atentia asupra necesitatii de a pastra masura in toate dimensiune vietii tale, indiferent daca este vorba despre dragoaste, bani, cariera sau afirmare sociala.

Orice fel de timiditate de paraseste si esti gata sa te implici, cu lejeritate, aplomb si farmec in sfera sociala odata cu ziua de 3 octombrie, gratie tranzitului lui Venus in Fecioara. Priveste-ti viata cu optimism, iar atitudinea ta pozitiva si binevoitoare nu are cum sa nu aduca,  dupa sine, avantaje remarcabile in urma relationarii cu ceilalti.

Din 4 octombrie, intrarea lui Jupiter in aspect retrograd in Gemeni este in masura sa iti afecteze prestigiul sau imaginea in lume. Atentie la asa-zisii prieteni, ce par a-ti pandi fiecare greseala, pentru a te expune oprobiului public!


Un interval de timp prielnic unor mici dar semnificative transformari ale rutinei zilnice se intrevede de pe 5 octombrie, ziua de debut a calatoriei lui Mercur in Scorpion si a treia casa a Fecioarei. Guvernat de o sclipitoare buna dispozitie, pari a te angaja in nenumarate discutii cu rudele si prietenii. Studiile si distingerea trendurilor de esenta ale lumii inconjuratoare tind a-ti aduce mari oportunitati.

Abordarea realitatii de zi cu zi poate fi distorsionata de obiceiurile si impulsurile tale subconstiente incepand cu 6 octombrie, ca urmare a tranzitului lui Saturn in Scorpion si a treia ta casa. Principala chestiune ce se impune acum este legata de modalitatea cum te adaptezi la realitatile mediului ambiant. Daca detectezi probleme din acest punct de vedere, poti fi mobilizat sa adopti noi metode de pliere la tendintele lumii. In cazul cand nu devii constient ca trebuie sa te schimbi, metamorfoza fiintei iti va fi cumva impusa. Astfel de transformari vizeaza, cu precadere, comunicarea si interactiunea cu ceilalti. Arunca deoparte iluziile despre existenta si insuseste-ti o perspectiva mai realista.

Odata cu 7 octombrie, parcursul lui Marte in Sagetator si a patra casa a Fecioarei iti sugereaza sa capeti mai multa incredere in tine insati. Fa tot ceea ce poti pentru a-ti energiza si a-ti disciplina demersurile de atingere ale ambitioaselor tale teluri. Nu te lasa pe deplin in voia gandirii si straduieste-te sa te ghidezi si dupa semnalele instinctelor. Acest ciclu planetar este asociat cu mutarea intr-o alta casa, sau reorganizarea spatiului din locuinta, avand capacitatea de a-ti armoniza indirect relatia cu familia ori persoana iubita.

Luna noua rasarita pe 15 octombrie in Balanta guverneaza respectul fata de propria persoana, asa ca poti fi traversat de o proaspata constiinta a sinelui daca perseverezi in dezvoltarea ta personala. Ai oportunitatea de a intra mai mult in contact cu simturile tale, acest fapt determinandu-te sa te bucuri cu prisosinta de placerile simple ale vietii.

O revitalizare a legaturii rudele, fratii, surorile, se prefigureaza odata cu 23 octombrie, ca urmare a vizitei Soarelui in Scorpion si a treia ta casa. Acest sector al zodiacului tau semnifica, totodata, comunicarea, comertul, scrierea, gandirea, planificarea si ideile tale statornice.

Puterea de concentrare dar si tendinta de a te izola de oameni isi spun cuvantul odata cu 29 octombrie. Tranzitul planetei Mercur in Sagetator si a patra ta casa iti indreapta gandurile spre casa, familie si persoana draga. Ai nevoie sa te asiguri ca nimic nu poate cutremura fundatiile fiintei tale si ale ale legaturilor cu oamenii cu adevarat importanti pentru tine. Nu te lasa ademenit de evenimente trecute , niciodata posibile a reveni in existenta ta.

