Unghii la moda in 2013 | Manichiura 2013

De ce se acorda in zilele noastre o atat de mare atentie frumusetii unghiilor? Raspunsul vine de la sine... Mainile noastre sunt mereu la vedere, felul cum sunt ingrijite si infrumutesate, mai ales prin mijlocirea unghiilor, putand transmite o prima si relevanta impresie despre personalitatea si feminitatea noastra. Tehnologiile moderne ne permit sa adaugam un plus de stil mainilor noastre, iar manichiura la moda in 2013 are potentialul de a ne transforma unghiile in magice flori sau obiecte de arta. Una din cele mai apreciate metode de a-ti decora unghiile ramane in anul 2013 aplicatia cu gel. Acest procedeu este extrem de popular astazi din cauza capacitatii sale de a crea o structura a unghiilor nemaipomenit de frumoasa, fiecare forma sau model de acest tip fiind caracterizat de o specifica, mirifica, stralucire. Acest lucru a fost dovedit de preferinta fata de unghiile cu gel a milioane de femei din toata lumea. Paleta de culori a acoperirii cu gel este inepuizabila, iar, daca o folosesti, poti crea o manichiura clasica frantuzeasca, ori o delicioasa imbinare de culori, stralucitoare, in functie de modelul pe care ti-l imaginezi. Pentru ca, nu-i asa (?), impodobirea unghiilor este o adevarata arta, rivalizand uneori chiar si cu picturile suprarealiste. Utilizeaza biogelul pentru a-ti pune in aplicare fanteziile, intrucat aceasta subtsanta nu necesita un tratament special. In afara de frumusetea si stilul pe care il confera, biogelul are si proprietatea de a proteja si intari unghiile, in cazul cand sunt predispuse exfolierii ori subtierii. Desigur, din cand in cand, trebuie sa iti reajustezi (cam o data la doua luni) manichiura, dar acesta este un lucru neinsemnat in comparatie cu splendoarea pe care o daruieste mainilor tale. Va prezint, mai jos, cateva poze cu cele mai frumoase modele de unghii acoperite cu gel / biogel, ce pot reprezenta autentice repere in moda anului 2013.


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Unghiile in superstitii, credinte, magie si vise

Colectia Christian Dior moda toamna/iarna 2012/2013

Semnificatia culorii unghiilor

Unghii la moda in 2013 | Manichiura 2013 Unghii la moda in 2013 | Manichiura 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 06, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. OMG! Poza 4 ma sperie! Zici ca sunt cutitasele alea de jucarie din mini-bucataria pe care am primit-o cand eram copil. Intr-adevar, manichiura a ajuns o arta. Acest biogel de care vorbesti este pentru unghii false sau pentru orice tip de unghii? Personal, eu cred ca unghiile "naturale", date cu lac de unghii (cu model, vad ca se poarta), sunt mai frumoase. Cele false par prea butucanoase.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.