Horoscop Sagetator noiembrie 2012

Horoscopul Sagetatorului din luna noiembrie 2012 scoate prefigureaza o vreme de analiza si redescoperire a resurselor interioare, de refacere a fortelor, in vederea unei reveniri spectaculoase pe arena destinului tau si a lumii.

O perioada marcata de oportunitatea de a intelege si a regandi impactul pe care personalitatea ta o are asupra celor din jur debuteaza din 7 noiembrie, ca urmare a tranzitului retrograd a lui Mercur in Sagetator si intaia ta casa. Rotunjeste trasaturile prea contondente ale imaginii tale si scapa de tot ceea ce iti impiedica afirmarea!

Din 11 noiembrie, Neptun isi regaseste aspectul direct in Pesti si a patra casa a Sagetatorului, imprastiind ceata unei eventuale derute asociate cu familia si persoanele indragite. Ai prilejul sa iti imbunatatesti relatiile cu parintii si oamenii apropiati, sa arunci peste bord balastul unor vechi si sacaitoare probleme, mai ales familiale, si sa privesti cu incredere catre viitor.

Luna noua si eclipsa de Soare, aparute pe 14 noiembrie in Scorpion si a douasprezecea ta casa, vestesc sfarsitul anului tau selenar, asezandu-ti in fata o luna in decursul careia ar trebui sa finalizezi proiecte intarziate si sa duci la capat lucruri mereu amanate. In acest fel, odata cu Luna noua din decembrie, vei putea sa te avanti, fara nici un fel de griji, spre noi inceputuri si planuri personale. Focalizeaza-te asupra aspectelor esentiale din urmatorul tau an lunar, astfel incat sa poti elimina barierele mentale ori obiective care iti stau in cale in aceasta privinta.

Un interval de timp propice invigorarii si afirmarii nestingherite a valorilor tale personale este initiat, odata cu 17 noiembrie, gratie tranzitului lui Marte in Capricorn. Prioritizarea lucrurilor pe care le pretuiesti cu adevarat te ajuta sa iti consolidezi increderea in tine insuti si in materializarea visurilor tale.

O amplificare binevenita a energiei fizice si psihice se intrevede din 21 noiembrie, sub impactul calatoriei Soarelui in Sagetator si prima ta casa. Extrem de increzator in propriile forte, esti strabatut de nazuinta de a fi remarcat si a atrage atentia tuturor. Treci printr-o faza a ciclului tau solar oportuna proiectelor individuale si inaugurarii unor noi directii in viata.

Odata cu 27 noiembrie, Mercur revenit in tranzit direct in Scorpion si a saptea ta casa poate sa iti dostorsioneze canalele de comunicatie cu lumea din afara. Ai posibilitatea de a compensa acest lucru bazandu-te intr-o mai mare masura pe indiciile intuitiei si bunului simt. Oricum, evita sa iei vreo decizie majora sau sa te angajezi in noi initiative. Mai devreme ori mai tarziu, vei putea vedea clar ce se intampla in jurul tau, si te vei putea face vazut si auzit, reusind in acest fel sa reintri in ritmurile trepidante ale cotidianului.

 Pe 28 noiembrie, Luna plina din Gemeni subliniaza necesitatea mentinerii unui echilibru stabil intre interesele tale si cele ale unui partener, indiferent daca este vorba despre unul din viata personala, sociala ori profesionala. Nu este de recomandat sa te lasi in voia egoismului, dar nici sa cedezi prea mult teren in fata unui om din imediata ta apropiere.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in noiembrie 2012


Din 22 noiembrie, atunci cand Venus se strecoara pe taramurile Scorpionului si ale celei de-a XII-a case a Sagetatorului, iubirea se invaluie intr-o mantie de taina si mister. Se creaza astfel o conjunctura prielnica unor relatii de dragoste secrete, ascunse de ochii lumii, si chiar de cei ai prietenilor. In acelasi timp, acest aspect astral iti da oportunitatea de a-ti investiga sufletul si a scoate la iveala resursele potrivite dezvoltarii unui mod de a iubi incarcat de spiritualitate.

Autentica iubire nu are ce cauta acolo unde nu exista sacrificii si daruiri reciproce. Luna plina rasarita pe 28 noiembrie in a saptea ta casa anunta o vreme de negocieri si compromisuri intr-o relatie de cuplu. Este de asteptat ca sinceritatea sau fidelitatea sa iti fie testate, chiar fara interventia persoanei iubite. Nativii singuri din Sagetator au sansa de a se conecta afectiv cu o persoana cu totul speciala.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in noiembrie 2012


Incepand cu 17 noiembrie, prezenta planetei Marte in a doua casa a Sagetatorului iti pune la dispozitie o sporita energie si sansa in ameliorarea situatie tale financiare. Te poti implica in noi proiecte financiare ori in extinderea celor deja existente. Este posibil sa te identifici cu ceea ce posezi, incercand sa iti demonstrezi valoarea in fata celorlalti prin banii sau pproprietatile materiale pe care le detii. Daca se isca vreun conflict in aceasta perioada, acesta este asociat cu o posesiune. In acelasi timp, poti cade prada unei veritabile pasiuni de a face cumparaturi, asa ca ar fi intelept sa nu porti multi bani la tine si sa renunti o vreme sa iti folosesti cardul de credit.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator octombrie 2012
Horoscop Sagetator noiembrie 2012 Horoscop Sagetator noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.