Pe 29 octombrie , Luna plina aparuta in Taur si a noua ta casa tinde sa te conecteze mai indeaproape cu aspiratiile tale profunde si nemarturisite altora. Nu te mai lasa in voia impulsurilor de moment si incearca sa iti planifici mai indeaproape fiecare zi si si ora a existentei tale. Gandeste-te cate lucruri cu adevarat importante ai realizat in ultima luna, in ultimul an... Nu te mai lasa in voia vietii, si fa tot ce poti pentru a o pune in slujba intereselor si viselor tale cele mai ardente.


Horoscopul dragostei Fecioarei in octombrie 2012


Din 3 octombrie, prezenta planetei Venus in prima casa a Fecioarei face ca dragostea sa se intrezareasca in labirintul de oglinzi ale sinelui, fiind indreptata mai curand catre tine insuti decat spre o alta persoana. Daca nu ai putinta de a-ti zagazui narcisismul, iti poti neglija, fara a fi constient de asta, partenerul de cuplu.

Trigonul lui Venus cu Pluton din 9 octombrie faciliteaza iesirea la suprafata a unor aspecte legate de zonele sensibile ale dragostei. Esti gata sa joci cu cartile pe masa in ceea ce priveste sentimentele si emotiile tale intime. Descoperirea catorva lucruri inedite si relevante despre partenerul tau iti poate intensifica atasamentul fata de acesta. Este o perioada de reconfirmare a afectiunii reciproce si de exprimare a iubirii prin senzualitate.

Pe 17 octombrie, cuadratul dintre Venus si Jupiter te avertizeaza sa nu iti exagerezi in vorbe, ci in fapte, sentimentele. Evita sa ii faci partenereului de cuplu pormisiuni pe care nu le poti indeplini.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in octombrie 2012


Unele dificultati ori schimbari nepravazute pe plan profesional sunt pe punctul sa se iveasca odata cu 4 octombrie, ca efect al tranzitului retrograd al lui Jupiter in a zecea ta casa. Indeosebi nativii din Fecioara aflati in structuri guvernamentale sau bugetare trebuie sa fie atenti la orice indiciu anuntand o dramatica cotitura in cariera. Pe de alta parte, este posibil sa stai mai mult departe de casa, din cauza unor obligatii profesionale. Nu este o perioada norocoasa economisirii de bani ori obtinerii unor avantaje financiare notabile.

Pe 9 octombrie, trigonul lui Venus cu Pluton vesteste o conjunctura foarte favorabila finantelor. Se pot ivi surse nebanuite de venituri sau avantaje materiale nesperate.

Luna noua din a doua casa a Fecioarei semnaleaza, de obicei, din 15 octombrie, o noua oportunitate sau dorinta crescanda de castiga ori cheltui multi bani. Nu te abandona poftei de a face cumparaturi inutile! Daca ai nevoie de ceva cu adevarat, poti profita de o ocazie unica de a-ti cumpara acel obiect la pret mai mult decat redus. Oricum, daca reusesti sa iti gestionezi asa cum trebuie finantele, contul tau din banca va inregistra un plus consistent.

Cheltuielile paguboase iti dau tarcoale inca o data de pe 17 octombrie, sub vibratia cuadratului lui Venus cu Jupiter. Nu purta muti bani la tine si ascunde-ti de tine insuti cardul de credit!

Tranzitul Soarelui in a treia casa a Fecioarei prevesteste noroc in tot ceea ce are de a face cu profesiuni legate de relatiile cu publicul, vanzarea, si publicistica (inclusiv "blogareala").

Din 28 octombrie, hoinareala planetei Venus in Balanta si a doua casa a Fecioarei indica, de multe ori, cumpararea sau vanzarea unor obiecte de mare valoare, asociate uneori cu arta. Iti doresti sa iti asiguri un adapost cat mai sigur fata de fluctuatiile financiare sau afective ale lumii inconjuratoare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara septembrie 2012
Horoscop Fecioara octombrie 2012 Horoscop Fecioara octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2012 Rating: 5

6 comentarii:

Un produs Blogger.