Horoscop Scorpion noiembrie 2012

Horoscopul Scorpionului din luna noiembrie 2012 anticipeaza o vreme strabatuta de realism si deloc neglijabile chestiuni financiare, in care preocuparea de transformare a aspectului exterior se intrepatrunde cu interesul fata de zona materiala a lumii.

Neptun, in tranzit direct in regiunile Pestilor, te poate forta, din 11 noiembrie, sa nu mai vezi viata ca o insiruire nesfarsita de placeri (in cazul in care esti victima unei astfel de impresii). Este posibil sa apara un avertisment al destinului, avand darul de a-ti deschide ochii catre o viziune mai realista a lumii.

Luna noua si eclipsa de Soare din Scorpion si intaia ta casa, de pe 14 noiembrie, dau semnalul inceperii unui nou ciclu lunar al existentei tale, oferindu-ti sansa unor noi inceputuri. Este un interval norocos pentru o schimbare a look-ului tau, intalnirii unor interesanti oameni si unor situatii de viata promitatoare. Te poti simti indrumat sa te dedici unui ambitios program de intretinere fizica.

Numeroase idei si planuri pun stapanire pe mintea ta, facandu-te poate sa iti risipesti in zadar energia din 17 noiembrie, ca urmare a patrunderii lui Marte in Capricorn si a treia ta casa. Daca te focalizezi asa cum trebuie, poti avea niste reale profituri de pe urma proiectelor tale. Pari a fi acaparat peste masura cu o avalansa de obligatii si discutii cu oamenii din preajma ta. De altfel, este de asteptat sa ai un stil de a comunica mult mai indraznet si mai expresiv decat altadata, iscand dialoguri infocate, aducand mai degraba cu o lupta a orgoliilor. Atentie! Tendinta de a fi impulsiv si nerabdator te poate predispune unor accidente in trafic sau in cadrul unei munci manuale.

Din 22 noiembrie, Venus strabate teritoriile Scorpionului, dandu-ti cale libera in explorarea lumii si crearea unor legaturi puternice cu oamenii ce ti se par a fi potriviti a fi alaturi de tine. Ai, totodata, oportunitatea de a-ti infrumuteasa mediul ambiant, dar, indeosebi, imaginea pe care o oferi celorlalti. Poti incerca un nou stil de imbracaminte ori de aranjare a parulu. La un nivel mai profund, pari a fi mobilizat de un intens indemn interior de a te orienta spre acele aspecte ale existentei capabile a-ti stimula evolutia personala.

Reintoarcerea lui Mercur in aspect direct in Scorpion si prima ta casa accentueaza, din 27 noiembrie, inca o data prilejul de a-ti transforma infatisarea exterioara, dar si ocazia de a scoate la lumina noi mijloace de a-ti ajusta autoritatea de lider. Posibilitatea de a aduce cateva semnificative retusuri vietii tale pare a te satisface, mai ales prin prisma unor imbunatatiri inerente in plan social si profesional.

Conjunctia dintre Venus si Saturn de pe 27 noiembrie este insotita, de obicei, de atractia fata de solitudine si o distantare emotionala fata de oameni. In acest context, pari a observa cu obiectivitate, chiar raceala, defectele prietenilor si ale persoanelor indragite. Ar fi cazul sa iti domolesti nitel inclinatia de a fi critic si a cauta mereu nod in papura.

Luna plina rasarita pe cerurile Gemenilor marturiseste, pe 28 noiembrie, despre necesitatea mentinerii unui echilibru stabil intre primire si daruire. Interesele si placerile tale trebuie sa se armonizeze cu nevoile si dorintele celorlalti, mai cu seama ale oamenilor apropiati.

Afectiunea fata de prieteni si o intensa emotivitate sunt trendurile inspirate pe 29 noiembrie de sextilul lui Venus cu Pluton. Ai prilejul de a constientiza ceea ce te leaga de altii si de a te descotorosi de atasamente bazate pe falsitate si lipsa de sinceritate.

Sextilul dintre Venus si Marte din aceeasi zi de 29 noiembrie inlesneste aparitia unei atitudini mult mai binevoitoare din partea celor din jur. Pari a fi stimulat de aprecierile celorlalti. Exemplul personal ii determina pe semeni sa iti accepte cu placere pozitia de lider.


Horoscopul dragostei Scorpionului in noiembrie 2012


Dragostea coboara din ceruri incepand cu 11 noiembrie, silindu-te sa renunti la niste aspiratii idealiste dar paguboase pe termen lung. Imperativele materiale sau financiare se impletesc vrand-nevrand cu povestea ta de iubire. In acest fel se manifesta revenirea lui Neptun in turnura directa in cea de-a cincea casa a Scorpionului.

Vizita lui Venus in prima ta casa te poate determina, odata cu 22 noiembrie, sa iti arogi mai mult decat daruiesti in legatura cu persoana iubita. Cu toate acestea, nativii singuri din Scorpion au posibilitatea de a fi calauziti de planeta iubirii catre cineva special, avand capacitatea de a le lumina cu farmec drumul catre ei insisi.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in noiembrie 2012


Incepand cu 7 noiembrie, Mercur retrograd in Sagetator si a doua ta casa marcheaza o perioada de-a lungul careia ar fi indicat nu numai sa iti restrangi cheltuielile, ci si sa iti regandesti modul de alocare a resurselor banesti. Este posibil sa fii afectat de o problema financiara, asa ca este mai bine sa pui deoparte niste banuti decat sa te bazezi pe sursa ta lunara de venit.

Iesirea lui Neptun din aspect retrograd in a cincea casa a Scorpionului te ajuta, odata cu 11 noiembrie, sa te distantezi de eventuala iluzie ca te-ai putea imbogati peste noapte printr-un joc de noroc sau printr-o speculatie financiara.

Din 22 noiembrie, Soarele, aflat in Sagetator pune accentul pe valorile materiale. Poti fi tentat sa te lauzi cu ceea ce posezi, lasand cumva deoparte bogatiile spirituale. De asemeni, pari a te simti incurajat sa te lansezi intr-o noua intreprindere financiara. Treci printr-un interval de timp prielnic analizarii balantei personale de venituri si cheltuieli.

O atitudine serioasa si perseverenta pare a te insufleti pe 24 noiembrie, sub influenta sextilului dintre Marte si Scorpion. Aceasta conjunctura astrala iti poate incredinta o formula aproape sigura a succesului, cu conditia de a munci fara menajamente, a fi organizat si a-ti defini cu limpezime telurile din cariera. Parintii, sefii sau persoane influente par a te sustine in calea spre materializarea obiectivelor.

Luna plina, aparuta pe 28 noiembrie, in a opta casa a Scorpionului te poate obliga, intr-un fel sau altul, sa ajungi la o intelegere financiara in ceea ce priveste o veche datorie. Pe de alta parte, este posibil ca o cunostiinta ori un prieten sa iti ceara sprijinul financiar.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion septembrie 2012
Horoscop Scorpion noiembrie 2012 Horoscop Scorpion noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.