Horoscop Varsator decembrie 2012

Horoscopul Varsatorului din decembrie 2012 lasa sa se intrezareasca o perioada de impliniri si satisfactii generate in si prin prietenie. Interiorizarea si izolarea de lume pricinuite de Soare sunt compensate, si chiar depasite, prin tenacitatea si siguranta de sine puse la dispozitie de planeta Marte.

Comunicarea si schimbul de idei cu prietenii sau membrii unui grup din care faci parte devin prioritare din 11 decembrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Sagetator si a unsprezecea ta casa. Ai nevoie de oameni apti sa iti stimuleze gandirea, putand atat sa inveti de la ei, cat si sa ii initiezi in domenii pe care le stapanesti foarte bine. Esti mai deschis ca oricand catre probleme sociale ori personale din preajma ta, fiind mereu gata sa dai o mana de ajutor atunci cand este nevoie. Desi, in acest context astral, pari a pune mai presus de orice adevarul si obiectivitatea, trebuie sa ai grija ca nu cumva ideile tale sa devina lipsite de o viziune practica sau prea indepartata de realitate.

Incepand cu 13 decembrie, Uranus paraseste aspectul retrograd din Berbec si a treia casa a Varsatorului, clarificandu-ti prioritatile si inlaturandu-ti inclinatia de a te agata de frumoase dar imposibile idealuri. Pari a fi strabatut de o intensa nevoie de a fi in preajma oamenilor, iar comunicarea cu ceilalti se remarca prin elocventa si putere de convingere. Iti doresti sa ai un cuvant de spus in tot ceea ce se intampla in lume si sa ii influentezi intr-o mai mare masura pe cei din jurul tau.

Luna noua aparuta pe 13 decembrie in cerurile Sagetatorului si a unsprezecea ta casa inaugureaza un ciclu lunar dedicat initierii de noi contacte si invigorarii relatiei cu prietenii ori colectivitatile la care ai aderat. Este o vreme oportuna cooperarii cu persoane asemeni tie in proiecte creative, eventual asociate cu o cauza umanitara.
Aceasta Luna noua reprezinta aspiratia de a-ti depasi individualitatea si a te angaja intr-o miscare sociala, ideologica sau politica de amploare. Este cazul sa iti reevaluezi modul de integrare si contributie intr-un grup de oameni.

Din 16 decembrie, Venus paseste in sectorul Sagetatorului, intensificand impartasirea si sprijinul reciproc cu amicii si asociatii din sfera sociala. Din nou, pari a fi atras de arta, muzica si distractii in mijlocul oamenilor apropiati tie. La urma urmei, sarbatorile de iarna pot incepe pentru unii chiar si inainte de Craciun.

O orientare oarecum contrarie este iscata din 21 decembrie, ca urmare a calatoriei Soarelui in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului. Tinzi a-ti indrepta atentia catre lumea interioara, explorand resursele zonei tale subconstiente. Tocmai de aceea, te poti insingura si retrage din lume, fiind pasionat de latura spirituala ori chiar religioasa a existentei. Ajutorarea altora pare a-ti furniza liniste si implinire sufleteasca. Este necesar sa iti infrangi o eventuala timidatate sau pornire de a te lasa cuprins de melancolie.

O perioada de dinamism, febrila activitate si impunere a personalitatii tale este vestita din 26 decembrie, sub impactul tranzitului lui Marte in Varsator. Spiritul tau de luptator isi face simtita cu pregnanta prezenta. Esti tentat sa ii arati lumii partile tale forte, aura de invingator si darz competitor. In aceasta conjunctura astrala, te poti mobiliza intr-un ambitios plan de autoperfectionare, aspirand sa fii primul si cel mai bun intr-un domeniu care te pasioneaza dintotdeuna. Daca apelezi cat mai mult la calm si rabdare, ai prilejul de a realiza ceva cu adevarat important.

Problemele personale si influentele trecutului sunt precumpanitoare odata cu 31 decembrie, sub efluviile vizitei lui Mercur in Capricorn si a XII-a casa a Varsatorului. Pari a te exprima liber arareori, preferand mai degraba sa descoperi ce se ascunde in spatele aparentelor existentei. Ai la indemana o perioada prielnica investigarii, meditatiei si contemplarii. Evita sa te lasi acaparat de aspecte ale vietii care nu mai au valoare pentru destinul tau. Daca reusesti sa scapi de un iminent sentiment de vinovatie, poti sa tragi invataminte folositoare in viitor din evenimente de mult trecute. Creativitatea iti este stimulata mai ales in poezie, muzica ori proiecte necesitand o intensa sensibilitate emotionala.


Horoscopul dragostei Varsatorului in decembrie 2012


Prezenta lui Venus in cea de-a unsprezecea casa a Varsatorului este asociata, din 16 decembrie, cu o fericita interferenta intre dragoste si prietenie. Este posibil sa se infiripe o poveste de iubire cu un bun prieten / o buna prietena, sau ca intr-o relatie de cuplu dragostea sa isi gaseasca un puternic aliat intr-o autentica camaraderie.

Odata cu 26 decembrie, tranzitul lui Marte in prima ta casa te predispune unei pasiuni fierbinti, eliberate de orice fel de complexe. Nativii din Varsator aflati deja intr-o relatie de cuplu par a-si reimprospata iubirea printr-o dezlantuita senzualitate, in timp ce acei singuri sunt pe cale a se implica intr-o coplesitoare, pasionala, dar nu neaparat promitatoare ori indelungata legatura amoroasa.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in decembrie 2012


In aceasta luna, calea spre succese si afirmare in cariera este netezita de abilitatea de a lucra in echipa si prioritatile elaborate sau materializate in colaborarea cu altii.
Cu toate acestea, pe 28 decembrie, Luna plina din Rac si a sasea casa a Varsatorului poate crea conditiile iesirii la lumina a unor secrete bine pastrate sau a tradarii increderii din partea unor apropiati colegi de munca. Intr-un astfel de context, e indicat sa vorbesti cat mai putin la serviciu despre planurile tale. Intrigile si barfele pot impanzi sfera profesionala, asa ca este mai bine sa te concentrezi numai si numai pe sarcinile si responsabilitatile tale. Poti obtine importante beneficii prin aplecarea asupra detaliilor si organizarea activitatilor specifice jobului tau.

Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul  Dianei:

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator noiembrie 2012
Horoscop Varsator decembrie 2012 Horoscop Varsator decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Sper sa avem parte de o luna buna, mai ales ca urmeaza si sarbatorile.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sper sa fie o luna buna! nu prea am inteles eu care e treaba cu casa a 3-a, a 11-a... in fine! sper sa fie bine

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.