Horoscop chinezesc 2013 - Iepure

Potrivit horoscopului chinezesc 2013, ramurile pamantesti ale Iepurelui si Sarpelui, Mao si Chen, tind sa isi faca rau una alteia. Din acest motiv, nativii din Iepure si cei din Sarpe sunt incompatibili. Reprezentantii semnului zodiacal chinezesc al Iepurelui au in fata un destin mai putin auspicios in Anul Sarpelui Negru de Apa.

Horoscopul dragostei Iepurelui in 2013

Inceperea unei noi povesti de dragoste se anunta a fi foarte dificila pentru Iepurii singuri. De multe ori, pot fi impiedicati sa se apropie de o persoana de care sunt indragostiti din cauza opozitei rudelor sau a unor oameni apropiati. Nativii din Iepure casatoriti sau aflati intr-o relatie de cuplu de cursa lunga sunt inclinati sa nu isi inteleaga partenerul si sa aiba frecvente dispute cu acesta.

Horoscopul carierei si banilor Iepurelui in 2013

In Anul Sarpelui Negru de Apa, nativii din Iepure sunt avertizati sa fie prevazatori fata de posibile comploturi tesute in jurul lor de colegi ori colaboratori ipocriti si invidiosi. In acest context, este de asteptat sa depuna mari eforturi pentru a-si implini obiectivele, putand, uneori, sa se opreasca la jumatatea drumului in materializarea planurilor lor.
Problemele de la serviciu nu aduc insa si piedici in plan financiar. In ciuda tensiunilor la care sunt supusi, norocul ii insoteste pe Iepuri atunci cand este vorba despre bani. Cu toate acestea, prudenta trebuie sa le fie un necesar aliat in cazul in care sunt tentati de promitatoare investitii.

Horoscopul sanatatii Iepurelui in 2013

Atentie la gafele memoriei si la incapacitatea de concentrare! Persoanele nascute in zodia Iepurelui trebuie sa isi supravegheze cu atentie emotivitatea si sa isi tina in frau ponirile temperamentale. Mare precautie fata de afectiuni asociate cu stomacul si ficatul!

Zodia Iepurelui - Repere astrologice si numerologice in 2013

Element primar caracteristic: lemn (mu)

Forta primordiala: Yin

Directii auspicioase: est, sud-est, sud

Culori norocoase : rosu, roz, violet, albastru. A se evita: maro inchis, galben inchis, alb

Numere norocoase: 3, 4 , 9. A se evita: 1, 7, 8

Flori norocoase: gura leului, fitonia

Compatibilitate in dragoste

- Cele mai bune potriviri: Oaie, Porc, Caine

- Cele mai incompatibile zodii: Sobolan, Dragon


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile
Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Horoscop chinezesc 2013 - Iepure Horoscop chinezesc 2013 - Iepure Reviewed by Diana Popescu on decembrie 06, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.