Horoscop Leu ianuarie 2013

Horoscopul Leului ianuarie 2013 pune accentul pe relationarea cu oamenii din preajma, pe o comunicare onesta si directa cu persoanele apropiate si angajarea in promitatoare planuri pe termen lung.

Pe 11 ianuarie, Luna noua din Capricorn vesteste o perioada oportuna initierii unei noi diete sau unui stil de viata mai sanatos. Aceasta tendinta este invigorata, de fapt, de tranzitul lui Venus in acelasi sector astrologic. Planeta iubirii pare a-ti darui o sporita dragoste fata de tine insuti, mobilizandu-te sa te ocupi cu perseverenta de intretinerea starii tale de sanatate.

Interactiunea cu cei din imediata ta apropiere iti inlesneste exprimarea personalitatii si convingerilor tale cele mai intime. Aceasta este sansa pe care ti-o ofera, odata cu 19 ianuarie, Mercur aflat in tranzit in Varsator. Dialogurile sincere, directe, cu oamenii sunt cu atat mai oportune cu cat ai avut pana acum inclinatia de a te izola si a te desprinde de trendurile actuale ale lumii.

Incepand cu aceeasi zi de 19 ianuarie, calatoria Soarelui in Varsator scoate la iveala necesitatea de a-ti revedea si reinchega conexiunea cu parteneri din sfera personala, sociala ori profesionala. Acest ciclu solar pune accentul pe colaborare si echitate in relationarea cu ceilalti. Se pot ivi castiguri si avantaje prin mijlocirea oamenilor apropiati.

Luna plina, rasarita pe 27 ianuarie, in cerurile Leului si intaia ta casa iti starneste ambitia de a fi luat in seama si apreciat de catre ceilalti. Incerca sa eviti exploziile temperamentale infantile. In loc de a face asa ceva, incearca sa gasesti noi cai de a-ti pune in valoare personalitatea. Interesele tale primeaza, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii calci pe bataturi pe cei din jurul tau. Este nevoie sa descoperi un echilibru intre independenta fiintei tale si dependenta din relatiile cu ceilalti.

O proaspata energie si beneficii furnizate de activitatile de grup si concentrarea asupra unor telurile pe termen lung sunt caracteristicile tranzitului lui Jupiter in Gemeni, initiat in ziua de 30 ianuarie. Poti sa te bazezi pe ajutorul si sprijinul prietenilor, iar obiectivele tale par a deveni mult mai ambitioase decat de obicei, mai ales ca aproape tot ce iti doresti tinde a se infaptui. Ai inclinatia de a fi mai mult timp alaturi de amici, cu precadere pentru a impartasi cu ei o cauza ori un ideal. Cu toate acestea, daca te indepartezi de anturajul tau obisnuit, ti se pot deschide in fata niste porti la care n-ai visat vreodata ca vei bate.

Horoscop Leu ianuarie 2013 - Dragoste

Din 9 ianuarie, tranzitul lui Venus in a sasea casa a Leului te aduce mai aproape de oamenii asociati cu zona carierei. Nu este exclus sa se iveasca sansa infiriparii unei idile cu o persoana avand de a face cu jobul tau.

Dragostea se consolideaza odata cu 19 ianuarie, ca urmare a unei comunicari nemijlocite cu partenerul de cuplu. Mercur, prezent in a saptea ta casa, te ajuta sa clarifici probleme vagi, nemarturisite, din relatia cu partenerul tau.

Tot din 19 ianuarie, tranzitul Soarelui in a saptea casa a Leului intensifica imboldul de a te concentra asupra intereselor si nevoilor persoanei iubite. Aspiratii fierbinti ale partenerului tau, pe care le-ai neglijat poate pana acum, par a deveni prioritatile tale de netagaduit.

Horoscop Leu ianuarie 2013 - Cariera si bani

Spiritul sarbatorilor de iarna pare a se prelungi in aceasta luna, mai ales in sfera profesionala, gratie intrarii lui Venus, pe 9 ianuarie, in Capricorn si a sasea ta casa. Ai la dispozitie un timp favorabil imbunatatirii relatiilor cu colegii si sefii. Atmosfera de la serviciu este cordiala, mai ales daca nu iti pui frau impulsurilor tale de generozitate.

Rutina de la serviciu nu iti mai displace odata cu 11 ianuarie, sub efluviile transmise de Luna noua din a sasea casa a Leului. Este vremea sa te ocupi cu minutiozitate de sarcinile tale, si sa te apleci asupra detaliilor, marindu-ti astfel randamentul in munca. Capacitatea de a analiza cu discernamant lucrurile din preajma ta iti poate aduce nesperate oportunitati.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012- 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop dragoste 2013 - Leu

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu noiembrie 2012
Horoscop Leu ianuarie 2013 Horoscop Leu ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.