Horoscop Pesti octombrie 2012

Horoscopul Pestilor din luna octombrie 2012 prefigureaza o preocupare prioritara pentru cariera, sansa de a-ti spori rezervele financiare, noi cai de a-ti stimula dezvoltarea personala si o auspicioasa regasire a a valorilor prieteniei.

Incepand cu 3 octombrie, tranzitul lui Venus in Fecioara iti inlesneste initierea de noi prietenii. Inima si mintea-ti deschisa tind a atrage oamenii catre tine, dandu-ti prilejul de a descoperi in oglindirea din ceilalti noi dimensiuni ale fiintei tale.

Jupiter aflat in aspect retrograd in Gemeni odata cu 4 octombrie, netezeste drumul relansarii unor relatii de prietenie si a unor proiecte ce sunt pe cale sa se destrame. Cei dornici de a pleca intr-o lunga calatorie sunt pe punctul de a-si vedea visul cu ochii. Uneori, o influenta spirituala cu totul noua are potentialul de a-ti schimba perspectiva despre existenta.

Un ciclu oportun unei schimbari esentiale a atitudinii tale fata de viata incepe din 5 octombrie, gratie calatoriei lui Mercur in Scorpion si a noua casa a Pestilor. Poti incerca noi metode de a te afirma si de a comunica cu cei din jur. Nu te lasa intimidat de persoane, locuri sau lucruri straine. Continuarea sau reinitierea studiilor este o initiativa promitatoare. Daca reusesti sa iti pastrezi o viziune de ansamblu, ai oportunitatea de a realiza ceva cu adevarat important.

Odata cu 6 octombrie, atunci cand Saturn paseste in Scorpion si a noua ta casa, te poti afla foarte aproape de un varf al implinirii ambitiilor tale si al culegerii roadelor perseverentei de care ai dat dovada pana acum. Acest nivel superior apare, de obicei, de-a lungul tranzitului planetei Saturn in a zecea ta casa. In cea de-a noua casa a Pestilor, parerile tale despre existenta tind sa se stabilizeze, ajungi sa intelegi regulile jocului vietii si felul cum sa te implici in el. Daca nu se intampla acest lucru, daca nu esti constient de tine insuti si de resursele tale, va trebui sa astepti pana la urmatorul ciclu al lui Saturn. Oricum, nu iti pune in gand ca stii totul si ca nu mai ai nimic de invatat. Pari a fi atras in subiecte legate de inalte forme ale spiritualitatii, capabile sa iti daruisca mai mult decat iti poti imagina. Pe de alta parte, trebuie sa iti dovedesti ca ceea ce stii si ai invatat pana acum isi regaseste utilitatea in realitatea cotidiana.

Tot pe 6 octombrie, trigonul dintre Mercur si Neptun iti trezeste o inalta sensibilitate fata de lumea inconjuratoare. Iti este stimulata imaginatia, iar creativitatea te poate sprijini sa iesi din cenusiul cotidian. De asemeni, pari a fi mult mai simtitor fata de problemele si necazurile celorlalti.

Cuadratul lui Neptun cu Marte din 8 octombrie face posibila aparitia unor dificultati in continuarea unor proiecte importante. Chiar daca poti cade prada dezmagirii, nu iti piede intru totul credinta in tine insuti, ci straduieste-te sa iti clarifici telurile si visurile, fara a te lasa antrenat in decizii de moment.

Din fericire, de pe 11 octombrie, sub influenta trigonului dintre Neptun si Saturn, ai posibilitatea de a privi viata si necazurile ei dintr-o larga perspectiva, ce te ajuta sa iti intelegi, cu realism si detasare, problemele.

Luna noua, rasarita pe 15 octombrie in cerurile Balantei, semnifica necesitatea unei transformari a parcursului tau prin viata, in care te poti elibera de balastul unor lucruri sau persoane ce iti impiedica evolutia. Ai inclinatia de a zari ce se ascunde sub poleiala aparentelor, fapt ce poate da nastere unor dezamagiri, dar si unor noi si eficace modalitati de a-ti gestiona destinul.

Dezvoltarea personala prin studiu, experiente de viata, calatorii si proaspete influente culturale este o orientare fundamentala odata cu 23 octombrie, sub impactul tranzitului Soarelui in Scorpion si a noua casa a Pestilor. Nativii pasionati de literatura si publicistica au mari sanse de a-si vedea materializate aspiratiile.

