Horoscop chinezesc 2013 - Caine

Horoscopul chinezesc 2013 nu vesteste un destin in totdeuna senin pentru Caine. In Anul Sarpelui Negru de Apa, fortele Dragonului si cele ale Cainelui tind sa se opuna, provocand infruntari si dificultati deloc neglijabile. Potrivit Cartii chinezesti a schimbarii, atunci cand apar forte contrarii, calea norocului poate fi urmata numai prin mijlocirea unor transformari de amploare. Astfel de schimbari pot fi asociate cu mutarea intr-o noua casa, obtinerea unei noi slujbe sau necesare calatorii de afaceri.

Horoscop Caine 2013 - Dragoste

Daca nu reusesc sa se sustraga inertiei ori monotoniei din viata de cuplu, nativii casatoriti din zodia Cainelui pot fi pusi in fata unor numeroase neintelegeri si certuri cu tovarasul de viata. Pentru a deschide noi si promitatoare perspective in viata amoroasa, Cainii singuri trebuie sa renunte la prejudecati, cinism si egoism.

Horoscop Caine 2013 - Cariera si bani

Persoanele nascute in acest semn zodiacal chinezesc trebuie sa depuna cat mai multe eforturi pentru a-si mentine traseul ascendent in cariera. In acelasi timp, este necesar sa isi mentina cat mai alerta puterea de concentrare, astfel incat sa evite neglijente ce nu vor putea fi trecute cu vederea. Situatia financiara poate ajunge la o dramatica rascruce in lipsa unei minime prudente in manuirea banilor. Sunt recomandate investitii mici, pe termen scurt, cat mai putin riscante. Cu toate acestea, se intrevede ocazia unei mari oportunitati financiare, in special in partea a doua a anului.

Horoscop Caine 2013 - Sanatate

In Anul Sarpelui Negru de Apa, Cainii sunt predispusi unor accidente, dar si unor afectiuni ale pielii si stomacului. Se impune o maxima precautie atunci cand sunt la volan. Nativii mai in varsta trebuie sa se fortifice printr-un moderat dar perseverent program de exercitii fizice.

Zodia Cainelui - Repere astrologice si numerologice

Element caracteristic: pamant (tu)

Forta primordiala: Yang

Directii auspicioase: est, sud-est, sud

Culori norocoase: rosu, violet, verde. A se evita: auriu, alb, albastru

Numere norocoase: 3, 4, 9. A se evita: 1, 6, 7

Flori norocoase: trandafir, oncidium, orhidee cymbidium

Compatibilitate in dragoste

Cele mai bune potriviri: Tigru, Iepure, Cal

Cele mai incompatibile zodii: Bivol, Dragon, Oaie, CocosNota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa


Horoscop chinezesc 2012 - Caine
Horoscop chinezesc 2013 - Caine Horoscop chinezesc 2013 - Caine Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.