Horoscop chinezesc 2013 - Porc

Horoscopul 2013 al Porcului prefigureaza un an contradictoriu, strabatut de mari succese si amare neimpliniri, atat in cariera si finante, cat si din punct de vedere al dragostei si sanatatii. Nativii din acest semn zodiacal chinezesc par a se confrunta mai ales cu probleme familiale, ce trebuie a fi tratate ca prioritati in Anul Sarpelui Negru de Apa. Pe de alta parte, dorintele arzatoare ale Porcilor se pot indrepta impotriva propriilor lor interese. Tocmai de aceea, cuvintele de ordine ale acestei zodii in noul an sunt stabilitatea si echilibrul.

Horoscop Porc 2013 - Dragoste

Daca alte aspecte ale existentei par a nu le oferi foarte mari satisfactii, dragostea ramane in 2013 pentru nativii din Porc o cale de eliberare a tensiunilor si o sursa aproape constanta de bucurii si fericite revelatii. Reprezentantii casatoriti ai acestui semn zodiacal sunt adeseori binecuvantati cu o atmosfera de armonie si autentica impartasire afectiva, in vreme ce acei singuri sunt pe cale de a-si intalni sufletul pereche inca de la inceputul anului.

Horoscop Porc 2013 - Cariera si bani

In Anul Sarpelui Negru de Apa, viata profesionala a persoanelor nascute in Porc tinde a se conforma intr-o mica masura ambitioaselor lor teluri. Pentru a se afirma si a culege roadele straduintelor lor de la serviciu, ele ar trebui sa se desprinda de obisnuinte si automatisme de gandire, mizand cat mai mult pe inspiratie si ingeniozitate. Oricum, gandirea pozitiva le este un bun aliat, avand in vedere ca pot avea de a face cu situatii stresante, sarcini ori responsabilitati extenuante, si intrigi ale unor colaboratori ipocriti. Investitiile financiare sunt pe cale de a fi blocate in noul an. Este indicat sa se evite cu orice pret conflictele legate de bani sau bunuri materiale.

Horoscop Porc 2013 - Sanatate

In 2013, starea de sanatate poate genera frecvent motive de ingrijorare. Orice semn de boala sau afectiune, oricat de neglijabil ar pare, trebuie sa fie abordat cu seriozitate, impunandu-se consultarea cat mai rapida a unui medic.

Zodia Porcului - Repere astrologice si numerologice

Element caracteristic: apa (shui)

Forta primordiala: Yin

Directii auspicioase: sud-est, nord-est

Culori norocoase: maro, auriu, galben, gri. A se evita: albastru, verde, rosu

Numere norocoase: 2, 5, 8. A se evita: 1, 3, 9

Flori norocoase: hortenisie, paraluta

Compatibilitate in dragoste

Cele mai bune potriviri: Oaie, Iepure

Cele mai incompatibile zodii: Sarpe, Maimuta, Porc


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop chinezesc 2012 - Porc
Horoscop chinezesc 2013 - Porc Horoscop chinezesc 2013 - Porc Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.