Horoscop chinezesc 2013 - Cocos

In 2013, Anul Sarpelui Negru de Apa, nativii din zodia Cocosului sunt pe cale sa se descotoroseasca de ghinionul care i-a urmarit in ultima vreme, avand sansa de a se bucura de perspective din ce in ce mai promitatoare ale evolutiei personale.

Horoscop Cocos 2013 - Dragoste

Noul an este favorabil cu precadere femeilor nascute in semnul zodiacal chinezesc al Cocosului. Ele sunt pe cale sa se implice in magice povesti de dragoste, capabile a le confirma cele mai fierbinti sperante si a le indeparta de vechi si dureroase deceptii amoroase. Persoanele casatorite din aceasta zodie au parte de armonie in dragoste si reimprospatarea afectiunii reciproce impreuna cu tovarasii lor de viata. Cocosii singuri sunt pe punctul de a-si gasi sufletul pereche la sfarsitul iernii si la inceputul primaverii.

Horoscop Cocos 2013 - Cariera si bani

Anul Sarpelui Negru de Apa vesteste pentru reprezentantii zodiei Cocosului o atmosfera cordiala, de cooperare si fericita integrare in sfera profesionala. Este de asteptat ca ei sa beneficieze de un insemnat sprijin din partea colaboratorilor, sa primeasca dovezi clare ale recunosterii meritelor si competentei, putand ajunge chiar in pragul unei promovari. Desi in 2013 banii nu vor lipsi din buzunarele Cocosilor, este indicat ca ei sa isi supravegheze cu grija tendinta de a se lasa in voia unor cheltuieli nechibzuite. O investitie bine plasata are potentialul de a le aduce mari castiguri financiare.

Horoscop Cocos 2013 - Sanatate

In noul an, nativii din acest semn zodiacal trebuie sa se fereasca de accidente provocate de neatentie sau predispozitia de a visa cu ochii deschisi.

Zodia Cocosului - Repere astrologice si numerologice in 2013

Element caracteristic: metal (jin)

Forta promordiala: Yin

Directii auspicioase: vest, sud-vest, nord-est

Culori norocoase: auriu, galben, maro. A se evita verde deschis

Numere norocoase: 5, 7, 8. A se evita: 1, 3, 9

Flori norocoase: gladiola, impatiens (sporul casei), creasta cocosului

Compatibilitate in dragoste

Cele mai bune potriviri: Bivol, Dragon, Sarpe

Cele mai incompatibile zodii: Sobolan, Iepure, Caine


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop chinezesc 2012 - Cocos
Horoscop chinezesc 2013 - Cocos Horoscop chinezesc 2013 - Cocos Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.