Pe 29 octombrie, Luna plina din Taur si a treia ta casa prilejuieste o conectare mai frecventa ori mai profunda cu rudele si persoanele la care tii. Este posibil sa ai de lucru la un proiect tinand de o comunitate sau un grup de oameni. Adeseori, aceasta Luna plina naste probleme legate de comunicare, asa ca iti poate fi mai greu sa iti impui punctele de vedere sau sa le intelegi pe cele ale altora. Intalniri ori intamplari neasteptate iti pot solicita flexibilitatea si inventivitatea. Focalizeaza-te pe ceea ce este necesar de facut in prezent, si amana pentru mai tarziu initiativele de mare amploare.


Horoscopul dragostei Pestilor in octombrie 2012


Zeita Venus, prezenta din 3 octombrie in a saptea casa a Pestilor, ii favorizeaza pe cei singuri in intalnirea acelei persoane speciale numite uneori "suflet pereche". Daca esti casatorit, dragostea si atentia cu care iti inconjuri tovarsul de viata face ca relatia dintre voi sa se armonizeze si sa devina mai fericita.

Pe 15 octombrie, Luna noua din a opta ta casa iti rascoleste instinctele primare, provocandu-te sa iti reversi senzualitatea in dragoste. Straduieste-te, totusi, sa nu confuzi atractia fizica cu adevarata iubire, cel putin pana pe 28 octombrie, cand Venus incepe sa strabata si ea regatul Balantei si a noua casa a Pestilor.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in octombrie 2012


Contactele cu persoane sau firme din strainatate te pot face sa te gandesti serios la un job in afara granitelor tarii. Jupiter in turnura retrograda in a patra casa a Pestilor iti face astfel de promisiuni si iti usureaza contactul cu persoane foarte influente. Starea ta materiala se poate imbunatati pe nesimtite. Se intrevad castiguri financiare neasteptate, mai ales prin intermediul mamei, sau a vanzarii-cumpararii unei proprietati.

Din 7 octombrie, Marte prezent in Sagetator si a zecea ta casa iti vesteste ca este timpul sa iti pui la punct si sa urmezi un plan pentru a castiga o pozitie mai inalta in cariera. Motivatia, insotita de perseverenta, iti poate pava calea spre succes. Trebuie sa te afirmi cu orice pret, indiferent daca in acest fel vei avea de infruntat unele opozitii. Asuma-ti mai multe responsabilitati si increde-te in tine insuti. Totodata, viata personala pare a ti se impleti cu cea profesionala, un lucru nu tocmai binevenit daca nu il abordezi asa cum trebuie.

O zi propice platirii unor vechi datorii, ori obtinerii unui imprumut in conditii avantajoase pare a fi 15 octombrie, atunci cand Luna noua se face vazuta in sectorul celei de-a opta tale case.

Incepand cu 28 octombrie, drumul lui Venus in a opta casa a Pestilor deschide un interval de timp guvernat de incredere si siguranta din punct de vedere financiar. O asociere sau un parteneriat in afaceri pare a promite deloc neglijabile avantaje banesti.

O preocupare crescanda fata de cariera si afaceri se intrezareste odata cu 29 octombrie, drept urmare a tranzitului Lui Mercur in Sagetator si a zecea ta casa. Este de asteptat ca profesia sa iti solicite mai mult decat de obicei comunicarea cu oamenii din preajma ta. Ideile tale ajung sa fie luate in seama la serviciu, avand capacitatea de a influenta persoane sus-puse. Probabil vei avea de lucru din plin, reusind cu greu sa iti mai rezervi timp pentru viata personala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Horoscop Pesti septembrie 2012
Horoscop Pesti octombrie 2012 Horoscop Pesti octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 03, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Pe cand horoscopul capricornilor pentru octombrie 2012 si pentru anul 2013?

    RăspundețiȘtergere
  2. da, ma regasesc, pana acum..cel putin..insa, azi, din 10 oct. caut innebunita raspunsul unei intrebari care ar schimba nu numai existenta mea, dar si a altor persoane, cred ca pt un moment am simtit ca pot lasa totul in voia Domnului cu viata mea..pt a schimba viata altei persoane, dar nu e asa simplu..am nevoie de multe raspunsuri, de multe de invatat..

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ai nevoie de ajutor,contacteaza-ma!Iti pot publica povestea si poti primi pe langa sfatul meu si sfaturile celor care citesc blogul.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.