Politia ataca centrul Galatiului

In seara asta, adica pe 3 noiembrie ora 11 pm, politia din Galati a facut o descindere spectaculoasa in centrul Galatiului. Patru masini (una dintre ele o dubita) au stopat in forta la Romarta Veche, la barul Ecasino, spatiu ocupat odata de libraria Humanitas. Intamplator sau nu, chiar peste strada obisnuiesc niste "fetite" sa isi ofere favorurile sexuale, fiecare dintre ele inconjurata de obicei de cate 2-3-4 trepadusi. Ce m-a distrat a fost ca printre bravii nostri politisti erau si cativa asa-zisi "sub acoperire", adica niste tipi cu o tinuta lejera, de oras (blugi, hanorace samd). Marele spectacol nu a durat mult... A fost misto cand am vazut ca au scos si o fiola de testat alcoolemia, desi "baietii" cu care aveau ce aveau nu era in trafic, masina lor fiind trasa pe dreapta (ilegal) de cine stie cat timp. Desigur, am fost uimita de tactica si strategia politiei din Galati... Dupa ce au plecat in tromba, la fel cum au venit, nu si-au lasat nici un om sa vada ce se intampla dupa... Dupa ce masinile politiei au sters-o, niste baieti din aia smecheri, rasi pe cap si cu ceafa groasa au taiat-o cat au putut mai repede. Nu a trecut un minut pana o sosit o alta masina, din care au iesit un tip si o tipa (probabil pentru a constata pagubele!).

Astept cu interes un comunicat al politiei fata de aceasta descindere din Galati. Probabil ca nu va exista nici unul, la fel cum s-a intamplat si cu un alt eveniment golanesc din Galati despre care am scris in articolul Razboi mafiot in centrul Galatiului la Olimpic. Iar, ziarul galatean cel mai independent mai liber si mai nou (fost "Viata libera", restaurat anticeausist dupa 1989 sub titlul "Viata libera") desigur ca nu va nu va scrie nici de asta data nici macar un cuvintel despre lucrurile astea.

APROPO de fituica "Viata Libera".. Pe forumul acestei publicatii a disparut optiunea de a posta un mesaj. Adica, ei scriu, ei se recitesc si se simt asa de bine (ca nu are cine sa ii contrazica!).
Politia ataca centrul Galatiului Politia ataca centrul Galatiului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 04, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Buna Diana, vezi tu , asemenea articole ma fac sa imi doresc sa plec din tara , cat de mult am calatorit si in nici o tara nu este mafia atat de nenorocita ca la noi :(. Cu bine, Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pot sa iti spun decat ca ai MARE DREPTATE

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.