Negrul, culoarea verii in moda anului 2013?

Chiar trebuie sa ne imbracam dupa cum ne dicteza moda? Chiar esti dispusa sa porti negru, o culoare necrutatoare in toridele zile de vara (desigur, in anul 2013, nu vom fi  ocoliti de razele schinguitoare ale soarelui)? Potrivit trendurilor afisate la "Saptamana modei din New York" (New York fashion week), culoarea neagra este cea mai "cool" tendinta din anotimpul cald al urmatorului an.

Moda primaverii si verii anului 2013 este destul de previzibila, constand din materiale textile vaporoase, diafane sub lumina patrunzatoare soarelui, cu culori discrete, scoase in evidenta de tonalitati stralucitoare, inserate cu bun gust in imbracaminte.
Pe de alta parte, culoarea neagra pare a ne adumbri si a ne pune in valoare siluetele. Este ca si cum culorile vesele, optimiste, ale modei din toamna anului 2012 si primavara lui 2013, ar cere cu insistenta sa ne orientam catre cealalta extrema, accentuand, poate, necazurile si problemele lumii contemporane. Eu nu am de ce sa ma plang. Negrul este culoarea predominanta din garderoba mea, dar asta nu inseamna ca este necesar sa ma imbrac pe timp de vara asemeni oprimatelor femei din lumea musulmana. Poate nu stiati, dar sub incandescenta solara din Orientul Mijlociu, barbatii poarta straie albe, iar traditia le cere femeilor sa se imbrace in negru, astfel incat sa iasa cat mai putin din casa.

Tu ce parere ai? Esti in stare sa suferi si sa transpiri la greu numai pentru a te supune cerintelor despotice ale modei din 2013?


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Colectia Christian Dior moda toamna/iarna 2012/2013

Culoarea parului si personalitatea femeilor

Chanel - Moda toamna / iarna 2012/2013 la Paris


Negrul, culoarea verii in moda anului 2013? Negrul, culoarea verii in moda anului 2013? Reviewed by Diana Popescu on septembrie 12, 2012 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Si eu tot negru am in garderoba. Nu din motive morbide , pur si simplu imi place culoarea.

    Vara , negru ..?Hmm , nu stiu ,nu cred ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea cred...negrul nu prea se poarta vara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Negru vara......nici intrun caz...e vara trebuie culori deschise

    RăspundețiȘtergere
  4. vara culori deschise se poarta nu culori inchise........fiindca culorile deschise nu prea atrage razele soarelui............

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.